اگر هم واقعیت داشت به نظرت میتونست صدا و سیما همچین چیزی رو درست و پخش کنه
یه چیز دیگه خیلی هاله ی دور صورت حضرت عباس ضایع بودمعلوم بود که خود صدا و سیما زده نه خوده سریال
![]()
اگر هم واقعیت داشت به نظرت میتونست صدا و سیما همچین چیزی رو درست و پخش کنه
یه چیز دیگه خیلی هاله ی دور صورت حضرت عباس ضایع بودمعلوم بود که خود صدا و سیما زده نه خوده سریال
![]()
یکی از بحث های داغ سریال همین نشان دادن چهره حضرت عباس بود که تو نسخه اصلی فیلم چهرش هست ولی مثل اینکه تصمیم بر این گرفته شده که چهره نمایش داده نشه و اون هاله بعد اضافه شده
سید ابن طاووس در لهوف مینویسه:تو هم با این سایت wikipedia . و خداوند سرچ گوگل و wikipedia را آفرید .
برو دو تا کتاب معتبر بخون یا بخر بعد منبع رو بزن.
که حرملة بن کاهل سه تیر سه شعبه با خود به کربلا آورد که یکی را به گلوی مبارک علی اصغر(ع) و دیگری را به چشمان حضرت عباس(ع) و تیر سوم را به قلب سیدالشهدا(ع) زد.
این منبع که از نظر شما معتبره؟نه؟!
Last edited by molaali; 30-04-2011 at 19:14.
دوستان کسی میتونه اسم بازیگران اصلی فیلم + نقششون تو این فیلم رو بنویسه.
من فقط چندتا شو بیشتر نمیشناسم ولی وقتی که اسماشونو مینویسه میبینم که کلی چهره سرشناس داریم تو این فیلم.
بله درسته حق با شماست.
من به خاطر تشابه اسم چند لحظه با هم اشتباهشون گرفتم.
راستی ماجرای همسر(یا مادر خولی) هم که شب سر امام حسین رو در تنور میبینه و میبینه که ازش نور بلند میشه و حضرت زهرا میاد و سر رو در بغل میگیره و گریه می کنه هم معروفه.که فکر کنم در سریال مادرش باشه یعنی همون آهو خردمند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته ی جالب اینه که یه جوری گریم کردند که آدم قیافه ها رو نمیشناسه...من فقط چندتا شو بیشتر نمیشناسم ولی وقتی که اسماشونو مینویسه میبینم که کلی چهره سرشناس داریم تو این فیلم.
مثلا
محمدرضا شریفی نیا کجا و محمدبن حنیفه کجا
رضا کیانیان و عبدالله بن زبیر
حسن پورشیرازی و بهرا رنگرز
و....
آیا نسخه اصلی قابل تهیه است؟یکی از بحث های داغ سریال همین نشان دادن چهره حضرت عباس بود که تو نسخه اصلی فیلم چهرش هست
........
اما من در کل بر خلاف نظرات بقیه ی عزیزان شاکی از این نیستم که چرا صورت حضرت ابوفاضل رو نشون ندادند...
بالاخره باید یه حرمت هایی نگه داشته بشه دیگه...
نه از حرمتشون کم نمیشه.
ولی حضرت عباس یه شخصیتی بودن که به نظرم هیچ کسی نمیتونه شبیه به ایشون باشه. پس وقتی کسی تو عمل نمیتونه مثلش باشه چه بهتر که چهرش هم به جای ایشون پخش نشه.
موفق و منصور باشیذ...
.
میگم کاش این جریان کینه شمر از ایرانی ها از زبون رستم که شخصیت منفی ای بود، مطرح نمیشد...![]()
دوستان این بحث پخش نشدن چهره حضرت ابوالفضل (ع) رو لطفا ادامه ندید!! فکر کنم این واسه سومین باره این بحث تو این تاپیک مطرح میشه که دو بار قبلیش تاپیک به قفل شدگی رفته!
یاعلی![]()
Last edited by pcforlife; 30-04-2011 at 23:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)