تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 357 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

ماشاالله درنبودما تایپیک پیشرفت بسزایی داشته الکس نقدتو خوندم امازیادبه جزئیات نپرداختی مثل محیط افراد وشکل وفرم پویایی و نقش مردم دربازی که بیشتر رواین فاکتورمانورمیدادند خوب میشد اون قسمت رو به توپ می بستی من هم زیاد بی نقص نیستم بازی بلاخره بدستم رسید و خوشبختانه در زمینه نصب و اجرا مشکلی نداشتم وبدبختانه در مراحل اولیه ودر جنگ جهانی بازی بشدت کند و سرعت فریم پایین میاد اوایل خوب بود نصف شو رفتم اخراش اینطور شد حالا نقد من تو این ۵ دقیقه بازی
    یک شروع کلیشه ای که بیشترتو بازی های اکشن مرسومه نه ماجراجویی اکشن یک مشت سرباز پخجه که لفظ کلامشون چند دستور و دوالی۵فحش رقیقه اینطورکه معلومه اینا باید چندسال توجنگ دوش به دوش هم جنگیده باشند اما طرز برخوردشون مثل غریبه ها ولحن و اجرای دیالوگها اصلا بخوبی عمل نشده سربازان نازی و طرفدارانشان ۳تاطراحی بیشترندارند و دریک سکانس که پنجره منفجر میشه و اتیش همه رو دربرمیگیره بازیباز رو به یاد برادران هم رزم مرحله بیمارستان میندازه نازیهای بدبخت هم که لال اند جیک ازشون بیرون نمیاد بهنگام تیرخوردن یا اتیش گرفتن اونطورشاید و باید جیغ و داد به پا نمی کنند مثل این می مونه که چندتا از مردم رو باگذاشتن یک پاپاسی کف دستشون واسه انجام نقش کوتاه درنظر گرفته باشی لحن اجرای دیالوگها واقعا افتضاحه اما حرکت انمیشنی وپویایی کاراکاترها تا کمی بار ضعف این بخش رو کم میکنه هرچند از چشم گیمر پوشیده نیست درقسمت اول یک طرفدار فاشیسم غیرنظامی رو باگذاشتن اسلحه بر روی شقیقه اش به گروگان گرفته بود بعد از کشتنش و دمو پایانی اونو دوباره درحین متقاعد کردن سربازها واسه جنگ نشون داد که طرز بیان و دوبلوریش اصلا بطوری بودکه گیمر احساس همچین چیزی نداشت و انمیشن سربازها بگونه ای بود که از اتفاقات بیرون ترسیده اند اما درجواب شخص موردنظر لحن گفت گو طوری بود که اصلا هیچ احساسی ندارند که هر لحظه ممکنه که سربازهای متفقین بریزند تو و به توبره شون بکشند
    درضمن حل مشکل من فراموش نشه‎ ‎دوستان تو پستهای قبلی این مشکل رو داشتند تنظیمات رو پایین آوردم درست نشد
    باتشکر
    گرافیک:
    Club ATI ‎3870x2 1GB
    پردازنده مرکزی:
    Intel Q6600 4Core
    رم:
    2Gb DDR3

2. این کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منکل رو داشتم رفتم اونجایی که خریدم گفت پچ رو باید نصب کنی. مال شما 3 دی وی دی یا 2؟

---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

اگه 3 تا هست بگو پچ300 مگی رو واست آپ کنم
    3 دی وی دی بود!!! اخه شکستمش
    300 مگ بیخیال داداش پاکش کردم رفت...!

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

بازهم مزاحمتون شدم باحرفهای دیگه بازورچنگ و دندان تونستم قسمت اول رو به اتمام برسونم و وارد شهر بشم حالا باچندتا باگ گرافیکی مواجه شدم
    موقعه ای که توشهر گشت وگذار می کنم یک مشت سایه روجاده ایجاد میشه بعد سریع غیب می زنند بعضی مواقع یک خط کرم رنگ بوجود میاد روش که میری تا6متر بزرگ میشه رو اعصاب ادم راه میرند
    خط مستقیم و راستی بود
    من 3لینک می خوام
    لینک جدیدترین کرک که مرحله اول و فصل هفت بدرستی عمل کنه درکل ازهرلحاظ بی نقص باشه و مشکل منرو برطرف بکنه
    لینک تمام پک ها ی بازی
    لینک تمام Dlcهای بازی
    ممنونتون میشم

5. این کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بازی یا این گرافیک اصلا به 8 سال انتظارش نمی ارزید فیزیکش خیلی خوبه ولی گرافیک چهره هاش افتضاح و در حد همون مافیا 1 هست تازه تو شهرش هیچ کاری نمیشه کرد مثلا از مردم پول بگیری و تهدیدشون کنی و.... ولی برای سرگرمی و پر کردن وقت بد نبود

7. 3 کاربر از SCORPION8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز The Joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من بازی رو همین الان تموم کردم ، به نظرم خیلی یکدفعگی تموم شد ؛ بازیه خوبی بود ، داستان خیلی خوبی داشت و قوی بود ؛ در مقایسه باید بگم که 1 واقعا خیلی از این قوی تر بود ، از هر لحاظی ، گرافیکش هم حتی الان خوبه و در اون موقع که بهتر بوده ؛ توی این قسمت شباهت به GTA داد میزد ، بعد کسی که GTA بازی کرده مثلا می خواد سوار تاکسی شه میبینه که نمیشه ! یا تنوع کم لباس و غیره ... ؛ البته در مافیا هم کسی دنبال یک free ride نیست که هر کاری خواست بکنه ، اما موقعی که در رو باز کردن سازنده ها کاشکی بیشتر چیزی بیرون می آوردن ، مثلا هواپیما ما روی هوا می بینیم و تصور بر این شاید بشه که می تونیم سوارش شیم ؟ اما میبینیم که نه !

در کل در یک خیلی ماموریت ها متنوع تر و درگیر کننده تر بودن ، فضای بیشتری در اختیارمون بود ، کارهای بیشتری واسه انجام دادن داشتیم و ... ؛ اما من الان با این که خیلی با علاقه و شوق این بازی رو start و finish کردم دیگه انگیزه ای برای Free Ride اضافه و DLC های دیگه ندارم ؛ ماموریت فرعی هم که هر وقت می رفتم می گفتن که الان باهات کار نداریم و برو بعدا بیا .

قسمت های زندان خوب بود ، اما به یک مبارزه ی ساده بسنده شده بود و ما فقط شاهد دمو بودیم ، دمو های بازی به نظرم بسیار عالی بود و مانند قبلی خوب در اومده بود ، دموهایی در سطح دموهای resident evil .

پایان بازی هم جوری بود که آدم رو یاد batman begins میندازه ، اگه دیده باشین یادتون میاد که آخرش گوردن (پلیس و معتمد بتمن) کارتی از جوکر رو به بتمن میده و میگه که این فلانه و دنبالش باش ؛ در اینجا هم چیزی رو توی همین مایه ها شاهدیم که کاملا ته و آخرش رو برای قسمت جدید و شماره ی 3 باز می ذاره .

به هر حال انتظار بیشتری از بازی میرفت ، البته بازیه اول واقعا شاهکاره و واقعا کار رو براشون سخت کرده بود ، اما اگه :

مافیای خودشون رو کامل می ساختن و به بازی های نظیر GTA توجه ای نداشتن ، مطمئنن با بازیه بهتری نسبت به این بازی خوب مواجه میشدیم .

9. 2 کاربر از The Joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کلا جدا از بحث اینکه این قانون توی ایران نیست باید این قضیه رو ذکر کرد که فقط 2 تا شرکت در کار رتبه بنده بازی وجود دارن و استاندارد هم هستن!!!

یکی Pegi که یه استاندار اروپایی هست و یکی هم ESRB که استاندارد بین المللی هست!

بازی معروف و جالب Cossacks رو استاندارد اروپا بالای 12 سال اعلام کرده اونم بخاطر حس خشونت شاید و کشتن و اینا!!! یه چیزی تو مایه های Age of empire بود.

هر چیزی اصولی داره!!!

مطمعن باشین اونها بیشتر از ما بفکر هستند!!! ولی متاسفانه ما طرف خالی لیوان رو می بینیم!!!

وقتی همین بازی رو در ایران میاد میگه بالای 25 سال( تازه اگر بیاد) یعنی ایرانی ها در 25 سالگی اندازه 18 ساله ی بقیه کشورها میفهمن؟؟؟
    یکم به این موضوع باید فکر کرد!

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام بچه ها کسی تونسته بازی رو با گیم پد انجام بده؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آقا یه پچ برای مجله ها بدید

داره خودمونی میشه GUNSHIP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زاوه‌ا

11

سلام
    من اونجام که بعد از اینکه چینی ها دوستمون رو کشتند بهشون حمله میکنیم حالا همه رو کشتیم ولی نمیدونم چکار کنم جویی هم غیب شد
    فقط یک پنجره باز هست که فکر کنم باید از اونجا برم ولی نمیتونم واردش بشم
    اینم عکسش:
    آیا مشکل از کرکه؟
    اگه اشتباه نکنم شما توی رستوران هستید؛از پله ها بالا رفتید و اتاق بالا رو خالی کردید اگه این طوره باید برگردید و از سمت دیگه پله ها پایین برید که راه داره به آشپزخونه

14. این کاربر از GUNSHIP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

از تو ماشین نمیشه تیر زد؟؟تو نسخه ی اولش که میشد

راستی چرا تازگیا بازیهارو انقدر +18 میسازند؟آدم حالش بهم میخوره

16. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •