عالیه. همین یه بازی رو باشه کافیهاز سوی دیگر، فرانک لمپارد در آگوست دچار مشکل فتق شد و ممکن است در 18 دسامبر که چلسی به مصاف منچستریونایتد میرود به میادین برگردد.![]()
![]()
عالیه. همین یه بازی رو باشه کافیهاز سوی دیگر، فرانک لمپارد در آگوست دچار مشکل فتق شد و ممکن است در 18 دسامبر که چلسی به مصاف منچستریونایتد میرود به میادین برگردد.![]()
![]()
عزیز من! وقتی قراره من یو قهرمان بشه دیگه این یه بازی خیلی مهم نیست![]()
فعلآ وستهمو عشق است !![]()
ساندرلندو فراموش کردی ؟فعلآ وستهمو عشق است !3_0
================================================== =
میشه یکی ترکیب منچستر در بازی مقابل وستهم رو بزاره...
Last edited by smallfrank; 03-12-2010 at 12:15.
منم امیدوارم باشه .
چون حوصله ندارم بعد از اینکه چلسی رو بردیم هواداراش هی بیان بگن : "فلانی نبود ، اون یکی محروم بود ، اون یکی با زنش دعواش شده بود حال نداشت ، اون یکی سوء هاضمه داشت ، فلانی با دوست دخترش بهم زده بود دپرس بود و ... "
این بهونه ها دیگه از مد افتاده .![]()
شایعات نقل و انتقالات فوتبال انگلیس
سایت گل -
امانوئل آدبایور، بازیکن منچستر سیتی، باشگاهش را تحت فشار قرار داده تا او را به صورت قرضی به باشگاه تاتنهام بفرستند. در همین حال استون ویلا، همچنان به دنبال "شون رایت-فیلیپس" از سیتی است و میلان هم به دنبال "روکه سانتا کروز" است.
آبیهای منچستری هم حدود یک سال است "دنیل کاریکو" 22 ساله دانمارکی از تیم اسپورتینگ لیسبون را زیر نظر دارند و قصد دارند برای خرید او 12 میلیون پرداخت کنند.
به نظر میرسد استیون تیلور، بازیکن نیوکاسل هم برای پیوستن به چلسی با قراردادی 9 میلیون پوندی نزدیک می شود.
مدافع عنوان قهرمانی در همین حال، به دنبال "گولهرمه" دروازه بان لوکوموتیو مسکو است که در صورت مصدومیت "پیتر چک" او را جایگزین کند.
چلسی هم به لیورپول برای خرید "گری کیهیل" از باشگاه بولتون اضافه شد.
رومن آبرامویچ، رئیس باشگاه چلسی، با وجود این که "پپ گواردیولا" گفته قصد ندارد با آبیهای لندنی کار کند، همچنان به دنبال او برای سپردن سکان هدایت این تیم است.
در حالی که حاشیه ها گرد کادر فنی قهرمان فصل پیش لیگ برتر زیاد و زیاد تر می شود، "جان تری" کاپیتان این تیم به بازی این هفته مقابل اورتون خواهد رسید و "فرانک لمپارد" هم دو هفته بعد به بازی حساس چلسی - منچستر یونایتد خواهد رسید.
باشگاه لیورپول هم به "روی هاجسون" سرمربی این تیم سه بازی فرصت داد تا هم تیمش را به بالای جدول بکشد و هم موقعیت خودش را در این تیم مستحکم کند. انفیلد در صورتی که هاجسون نتیجه نگیرد به احتمال زیاد "فرانک ریکارد" را جایگزین خواهد کرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کانچسکی: به لیورپول آمدم تا قهرمانی را تجربه کنم
سایت گل – پل کانچسکی به لیورپول پیوسته که قهرمانی به دست بیاورد و میگوید میتواند به این هدف خود برسد.
این بازیکن 29 ساله پیش از حضور در لیورپول در چارلتون، وستهم و فولام بازی کرده، اما هنوز قهرمانی را تجربه نکرده است.
این مدافع کناری امیدوار است با سرخپوشان به رویای خود برسد.
فولام پارسال تحت هدایت روی هاجسون در لیگ اروپا به فینال هم رسید، اما در نهایت مقابل اتلتیکو مادرید شکست خورد.
کانچسکی میگوید: «فصل پیش پراضطراب نابودکننده بود. ما بسیار نزدیک به قهرمانی بودیم و بسیار دور. امیدوارم با لیورپول یک گام دیگر به قهرمانی نزدیک شوم و سرانجام مدال قهرمانان را به گردن بیاویزم.
سال گذشته سختتر از شکست در فینال جام حذفی در سال 2006 بود. ما این بار در اواخر وقت اضافی گل خوردیم و فرصتی برای جبران نداشتیم.
همان طور که گفتم، امیدوارم قهرمان شوم چون حالا در باشگاهی به سر میبرم که میتواند قهرمانی به دست بیاورد. بیصبرانه منتظر قهرمانی هستم و امیدوارم همین امسال به جامی برسیم.»
فینال لیگ اروپای امسال در ورزشگاه آویوا در جمهوری ایرلند برگزار میشود. کانچسکی میگوید: «اگر بتوانیم در دوبلین قهرمان شویم عالی است.»
2010/12/3
شماخ: با 200 درصد توان بازی میکنم؛ هرگز گلزن بزرگی نبودهام
سایت گل – مروانه شماخ، مهاجم آرسنال میگوید دلیل این که محبوب طرفداران شده این است که با تمام وجود بازی میکند.
مهاجم مراکشی در 17 باری که در ترکیب ثابت به میدان رفته 10 گل زده است و فصلی درخشان داشته است.
او میگوید: «به نظرم این که با تمام وجود تلاش میکنم باعث شده که طرفداران من را دوست داشته باشند. من با 200 درصد توان و با جان و دل بازی میکنم. من با دل و جرات بازی میکنم و هر چه در توان دارم به اجرا میگذارم. من به دنبال تقلب و فریب نیستم و این نقطه قوت من است و بخشی از شخصیت من است. به نظرم به همین دلیل من را دوست دارند.»
شماخ همچنین درباره هدف خود میگوید: «من شخصا هرگز گلزن بزرگی نبودهام و در هر فصل بیش از 20 گل نزدهام. اما این بستگی به مربی دارد که چطور از بازیکنانش استفاده کند.
اگر بتواند 15 تا 20 گل بزنم فصل خیلی، خیلی خوبی گذراندهام. هر اتفاقی بیفتد امیدوارم به پیشرفت خود ادامه دهم. تحت هدایت لوران بلان در بوردو خیلی خوب پیشرفت کردم و امیدوارم این روند ادامه یابد.
اوضاع در آرسنال عالی است. وقتی آمدم تقریبا هیچ کسی را نمیشناختم اما آنها از من استقبال خیلی خوبی به عمل آوردند. جا افتادن در آرسنال آسان بوده و این بسیار مهم است.
از نظر شخصی خوشحالم. میتوانم بهتر شوم، اما بله، من خوشحالم.»
2010/12/3
Last edited by R O O T; 03-12-2010 at 15:13.
خب بازی امروز با بلکپول برگزار نمیشه به خاطر یخ زدگی زمین.بازی بعدی با آرسنال هست هفته دیگه.
ادیت: بازی با والنسا یادم نبود![]()
Last edited by flatrish; 04-12-2010 at 07:33.
دیدار شنبه بلکپول و منچستریونایتد به دلیل یخزدگی زمین تعویق افتاد
سایت گل – بازی بلکپول و منچستریونایتد، اولین دیدار این هفته لیگ برتر خواهد بود که به تعویق میافتد.
قرار بود این بازی شنبه در بلومفیلد رود برگزار شود، اما انجام آن فعلا لغو شده است. باشگاه بلکپول اعلام کرده زمین چمن یخ زده و این یخ آب نمیشود.
پیتر والتون، داور دیدار زمین را جمعه بعدازظهر بررسی کرد و گفت این زمین به بازی شنبه نمیرسد.
ریو فردیناند در سایت خود نوشت: «بازی با بلکپول لغو شد چون زمین یخ زده بود.»
کمی بعدتر رسما در وبسایت بلکپول اعلام شد: «پس از بحثهای مداوم با لیگ برتر، داوران و منچستریونایتد، پیتر والتون داور دیدار چمن بلومفیلد رود را مورد بررسی قرار داد.
او گفت نگران آن است که مناطقی از چمن که به شدت تحت تاثیر این مشکل هستند تا شروع بازی آماده نخواهند شد.»
البته مسئولان چمن ورزشگاه بلکپول در طول هفته تلاش کرده بودند این مشکل به وجود نیاید اما ظاهرا آب و هوا بیش از حد بد است.
آنها پیش از یک هفته پیش کاورهای محافظتی روی چمن کشیده بودند و در شب هم دمندههای هوای گرم به زمین کار میگذاشتند تا مناطق مشکلساز آب شود، اما دمای 8 درجه زیر صفر باعث شد این تمهیدات چارهساز نباشد.
گزارش روز: فرگوسن و ماه بسیار سخت پیش رو
سایت گل – سر الکس فرگوسن میگوید دورهای ششروزه در این ماه برای این که منچستریونایتد قهرمانی را باز پس بگیرد کلیدی خواهد بود.
آنها در آن شش روز، ابتدا در دوشنبه در اولدترافورد میزبان آرسنال، رقیب دیرین هستند و بعد در 19 دسامبر به استمفورد بریج میروند تا با چلسی بازی کنند.
فرگی میگوید: «همیشه میخواهید این بازیها را ببرید چون اهمیت بسیار زیادی دارند.ما توانستیم خود را به وضعیتی ببریم که دو امتیاز از چلسی بیشتر داشته باشیم. پس بازی در استمفورد بریج و سفر آرسنال به منچستر بیتردید بسیار مهم خواهد بود.»
یونایتد فصل پیش در آخرین روز لیگ برتر را به چلسی کارلو آنچلوتی واگذار کرد و فرگی میگوید دو دیدار مقابل تیم لندنی سرنوشتساز بود:
«فصل پیش این را دیدیم. بعضی تصمیمات بزرگ در دو بازی مقابل چلسی به سود ما نبود و در نهایت امتیازات مهمی را از دست دادیم.»
برنامه یونایتد در دسامبر قرار بود از فردا شروع شود و آنها به مصاف بلکپول بروند، اما این بازی به دلیل شرایط جوی لغو شد. آنها سپس باید با ساندرلند، وست بروم، بیرمنگام و استوک هم در دوران کریسمس بازی کنند.
فرگوسن میگوید از این که چنین دیدارهایی باید انجام دهد و سفر زیادی هم ندارد خوشحال است: «البته، این که در کریسمس چه میکنید بستگی به این دارد که با چه تیمی بازی میکنید.
مهمتر این که با چه تیمی در دیدارهای خارج از خانه بازی میکنید. در سالهای گذشته ما همیشه بازیهایی در شمال شرق داشتیم اما این بار بازیها نزدیکتر است. ما در روز باکسینگ (فردای کریسمس) در 26 دسامبر در خانه هستیم و تنها باید برای بازی با بیرمنگام و وست بروم به میدلندز سفر کنیم. اما سه بازی در شش روز خیلی زیاد است.»
البته فرگی مطمئن است که تیمش میتواند در سال جدید عالی کار کند: «باید بدانید چطور از بازیکنان استفاده کنید، چون بازیهای بسیاری دارید، به ویژه در هفته بین کریسمس و آغاز سال جدید.
دوره سرسامآوری است ولی بازیکنان لازم برای حل مشکل را داریم. امیدواریم که در ژانویه در جایگاه درستی باشیم.»
محتوای مخفی: منبع
Last edited by Ezel; 04-12-2010 at 11:01.
برنامه بازیهای هفته 16 لیگ برتر- برف سنگین و لغو دیدار تیم صدرنشین
سایت گل- هفته شانزدهم لیگ برتر شنبه شب در حالی آغاز می شود که بارش برف سنگین در انگلستان، باعث شد تا دیدار دو تیم بلکپول و منچستریونایتد لغو و برگزاری آن به زمان دیگری موکول شود.
این در حالی است که در پایان هفته پانزدهم رقابتهای لیگ برتر، منچستریونایتد با 31 امتیاز در صدر جدول است.چلسی و آرسنال هر دو با 29 امتیاز در رده های دوم و سوم هستند و منچسترسیتی، تاتنهام و بولتون نیز با26،25 و23 امتیاز رده های بعدی را به خود اختصاص داده اند.
برنامه دیدارهای این هفته لیگ برتر بدین ترتیب است:
شنبه 13 آذر(4 دسامبر)
* آرسنال - فولام (ساعت 18.30)
*بیرمنگام- تاتنهام(ساعت 18.30)
*بلکبرن – ولورهمپتون(ساعت 18.30)
* چلسی- اورتون(ساعت 18.30)
*منچسترسیتی- بولتون(ساعت 18.30)
*ویگان – استوک سیتی(ساعت 18.30)
*بلکپول- منچستریونایتد (ساعت 21) (لغو شد)
یکشنبه 14 آذر(5 دسامبر)
* وست بروموویچ – نیوکاسل (ساعت 17)
*ساندرلند – وستهم (ساعت 19.30)
دوشنبه 15 آذر(6 دسامبر)
* لیورپول- استون ویلا (ساعت 23.30)
ونگر: روش انتخاب میزبان جام جهانی باید بهتر شود؛ فابرگاس دو هفته بعد برمیگردد
سایت گل – آرسن ونگر، مربی آرسنال میگوید از این که انگلیس نتوانست میزبان جام جهانی 2018 شود ناراحت است و از فیفا خواسته روش انتخاب میزبان را عوض کنند.
مربی توپچیها به جمع آنهایی پیوسته که میخواهند فیفا روش دیگری برای انتخاب میزبان داشته باشد. اندی انسون، مدیر اجرایی هیئت پیشنهاد انگلیس هم این را خواسته است.
ونگر میگوید: «درک این که چه اتفاقی افتاد وچرا خیلی سخت است، و سوالی را پیش میآورد: چطور به میزبان جام جهانی رای میدهند؟
بهتر است ضوابط بسیار فنیتر باشد تا انسانی. تصور کنید 100 ویژگی با وزنهای مختلف داشته باشید و آنها را در یک کامپیوتر وارد کنید تا میزبان انتخاب شود.
در زندگی مدرن صحیح نیست افراد بروند، لابی کنند و بگویند: "لطفا به ما باور داشته باشید". نمیدانم این تردید من صحیح است یا اشتباه، اما نمیخواهیم به رایی تا این حد مهم تردید داشته باشیم.»
ونگر یکی از طرفداران سرسخت پیشنهاد انگلیس بود و گفت که از این ناراحت است که کشوری که تا این حد عاشق فوتبال است نتوانست میزبان شود: «من خیلی ناراحتم چون تا جایی که توانستم از این پیشنهاد حمایت کردم. برای افرادی ناراحتم که شور فوتبال را دارند. فکر نمیکنم فیفا میدانست این پیشنهاد برای مردم این جا چه معنایی داشت.»
ونگر همچنین گفته سمیر نصری و سباستین اسکیلاچی میتوانند به بازی با فولام در این هفته برسند.
مانوئل آلمونیا پس از بازگشت از مصدومیت آرنج دچار آسیب کوچک دیگری شده و هنوز زود است بازی کند.
آرسنال چند مصدوم بلندمدت هم دارد: سسک فابرگاس (همسترینگ)، توماس فرمائلن (آشیل) و آبو دیابی (مچ پا).
ونگر میگوید: «نشانهای اولیه برای سسک فابرگاس کاملا عالی است. به نظرم دو هفته دیگر میرسد. البته نمیدانم به بازی با منچستریونایتد برسد یا نه.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمایکل اوون به تمرینات یونایتد بازگشت
سایت گل- سرالکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که مایکل اوون پس از رهایی از بند مصدومیتی طولانی، تمریناتش با سایر هم تیمی هایش را از سر گرفته است.
ستاره سابق لیورپول از ماه اکتبر تاکنون به دلیل مصدومیت از ناحیه عضله همسترینگ از میادین دور بوده ولی گویا آماده بازگشت به زمین است.
فرگوسن در صحبتهایی به ام یو تی وی گفت:« مایکل اوون الان تمرین می کند و حالش کاملا خوب است. ولی باید بگویم که دو هفته دیگر تا بازگشت او به ترکیب تیم باقی است . ما باید پیش از اینکه او را به زمین مسابقه بیاوریم، مطمئن شویم که او به خوبی تمرین می کند.»
از سوی دیگر اوون هارگریوز هنوز با مصدومیتی که در دیدار مقابل وولورهمپتون گریبانگیر او شد، دست و پنجه نرم می کند. ستاره سابق بایرن مونیخ که به تازگی از بند مصدومیتی طولانی رها شده بود در دیدار مقابل ولورهمپتون،برای اولین بار در طول دو سال اخیر در ترکیب اصلی یونایتد قرار داشت ولی در حالی که تنها 6 دقیقه از آغاز بازی می گذشت، با درد فراوانی مجبور به ترک زمین مسابقه شد
فرگوسن در ادامه صحبتهایش گفت:« این ضربه خیلی بدی برای هارگریوز بود. دوری طولانی مدت از زمین مسابقه و دیدارهای فراوانی که از دست داده، پذیرش این مصدومیت را برای او سخت کرد.»
شکایت پورتسموث از اینتر؛ بدهی یک میلیون یورویی به خاطر خرید مونتاری
سایت گل- براساس گزارش نشربات انگلیسی، باشگاه پورتسموث قصد دارد در مورد مبلغ انتقال سولی مونتاری به اینتر در سال 2008 از این باشگاه ایتالیایی شکایت کند.
این بازیکن 26 ساله با ملبغ 14 میلیون یورو راهی سن سیرو شد که هنوز قسط آخر آن پرداخت نشده است.
مدیران این باشگاه انگلیسی که اکنون در رقابت های دسته اول انگلیس حضور دارد، ادعا کرده اند که اینتری ها مدت هاست که بدهی شان در مورد این ملی پوش غنایی را نپرداخته اند.
به گزارش غنا ساکر نت، پورتسموث در همین ماه به دادگاهی در ایتالیا شکایت خواهد کرد تا طلب 1 میلیون یورویی اش را دریافت کند.
اودینزه، باشگاهی که مونتاری پیش از پیوستن به پورتسموث عضو آن بود نیز در این پرونده درگیر است.
نانی چند همبازی سابقش در اسپورتینگ را به منچستریونایتد پیشنهاد داد
سایت گل – نانی، بال منچستریونایتد میگوید اوضاع این تیم با خرید چند بازیکن از اسپورتینگ لیسبون بهتر خواهد شد. نانی به همراه کریستیانو رونالدو، گرانترین بازیکن جهان، دوران بازی خود را در اسپورتینگ لیسبون شروع کرد.
نانی در پاسخ به این پرسش که یونایتد چه بازیکنی را باید بخرد گفت: «اگر به من بود چند بازیکن جوان مانند میگل ولوسو و یانیک جالو را میخریدم.
اینها بازیکنان خیلی خوبی هستند که از اسپورتینگ می شناسم.»
گل دقیقه آخر جالو در دیدار با بروندبی در آگوست کمک کرد که اسپورتینگ به مرحله گروهی لیگ اروپا برسد.
ولوسو که او هم 24 ساله است، در دیدار فصل گذشته لیگ اروپا اورتون را آزار داد و در هر دو بازی مقابل آنها در مرحله یکشانزدهم نهایی گل زد تا تیمش به پیروزی چهار بر دو در مجموع برسد.
او فصل پیش اسپورتینگ را ترک کرد و با قراردادی 7.5 میلیون پوندی به جنوا پیوست.
نانی که در سال 2007 با مبلغ 14 میلیون پوند خریداری شد میگوید: «من در پرتغال بازی کردهام و لیگهای مختلفی را تماشا کردهام. اما به نظرم بهترین لیگ، لیگ برتر است.»
2010/12/4
Last edited by R O O T; 04-12-2010 at 13:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)