تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 827 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فقط و فقط و فقط واسم عمرش مهمه

1- این 2.5 ها عمرشون بیشتره یا 3.5 ها ؟

2- الان 1 ترا و 2 ترا چنده قیمتش (یه مدل usb 2 وخوب و ارزان)

3- وسترن به نظرتون بیشتر عمر میکنه یا سیگیت ؟

4- الان بخرم بهتره یا بزارم بعد این 13 روز که ارزون تر شه ؟یا الان قیمتا خوبه ؟
    سلام

واله دوست من نمیشه دقیق گفت که کدوم هاردها عمر بیشتری دارناما حدس من این هست که هارد هایی که RPM اونها 5200 الی 5400 هست عمر بیشتر دارن و خنکتر کار میکنن که تقریبا اکثر هاردهای اکسترنال 5200 الی 5400 هستن به جز مدل GoFlex™ Pro Ultra-portable Drive که 7200 دور هست

خلاصه شما اگر جابجایی زیاد ندارین مدل دسکتاپی (3.5 اینچی) رو بخرین که با داشتن برق مستقل امنیت بیشتری دارد.

اینکه کدوم عمر بیشتری دارن به کیفیت ساخت مربوط میشه و در زمینه هارد ها هم وسترن و سیگیت در ایران حرف اول رو میزنن.

البته اگر اینجا ژاپن بود باید هاردهای دیگری رو هم بررسی کرد مثلا توشیبا و یا فوجیستو و غیره ..... ولی از اونجایی که اینجا ایرانه و پس بهترین هارد ها به نظر من وسترن و سیگیت هست (من خودم وسترن رو ترجیح میدم).

جواب سوال 3 : من نظر شخصی خودم رو میگم من بیش از یکسالی هست که وسترن دارم و مشکلی باهاش ندارم ، ضمنا یکی از دوستان بخاطر خاموش نشدن هارد اکسترنال سیگیت فوق العاده شاکی بودن و میگفتن که این مشکل جهانیه و من بررسی کردم (گوگل رو سرچ کردم) فهمیدم که واقعا اینطوریه !!!!!!

در مورد قیمت هم اطلاعاتم به روز نیست متاسفانه!!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 26-03-2011 at 16:29.

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام

واله دوست من نمیشه دقیق گفت که کدوم هاردها عمر بیشتری دارناما حدس من این هست که هارد هایی که RPM اونها 5200 الی 5400 هست عمر بیشتر دارن و خنکتر کار میکنن که تقریبا اکثر هاردهای اکسترنال 5200 الی 5400 هستن به جز مدل GoFlex™ Pro Ultra-portable Drive که 7200 دور هست

خلاصه شما اگر جابجایی زیاد ندارین مدل دسکتاپی (3.5 اینچی) رو بخرین که با داشتن برق مستقل امنیت بیشتری دارد.

اینکه کدوم عمر بیشتری دارن به کیفیت ساخت مربوط میشه و در زمینه هارد ها هم وسترن و سیگیت در ایران حرف اول رو میزنن.

البته اگر اینجا ژاپن بود باید هاردهای دیگری رو هم بررسی کرد مثلا توشیبا و یا فوجیستو و غیره ..... ولی از اونجایی که اینجا ایرانه و پس بهترین هارد ها به نظر من وسترن و سیگیت هست (من خودم وسترن رو ترجیح میدم).

جواب سوال 3 : من نظر شخصی خودم رو میگم من بیش از یکسالی هست که وسترن دارم و مشکلی باهاش ندارم ، ضمنا یکی از دوستان بخاطر خاموش نشدن هارد اکسترنال سیگیت فوق العاده شاکی بودن و میگفتن که این مشکل جهانیه و من بررسی کردم (گوگل رو سرچ کردم) فهمیدم که واقعا اینطوریه !!!!!!

در مورد قیمت هم اطلاعاتم به روز نیست متاسفانه!!!

ممنون بسیار جامع و کامل توضیح دادید

اون وقت usb2 و usb3 خیلی از لحاظ سرعتی فرق دارند ؟

من میگم هاردی که 30 مگ بر ثانیه سرعت داره این سرعتی نیست که usb2 نتونه انتقال بده و حتی شاید usb1 هم پس 30 مگ بر ثانیه بر بیاد ----پس چرا میگند usb 3 سرعتش بیشتره ؟خیلی بیشتره ؟مثلا چه قدر بیشتر ؟10% ؟ یا خیلی بیشتر ؟چند درصد ؟

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

ممنون بسیار جامع و کامل توضیح دادید

اون وقت usb2 و usb3 خیلی از لحاظ سرعتی فرق دارند ؟

من میگم هاردی که 30 مگ بر ثانیه سرعت داره این سرعتی نیست که usb2 نتونه انتقال بده و حتی شاید usb1 هم پس 30 مگ بر ثانیه بر بیاد ----پس چرا میگند usb 3 سرعتش بیشتره ؟خیلی بیشتره ؟مثلا چه قدر بیشتر ؟10% ؟ یا خیلی بیشتر ؟چند درصد ؟
    بلی.USB 2 , USB3 روی کاغذ با هم خیلی اختلاف دارند و USB 3 حدود 10 برابر سریع تر از USB 2 لست!

ولی در عمل چون به خیلی از شرایط بستگی داره حدود 2.5 برابر میشه این اختلاف.

البته در شرایط خاص به 6 برابر هم میرسه ولی با امکانات معمولی بین 1.5 تا 2.5 برابر اختلاف سرعت دارند.

5. 3 کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه لینک میذارم که سرعت انواع اینترفیس ها رو باهم مقایسه کرده (ویکی پدیا) (بصورت تئوری)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکس هم گزاشتم

فقط یه مسئله که دوستان باید توجه کنن این هست که ستون اول برحسب مگابیت هست که اگر تقسیم بر هشت بکنین سرعت بر حسب مگابایت بدست میاد.

نکته اول : خود ساتا که مربوط به هارد اینترنال هست سه تا ورژن داره و بهتره که سرعت usb ها رو با سرعت ساتا مقایسه بشه

نکته جالب توجه اینجاست که آمپراژ پورت usb3 حدود 4.5 وات هست در مقایسه با 2.5 وات usb2 بنابراین میشه ابزار های پرمصرف رو به usb3 زد.
    مثلا دیویدی رایتر اکسترنال من که کابل دو سر داره اگر به پورت USB2 لپتاپ متصل کنم با کمبود ولتاژ روبرو میشود و کار نمیکند مگر اینکه سر دوم کابل رو به یک پورت دیگه وصل کنم . اما اگر به پورت usb3 متصل کنم خیلی خوب کار میکند و نیازی به متصل نمودن سر دوم کابل آن به پورتهای دیگر نیست.
    Last edited by ata.royalfalcon; 26-03-2011 at 17:48.

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خوب نه میدونم usb3 خیلی بیشتر سرعت داره اما میگم اگه سرعت usb3 مثلا 10000 مگابایت بر ثانیه هم باشه هارد نمیتونه از این سرعت استفاده کنه و همون 30 مگ بر ثانیه رو میخواد که usb 2 هم همونه پس نتیچه اینکه یه هارد usb3 دو برابر یه usb2 سرعت داره

اون وقت یه هارد usb 3 که گفتید 4.5 وات مصرفشه اگه من همیشه به usb2 بزنم (مادربوردم 3 نداره ) ایا به دلیل کاهش مصرف از 4.5 وات به 2.5 وات هارد آسیب نمیبینه و یا درست کار میکنه ؟؟؟

و سوال آخر به نظرتون الان موقع خریده هارده یا بعد 13 به در ؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون وقت یه هارد usb 3 که گفتید 4.5 وات مصرفشه اگه من همیشه به usb2 بزنم (مادربوردم 3 نداره ) ایا به دلیل کاهش مصرف از 4.5 وات به 2.5 وات هارد آسیب نمیبینه و یا درست کار میکنه ؟؟؟
    دوست من ، من اون رو بعنوان نکته جالب توجه نوشتم و منظور خاصی نداشتم

البته بعضی هاردهای پرتابل کابلهای دو سر دارن که اگر با یک پورت usb راه نیفتاد با اتصال سر دیگر کابل به یک پورت دیگر usb راه بیافته.

هاردهای دسکتاپی اداپتوردار ابدا با چنین مشکلی مواجه نیستن

نمونه ای از عکس کابلهای دو سر

Last edited by ata.royalfalcon; 26-03-2011 at 19:04.

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام....هارد اکسترنال 4 ترابایت داریم؟قیمتش چنده؟......بهترین مدلش چیه؟

داره خودمونی میشه sjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام، هارد اکسترنال 2TB چی پیشنهاد می کنین؟ قیمت رو هم لطف کنین اگه ممکنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام....هارد اکسترنال 4 ترابایت داریم؟قیمتش چنده؟......بهترین مدلش چیه؟
    سلام
    هارد اکسترنال 4 ترابایت وسترن داریم ولی فکر نکنم به کار شما بیاد مدل My Book Studio Edition IIکه تا 6 ترابایت هم هست

آدرس
    کد:
    دلایل
    1. برای سیستمهای مک هست البته شما میتونین با فرمت کردن مجدد برای ویندوز هم استفاده کنین
    2. در واقع دو تا هارد دارن که به صورت راید بسته شده اند و فکر کنم ظرفیت واقعی اونها نصف باشه یعنی اگر 6 ترابایت باشه به خاطر راید 3 ترابایت واقعی قابل استفاده هست. البته راید انواع مختلفی داره که یه سرچی بزنی مطالب جالبی هم میتونی پیدا کنی .
    لینکشو پیدا کردم
    کد:
    3. اگر هم پیدا بشه احتمالا قیمتش شما رو حسابی شوکه خواهد کرد

پیشنهادم خرید مدلهای سه ترابایتی وسترن هست که معقول هست برای شما مدل My Book Essential
    آدرس سایت
    کد:
    Last edited by ata.royalfalcon; 26-03-2011 at 20:46.

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این هاردهای اکسترنال توش دقیقا همون هارد اینترنال هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •