اگه بدون مهندس مجيدي داشتين منو خبر كنين![]()
اگه بدون مهندس مجيدي داشتين منو خبر كنين![]()
سلام دوست عزیز
من که میگم وقتی مشاور یه چیزی مثل این معرفی کرده، باید بدونه که به راحتی نمیشه از پسش براومد شاید یه برنامه ای ریخته باشه. با خودش مشورت کنین بهتره.
در مورد کلاس هم، به نظر من حتی اگه علوی هم برید که همه ی درسهاست، مدرسه رو ول نکنین. چندتا از دوستام این کارو کردن و خیلی ضرر کردن. با اینکه یه سری علوی میرفتن و صبح مدرسه بودن و بعدم علوی و 10 شب خونه بودن، ولی اونقدر اوضاعشون بد نشد. چون یه جورایی علوی بیشتر به این خیال درس میده که شما مطالب ابتدایی رو که فقط تو مدرسه درس میدن رو بلدین!
علوی زیاد آموزشگاش خوب نیست
هدف از همه بهتره اما یه ذره مایه تیله باید بدی ولی معلماش خوبه اید فیلی بازرگانی عربشاهی خاکباز و .....
بعد بعثت هم خوبه البته بستگی داره چه درسی بخوای بری بگی من بگم کدوم معلمش خوبه چون چندتا معلم داره واسه هر درس
دوستانی که قصد عضویت در گروه رتبه های برتر کنکور تشریح ،نکات و بررسی سوالات ازمونا.با حضور مهندس مجیدی و دانشجویان برتر رو دارن میتونن به من یا mohamad_nik یا niley_joon پی ام بدن تا واسشون دعوت نامه ارسال شه.
ثبت نام فقط با دعوت نامه.
دومین پستم توی تاپیک اضافه شد
عربی دینی زبان هم اضافه شدن
تخصصی ها رو هم یواش یواش اضافه میکنم
سلام
درسته مشاور برنامه سخت میده اما اینم هست که اگر عمل کنی موفقی!و اینکه من هم تمام سعیم میکنم عمل کنم
در ضمن من علوی همدان هستم کلاس هارو هم تازه از یکشنبه شروع میشه امیدوارم خوب باشه در مورد مدرسه هم مشاور گفت راه دور بنویس اما عادی رفتم پیش همینطور درس های تخصصی ام اصلا جالب نیست منم وضعم همینه از صبح ساعت 7 کلاسم تا ساعت 10 شب
بازم دوستان منتظر هستم
راستی منم دعوت کنید توی اون گروه
منم علوی هستم اما نه مشاورمون بدرد میخوره و نه آزمونهاش!!!
دوستان لطفا توی این نظر سنجی شرکت کنید مهلتش یک هفته ست میخوایم جامع باشه هرچی شرکت کننده ها بیشتر باشه نتیجش به واقعیت نزدیکتره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین جامعهی آماری رو در حال حاضر دو موسسهی قلمچی و نسبتاً گاج ( البته هنوز زوده ) دارن
از لحاظ کیفیت سوالهای امتحانات تستی هم در حال حاضر از موسسهی گاج خیلی تعریف میشه
مشاورهی درسی هم پشتیبانهای قلمچی بیشتر تبلیغ میکنن تا عیب یابی
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
بهترین جامعهی آماری رو در حال حاضر دو موسسهی قلمچی و نسبتاً گاج ( البته هنوز زوده ) دارن
از لحاظ کیفیت سوالهای امتحانات تستی هم در حال حاضر از موسسهی گاج خیلی تعریف میشه
مشاورهی درسی هم پشتیبانهای قلمچی بیشتر تبلیغ میکنن تا عیب یابی![]()
ببخشيد ميشه آدرس بدين كه كجا از كيفيت گاج تعريف ميشه ؟از لحاظ کیفیت سوالهای امتحانات تستی هم در حال حاضر از موسسهی گاج خیلی تعریف میشه
آزموني كه براي سخت جلوه دادن سوالاتش مياد از بخش هاي پاورقي و پيشنهاد دين و زندگي سوال ميده تا داوطلبان فكر كنن سوال سختيه كجاش كيفيت داره ؟ در حالي كه قسمت هايي كه گفتم نه تو كنكور و نه تو امتحان نهايي ازش سوال نمياد .
تست هاي ادبياتش رو ديدم كه تو ابيات خارج از كتابش كلي بيت با لغت هاي عربي گذاشته در حاليكه سوالات كنكور اينطور نيستن .
يكي از تست هاي فيزيكش هم پارسال اين بوده كه يگ گيگامتر چند متر است !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)