hichi aslan nadare va joda ast.
hichi aslan nadare va joda ast.
موضوع چيه؟![]()
سلام ، ميخواستم بدونم 6960 همه انواع هارداكسترنال رو بدون محدوديت ديتكت ميكنه ؟
مثلا در شناختن هارد 1 ترابايتي مشكلي نداره ؟
با سلام
اگر بتونی در منوی مخفی (کانتری) آن را از (میدل ایست ) مثلا به یو اس آ تغییر دهی میشود.
خدا به این سام سرویس محتاجتون نکنه الان نزدیک به 20روزه دارم واسه این تخفیف 50درصدی سینما دوندگی میکنم،هر کی یه چیزی میگه،تا حالا 10بار خواستم قیدشو بزنم،ولی دلم راضی نمیشه 1ریال بره تو شکم این ...![]()
-من يك ترا بايت رو چك كردم موردي نداره
-اخوی داری تخلف از قوانین سایت و تاپیک میکنی.موقع عضو شدن اون چکمارکی که زیر قوانین زدی درحکم امضای شماست و یکی از مفاد این بود که حق ندارین و نباید فینگلیش بنویسین خواهش میکنم رعایت بفرمایین
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
با سلام خدمت ابی عزیز
اول از همه سال نو رو خدمت شما و خانواده محترم تبریک عرض میکنم و آرزوی شادی و موفقیت براتون دارم
چند وقتی نتونستم باشم دلم حسابی تنگ شده بود خدارو شکر سرم کمی خلوت تر شده و هراز چندی دوباره مثل سابق مزاحم میشم
موفق باشین![]()
دوستان سئوالي داشتم در مورد ال-اي-دي هاي 40 اينچ سامسونگ .كدام مدل از اين ال-اي-دي ها قادر به دريافت كانالهاي ديجيتال هستند؟ من از فروشنده پرسيدم گفت سري 6 ولي در مشخصات كه ميخونم سري 6 DVBtv نداره.ميشه راهنمايي كنيد .
با اجازه ابی جان
من امروز تو یه نمایندگی بودم
هم 6260 و هم 6960 گیرنده دیجیتال دارن
اما یه سوالی که برام پیش اومده چون تصویر HD رو رو چند تا تی وی آزمایش کردم احساس میکنم سامسونگ تو تصاویر اچ دی از سایر رقبا تصویرش ضعیفتر هست آیا نظر دوستان هم هیمنه
ضمنا تی وی های آزمایش شده
D25 PAnasonic
5600 Lg
6960 Samsung
LX6500 LG
بودند
در رويو مربوط به C6000كه precisin dimming رو هم نداره ويكي از سري هاي پايين تر هست
در قسمت High Definition بسيار خوب عمل كرده و با high-end ها مقايسه ميشه
ودر قسمت Standard Definition كه اپسكيلينگ هاي فوق العاده سامي عالي هستند و بي نظير
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-مهدي جان به هر صورت يك edge lit هست وبايد سطح توقعات رو در همين رنج در نظر گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)