گوشی نوکیا رو اگه از طریق ovi آپدیت کنی چنانچه پروداکتت فارسی نباشه یقینا زبان فارسی گوشی می پره!
و تقریبا بیشتر گوشیها اینجور میشن!
لزوما باید فلش بشن که اونم با فونیکس کار راحتیه!
پس حواست باشه فارسیش نپره![]()
گوشی نوکیا رو اگه از طریق ovi آپدیت کنی چنانچه پروداکتت فارسی نباشه یقینا زبان فارسی گوشی می پره!
و تقریبا بیشتر گوشیها اینجور میشن!
لزوما باید فلش بشن که اونم با فونیکس کار راحتیه!
پس حواست باشه فارسیش نپره![]()
از نظر سرعت که 512 حسابگر خیلی خوبه اما باید اون مشکلاتی که گفتم رو هم در نظر بگیری راستی فکر کنم پارس آنلاین زورکی یه مودم میچپونه به کاربر چون فقط مودم های خودش رو قبول داره اینم ازشون بپرس
سلام .
دوستان منم شارژ اين ماهم تموم شه ميرم پارس آنلاين !
مخابرات كه ديگه داغون شده ! الان پينگم 600 هست و سرعت دانلودمم اومده زير 20! آخه اين ديگه چه وضعشه
!
فقط همون يكي دو ماه اولش خوب بود و بس ! آخه يكي نيست بهشون بگه فضاي لينك هاتون داره بيش از زياد ميشه چرا مشترك جديد ثبت نام ميكنين؟؟!
موفق باشيد.
سلام سجاد جان
پس تو هم رفتنی شدی !![]()
فدات شم گلم فریمور anna رو خواستم بریزم با Nokia Software Updater که از همه امن تر و خوب تره ولی حجمش 257 مگ بود وسطش رید با فونیکس هم میخوام بازش کنم میگه دانگل نصب نیست و ایراد دانگل میگیره و بسته میشه ولی به نظر من بهترین روش همین Nokia Software Updater هستش راستی نازم وقتی با Nokia Software Updater بری خودش آی پی رو میشناسه فارسیشم نمیپره![]()
حسابگر که امتحانشو پس داده (شرکت بی در و پیکیریه)
پارس آنلاین بهتره البته من خودم نداشتم اما دوستان که راضی بودن
اما من اینقدر بی خوابی کشیدم از سرویس های حجمیکه حالا حالا ها نمیرم سراغشون
سجاد پارس آنلاین 15 تومن برا راه اندازی میگیره بی چون و چرا تو هی بگو من خودم نصب میکنم اونا 15 ازت میگیرن ولی حسابگر 5 تومن میگیره بعد حسابگر شبا که رایگانه از 2 تا 7 سرعتش میاد پایین میشه سرعت واقعی مثلا اگه 512 تو روز 180 دان کنی شب حداکثر 65 دان میکنی ولی پارس آنلاین اگه روز 180 دان کنی شب که رایگانه با 300 میتونی دان کنی از 1 تا 7 هم رایگانه حالا منم موندم چی کار کنم
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
یه نکته دیگه که یادم رفت 1 گیگ ترافیک حسابگر 3500 و مال پارس آنلاین 5000 تومن هستش اینم در نظر بگیر
امروز برای شارژ مجدد رفتم مخابرات گفتن که برای شارژ باید برید دفاتر خدماتی!
سرویس ها ام گرون شده.
512 شده 27 تومن! 5 تومن افزایش قیمت
آره قیمتهاش گران شده منم 256 شارژ کردم حدود 2 تومن افزایش داشته
مخابرات اول خیلی ارزان بود اما الان هر ماه داره قیمتها رو بالا میبره
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
اینطور که تو میگی بین این 2 تا پارس انلاین خیلی بهتره![]()
آره بهنام جان ، با اين اوضاع اصلا ارزش نداره!
بهنام جان براي من حجم اصلا مهم نيست! شايد در هفته 200mb دانلود داشته باشم ! مسئله مهم براي من پينگ هست
.
چون من حداقل روزي 9/8 ساعت بازي آنلاين انجام ميدم!
رامين جان جدي پارس آنلاين ساعات رايگانش با سرعت 300 ميتوني دانلود كني؟!
هزينه سرويس 256 و 1ماهه پارس آنلاين جقدره ؟!
راستي پرداخت آنلاين داره ؟! (نابود شدم از بس هرماه رفتم مخابرات)
ديگه بدتر!
پس ديگه مخابرات اصلا ارزشش رو نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)