سلام...
خدا از دهنت بشنوه،
اما،
چه کم توقعی
من همینجا شرط میبندم که فینال عادله!
شک نکنید!
+ اسپانیا - آلمان هم خود عادله!
موفق باشی♥♥♥
سلام...
خدا از دهنت بشنوه،
اما،
چه کم توقعی
من همینجا شرط میبندم که فینال عادله!
شک نکنید!
+ اسپانیا - آلمان هم خود عادله!
موفق باشی♥♥♥
اگه اسپانیا - آلمان عادل باشه دیگه احتمال اینکه بش فینال رو بدن خیلی کمه ! پس باید منتظر گزارش یکی از بازیها با صدای گرم جواد آقا باشیم ...اسپانیا - آلمان هم خود عادله!
چرا نمیشه!
ببینید، تا الان سه گزارش گر اصلی، ینی عادل و مزدک و اجبارا جواد، گزارششون رو تا این مرحله انجام دادن و برابرن!
3تا بازی مونده، ینی دو تا نمیشه نهایی، و یکی فینال! اما .... یک مسابقه رده بندی هم میمونه!
اون دو تا گزارش گر جوونه که حق گزارش نباید داشته باشن ( اگه یکی از این چهار تا بازی رو بدن به یکی از اونا واقعا ... )
بازی آلمان-اسپانیا رو عادل گزارش میکنه، بازی هلند-اروگوئه رو هم مزدک، فینال رو هم دوباره عادل، و نهایتا رده بندی رو دیگه بدن به جواد!
به نظر من این عادلانه ترین وضعیته!
موفق باشید♥♥♥
آقا کل این 4 بازی رو عادل گزارش کنه کسی اعتراض میکنه؟!
خوب مگه هدف جلب رضایت ملت نیست؟!
یه پولی هم به مزدک و جواد بدن....
بابا انقدر نزنید تو سر این جواد بیچاره... بعدش میره معتاد میشه میزنه عادلو میکشه تا آخر عمرتون باید بشینید مزدک واسه ـتون گزارش رو بکنه...![]()
بدون ارﮊانتین دیگه این جام به درد نمیخوره همه ی بازیا رو بدن به جواتی من راضیم![]()
من از این تریبون رسما اعلام میکنم حاضرم پول بدم به بقیه ی گزارشگرا تا این 4 تا بازی رو عادل گزارش کنه
در واقع من از این تریبون رسما اعلام میکنم به واقع حاضرم پول بدم به بقیه ی گزارشگرا تا این 4 تا بازی رو در واقع عادل گزارش کنه
یه پولیم حاضرم بدم به حاج رضایی اینقدر نگه در واقع به واقع
یه پولیم حاضرم بدم به اون آدم آهنی (همون که هی میگه امیدوارم تا این لحظه بزرگترین جهان اسلام صرفه جویی برق اپراتور همراه اول ایرانسل ... ) اینقدر نیاد حرف تکراری بزنه
شما هم کمک های نقدیتونو به حساب من بریزید
کسی از یوسفی خبر نداره ؟؟ حنجرش ترکیده راسته ؟
فینال مزدکه ، چندتا فینال مهم مثل فینال یورو های چند سال پیش رو دادن به مزدک ، آدم ضد حال میخوره . کاش بدن عادل
راستی چرا امسال یه گزارشگر نفرستادن افریقا از اونجا گزارش کنه؟ اگه جوادو فرستاده بودن صداش تو وو وو زلا ها گم میشد دیگه این تاپیک به جای 130 صفحه بیشتر از 30 صفحه نمی شد![]()
فینال رو که من عمرا از شبکه سه ببینم.همه لذت فینال به مراسم قهرمانیشه.کانالهای فری مثل ZDF یا RAI فکر کنم فینال رو پخش کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)