تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 311 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با توجه به این که منم الان دمو رو بازی کردم فقط میتونم بگم درست هست که پیشرفت های زیادی داشته

ولی بازیکن با بازی فیفا نمیتونه ارتباط برقرار کنه و صمیمی بشه.

این در حالی هست که وقتی PES بازی میکنیم احساس میکنی با بازی صمیمی هستی و یه احساس آرامش خاصی داری.
    به نظرت کاملا احترام میزارم و البته با اجازت یه کوچولو هم خندم گرفت! شاید اگه یه خرده بیشتر فیفا بازی کنی و حس واقعی یک بازی شبیه ساز رو دزک کنی،همچون من بگی : PES عزیز،دیدار تا قیامت !

---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------

این واسه اینه که شما تازه با یه سیستم جدید آشنا شدی... تازه با یه فوتبال شبیه سازی واقعی آشنا شدی! شما مدت بیشتری بازی کن اون موقع با بازی بیشتر صمیمی میشی ضمنا از طرف همه حرف نزن ! شما نتونستی با فیفا درست ارتباط برقرار کنی نه همه !!
    خدا پدر و مادرتو بیامرزه! با اینکه آی دی ت بوی PES میده ولی خوشحالم که به حقیقت رسیدی !

---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------

شما که معتقدی که یه فیفا باز قدیمی هستی به من بگو چرا من ایتقدر راحت گل میزنم
    بازی طبق چند صفحه قبل professional کردم
    با دوستم 2 نفره یه بازی کردیم تو 90 دقیقه من 5 گل زدم اون هم 5 گل
    تلزه به راحتی یعنی خیلی مسخره با رونالدو توپ رو میگرفتیم با سرعت کل زمین رو میشه با یه ادم سرعتی دور زد
    با cpu هم یه بازی امتحانی رو professional کردم تا دقیقه 50 بازی 5 بر 0 جلو بودم
    مسخرست واقعا
    شما اگه رو درجه سختی Legendary تو یه بازی،3 گل بیشتر زدی،من هم رسما فیفا رو میزارم کنار هم میام همینجا جلو همه میگم غلط کردم!

2. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما که معتقدی که یه فیفا باز قدیمی هستی به من بگو چرا من ایتقدر راحت گل میزنم
    بازی طبق چند صفحه قبل professional کردم
    با دوستم 2 نفره یه بازی کردیم تو 90 دقیقه من 5 گل زدم اون هم 5 گل
    تلزه به راحتی یعنی خیلی مسخره با رونالدو توپ رو میگرفتیم با سرعت کل زمین رو میشه با یه ادم سرعتی دور زد
    با cpu هم یه بازی امتحانی رو professional کردم تا دقیقه 50 بازی 5 بر 0 جلو بودم
    مسخرست واقعا
    بذار نسخه اصلی بیاد رو درجه آخر با تنظیمات دستی بازی کن اون وقت شما 5 تا 5 تا گل میخوری معلومه رو پروفشنال که گزینه سختی معمولی هستش 5 تا زدی تازه تو حالت اتوماتیک . همین درجه برو گزینه ها رو دستی کن ببین چقدر سخت میشه بازی EA تنظیمات دستی رو برای تماشا نذاشته برای گیمر های حرفه ای گذاشته عزیز FIFA باز های حرفه ای اکثرا از تنظیمات دستی استفاده میکنن .

4. 2 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

شما اگه رو درجه سختی Legendary تو یه بازی،3 گل بیشتر زدی،من هم رسما فیفا رو میزارم کنار هم میام همینجا جلو همه میگم غلط کردم!
    خوب این درجه سختی قفله
    راهی هست سخت ترش کنیم؟
    الان مال من professional هست
    اگه راهی هست راهنمایی کنید

طوری که بوش میاد باید کسایی که تازی نسخه نکست رو دارن بازی میکنن تا اومدن نسخه اصلی صبر کنن
    که حالت دستی هم فعال بشه چون با حالت اتوماتیک به ادم حال نمیده
    ممنون
    Last edited by Alex * Delpiero; 17-09-2010 at 13:41.

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

درست نریختی توی فلش وگرنه باید اجرا میشد من خودم روی فلش ریختم . شما بگو دقیقا چیکار کردی تا من راهنماییت کنم .

بازی ( کنسولی ) نسبت به نسخه قبلش تفاوتهای زیادی پیدا کرده دیگه قدرت بدنی حرف اول رو نمیزنه . ما همش از pes ایراد میگرفتیم که میشه با یک بازیکن یک تنه کل زمینو طی کرد حالا توی این نسخه فیفا همینطوری شده با یک بازیکن مثل آلوز یا مسی میشه مسافت زیادیو طی کرد .
    ok شد...
    تو فلش نمیشه باید روی DVD رایت بزنید .مسیر رایت زدنتون هم درسته .(نوع DVD مهم نیست و نیازی نیست که DVD مخصوص بازی های 360 باشه)
    رو dvd هم ریختم بازم نشد :-o
    آخرین بار یادمه demo dirt 2 رو دانلود کردم + فیفا 10 که راحت اجرا کردم ، اما این داره اذیت می کنه...

یه برنامه هم برای ریختن روی فلش که هرکاری کردم نشد باز ...
    Last edited by Elendil1; 17-09-2010 at 14:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای چندمین بار کسی نیست جواب منوبده

آیا با این سیستم بازی جواب میده
    رم 2 گیگ
    گرافیک 512 ge force 8500 gt
    سی پی یو DUAL CPU 2.00 GHz

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

فایل دمو رو توی ای پوشه کپی کردم :
    flash:\Content\0000000000000000\45418933\00080000
    کاره دیگه ای باید بکنم !؟ فلش باید چند گیگ باشه !؟
    فقط باید یک فایلو کپی کنی . اکسترکت که می کنی چند تا فایل میاد یکیش که 1.4 گیگ هستو کپی کن . من دیروز دقیقا همین مسیری که می گیو رو یDVD رایت زدم اجرا شد .(با نرم افزار رایت نزدم، کپی ، پیست بعدشم رایت دیس فایلز تو سی دی !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای چندمین بار کسی نیست جواب منوبده

آیا با این سیستم بازی جواب میده
    رم 2 گیگ
    گرافیک 512 ge force 8500 gt
    سی پی یو DUAL CPU 2.00 GHz
    ببین سیستم منم مثل سیستم شماست ولی کارتم 9500gt هست ، من با رزولیشن 1440x900 رو high از آرنا گرفته تا حدود یه دقیقه از بازی همه چیز عالیه بعد یه دفعه افت فریم پیدا می کنه و کند میشه روی medium و low هم وضع همینه ولی رو very low با همون رزولیشن بالا همه چیز خوبه ، حال دوستان میگن مشک از کارت و cpu هست اما اگه اینجوره اون دقایقی که بازی رونه علتش چیه ؟ تو آرنا که همه چیز از نزدیکه دیگه افت فریم باید خیلی بیشتر از این حرفا باشه ولی نداره ! من فعلا ارتقا نمی دم تا نسخه اصلی باد ببینم چی میشه .

10. این کاربر از pintoricio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

فقط باید یک فایلو کپی کنی . اکسترکت که می کنی چند تا فایل میاد یکیش که 1.4 گیگ هستو کپی کن . من دیروز دقیقا همین مسیری که می گیو رو یDVD رایت زدم اجرا شد .(با نرم افزار رایت نزدم، کپی ، پیست بعدشم رایت دیس فایلز تو سی دی !!!
    همین کارا رو کردم داداش ، به احتمال سرعت رایت رو بد زدم ،

رو فلش ریختم ok شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Here

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم....هر دفعه که تو دمو میرم باید از اول همه چی رو تنظیم کنم......(نسخه pc)

میخاستم بدونم شما هم همین مشکلو دارین؟؟؟؟

دوربین و تنظیمات بازی و اینا همه برمیگرده به حالت اول....راهی نیست که سیو بشه؟؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

امروز دمو فیفا رو هم بازی کردن به نظر خیلی خوب و جالب اومد . من که تا حالا از فیفا خوشم نمیومد با یه بازی که تو دمو بین چلسی و بارسلونا بازی کردم واقعا به دلم نشست .

خوشحالم از این که امسال دو تا بازی خوب داریم برای پی سی .

فقط چند تا سوال این بازیکنا مثل پس وقتی ار 1 رو میگیریم سرعت نمی دوند ؟ و اینکه چطور باید رودسته طوری تنظیم کرد که درست مثل پس باشه دکمه ها یعنی سرعت و کلید انتخاب بازیکن درست مثل همون بازی باشه ؟

و سوال دوم در مورد دوربین بازی هستش که به نظرم خوب نیومد و باید کمی بیشتر واید بشه ولی جایی و گزینه ای برای تنظیم دوربین پیدا نکردم از کجا میشه دوربین رو هم تنظیم کرد ؟

و سوال اخر اینکه نسخه نهایی فیفا 11 برای پی سی از نسخه دمو پیشرفته تر خواهد بود یا دیگه همین نسخه نهایی بود برای امسال ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •