اینم واسه برادر sajad tnt و sajaD
که به درده تراوینشون میخوره اگه سوالی از تراوین دارید از من بپرسید چون حرفه ایم این عکس هم ماله اکانت خودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اینم واسه برادر sajad tnt و sajaD
که به درده تراوینشون میخوره اگه سوالی از تراوین دارید از من بپرسید چون حرفه ایم این عکس هم ماله اکانت خودم
جون من تو راپیدشیر اپلود نکن![]()
جالبه کی به کی میگه نوب! اول اینکه تو برو یاد بگیر چطوری عکس بذاری! نه توی رپیدشر آپلود کنی!
دوما مثل شما بخیل نیستم که اگر بلد بودم به کسی یاد ندمالانم خودم یاد گرفتم میذارم برو حالشو ببر!
اول میری توی سایتبعد قسمت download اون وقت ورژن جدیدو دانلود میکنید. وقتی اجرا کردین همون دکمه ctrl+shift+e رو میزنید. حالا همونجا که space میزنید خیلی چیزها اضافه شده! حتی چیزهایی که توی خوابتونم نمیدیدین! استارت و اند هم همونجا هست! خیلی چیزهای دیگه هم اضافه هست که کاری نداره! راحت میشه فهمید! با این حال توی خود سایت ddrace.info آموزش کاملشم هست! راستی تا یادم نرفته بگم توی این editor چیزهای دیگه مثل teleport هم هست که میتونین توی مپ بگذارین!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا دیدی؟؟؟ خدایا مرا محتاج هیچ آدم بخیل نگردان! الهی آمین
با این که خودم دفعه اولی هست که میبینم با این حال هر کی بازم مشکل داشت بگه ما در خدمتیم!![]()
سلام
اینم یک سرور ساز فوق پیشرفته
توش میتونین چند تا مود مختلف مثل زامبی یا کتچینگ یا دیدیریس و ... را با انواع تنظیمات مختلف درست کنین!
سجاد مشکل تیر زدن و سرعت حرکات و .. که میگفتی رو توی این میتونی درست کنی! باید توی قسمت Tuning تنظیم کنی! البته از اونجایی که زیاده من دیگه چیزی نمیگم خودت پیداش کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی به این noob الکس بگه عکس ها را به آپلود سنتر عکس آپلود کنه نه به رپیدشیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
smkh جون من میخواستم خودم همینو برات آپلود کنم آموزششم میخواست خودم فارسی و تصویری برات درست کنم ولی میدونی که این کار طول میکشه خوشحال شدم که خودت یاد گرفتی .
اگه بازم جایی نیاز به مکم داشتی بگو![]()
بیا سجاد جون این اون فایله سروره:
اینم مپ xyz_p30world 1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
edited by : shahabaliboys shahab in game
:
سرور برای ورژن 6 کی راه میندازین ؟ الاً که دیگه رسماً ریلیز شد.
آقا شهاب دستت درد نکنه بابت سرورها!
اون سرور احمدو داشتم ولی اون یکی که میگفتی خیلی بهتره کار نکرد ارور میده! مال چه ورژنی هست؟ یا اصلا مشکل اجرا نشدنش چی هست؟ سجاد تو هم مشکل داری با این سرور یا کار میکنه؟
سلام دوستان.
ممنونم شهاب جون ، دستت درد نكنه!
ولي مشكلم حل نشد! فايل سرور احمد رو داشتم (كدهاي emote_eye و super و pause و ... توش اجرا نميشه!).
اون يكي هم 1ثانيه باز ميشه و بسته ميشه!!!
الان يه فايل سرور از نت دانلود كردم ! تمامي مشكلاتم حل شده! ولي وقتي توي اون قسمتهاي نارنجي رنگ كه ميري كار نميكنه (به جاي اين كه به عقب تر برگرده ولي هيچ اتفاقي نميوفته !) !
همچنين اين كد (sv_teleport 1) رو هم به autoexec اضافه كردم ولي نشد ...
دوستان عزيز كمكم كنيد...
هميشه موفق و پيروز باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)