من با این راه مشکل لگ رو حل کردم ! فایل زیر رو دانلود کنید و در مسیر بازی فولدر Players نصب کنید و گزینه Yes To All رو بزنید و به اینترنت وصل نباشید و بازی رو اجرا کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با این راه مشکل لگ رو حل کردم ! فایل زیر رو دانلود کنید و در مسیر بازی فولدر Players نصب کنید و گزینه Yes To All رو بزنید و به اینترنت وصل نباشید و بازی رو اجرا کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته دوست عزیزبه یه نتیجه جالب در مورد هوش مصنوعی بازی رسیدم که در90% از مواقعی که میمیرم یکی از افراد خودی که پشتم ایستاده وقتی میخواد به دشمن شلیک کنه اگر من جلوش باشم میزنه منم میکشه !!!
اگر شات گان دستش باشه که دیگه هیچ نصف گروه رو تیکه پاره مکینه تا یه سربازه دشمن رو بکشه
یعنی اگر این بازی تک نفره بود من تو نصف روز رو Veteran تمام میکرد ولی همین باگ شلیک از پشت به نفر خودی نمیذاره خوب پیشروی کنم![]()
بیشتر از اینکه دشمن بکشه یارمون از پشت میزنه.......................
سوتی زیاد داره........!!!!!
دوستان کسی برای مشکل من راه حلی نداره ؟
یه نسخه ریپک دانلود کردم و نصب کردم . ویندوزم XP هست . وقتی بازی رو اجرا میکنم حدود 2 دقیقه طول میکشه تا صفحه Press any key بیاد بعدش هم دو برابر همین مقدار لودینگ بازیه و طول میکشه که بره تو بازی ولی توی بازی مشکلی ندارم و روونه . خارج هم که میخوام بشم باز هم همینجوری صفحه سیاه میمونه و هیچ طریقی خارج نمیشه .
همین بازی رو روی یه لپ تاپ با مشخصات ضعیف تر با Win 7 64bit به راحتی بالا میاد یعنی دیگه این همه طول نمیکشه بره تو بازی و بعدش خارج هم میشه
مشکل از چی میتونه باشه دوستان ؟
عزیز این نشونه واقعی یا طبیعی بودن بازی دیگه.حالا هوش مصنوعی بازی ضعیفه حرفی درش نیست.
فک کنم شما سخت افزارتون ضعیف باشه
من احساس میکنم دمو یا همون فیلمهای بازیو حذف کردن شما فک میکنی که لود بازی طول میکش.
شما هم شاید سخت افزارت ضعیف باشه که lag داری
داخل ویندوز سون که مشکل با خاموشی مودم ADSL حل میشه
من هم lag داشتم ولی مودمو موقع بازی خاموش می کردم حل شد
من این کارو کردم ولی کوچیکترین تغییری ایجاد نشد!
کسی کمک نمیکنه؟
شما اینجا کاری لازم نیست که انجام بدین! وقتی اون یارو ار پی جی میزنه یارت پرت میشه پایین و نمیتونی کمکش کنی!
باید سریع از روی اون قسمت پل که خراب شده بپری اونور پل!
ببخشید . آخه من تو هیچکدوم از سری های این بازی همچین مشکلی نداشتم،سیستمم داغون هست ولی نه اونقدر که با پایین آوردن گرافیک هم درست نشه
cpu : athlon x3
graphic : nvidia 8600gt 512mb
ram :2gb
Last edited by hamed30; 20-11-2010 at 18:43.
آره دیگه گفتم که نسخه ریپکه ...من احساس میکنم دمو یا همون فیلمهای بازیو حذف کردن شما فک میکنی که لود بازی طول میکش.
ولی دیگه خیلیه اگه فیلم ها حذف بشه دیگه نباید صفحه سیاه نشون بده که ... من روی لپ تاپم با win 7 64bit اصلا اینججوری معطل نمیشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)