تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 674 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقا" سال پیش بود همین موقع ، با چه شور و اشتیاقی اخبار مربوط به پی ای اس 2010 رو پیگیری میکردیم ، سر از پا نمی شناختیم ، روزها برامون به سختی می گذشت همه در انتظار یه تحول عظیم در نسخه جدید ، نسبت به سنوات قبل بودیم ، همه شواهد حکایت از یه جهش بلند داشت ، یادمه روزهای آخر بچه ها شروع به انداختن روز شمار کردن ، با یه اطمینان خاطری از پی ای اس 2010 حرف میزدیم ، وقتی در مورد نسخه 2010 صحبت میشد با یه تعصب خاصی از این نسخه دفاع میکردیم به امید روزی که بعد از ریلیز شدن pes 2010 انتظارات به حقمون بر آورده شه ، وقتی خبر آمدن بازی به دستمون رسید یادمه یکی از دوستان که اگه اشتباه نکنم اهل شمال بود ، زود تر از همه این نسخه به دستش رسید ، اونشبی که بازی رو تهیه کرد یادم نمیره نزدیک به 50 نفر آن لاین بودن و منتظر خبرای جدید ، ولی روز بعدش با نصب بازی هممون نا امید شدیم ، شور اشتیاقمون به شدت سرکوب شد ، از داوری گرفته تا هوش مصنوعی و گیم پلی ، همه و همه پر از ایراد بود ...

این مقدمه رو گفتم تا ضمن یه فلاش بک به سال پیش ، امیدوار باشیم که این نسخه انتظارات نسبی ما رو بر آورده کنه ، ولی اتفاق سال پیش یه تجربه خوبی بود برای شخصه من ، و اونم این بود که تا زمانی که نسخه اصلی رو ( نه دمو) خریداری نکردم و روی سیستم نصب نکردم و بازی رو اجرا و رویت نکردم ، هیچ بلند پروازی از این نسخه ( pes 2011) نداشته باشم و معقولانه و بدون کوچکترین هیجان کاذبی به استقبال این نسخه برم.
    سلام
    البته این یه امر عادیه که بازیا نسبت به تبلیغات قبل از انتشار در رده پایین تر قرار بگیرن ولی پارسال حق با شماست دیگه خیلی شورشو در آوردن امسال هم کمی از پارسال نمیاد ولی فکر کنم نسبت به نسخه قبلی اون چیزی که باید احساس بشه احساس خواهد شد ( تغییر )
    این تصمیم بسیار خوبیه که گرفتی ولی از اخبار روز بازی ها دور نشین (البته اگه درس نداری)
    منم کامل احساس شما رو دارم زیادم این احساس غیرت بازیای رایانه ای رو بروز نمیدم

2. این کاربر از Abas1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karnavaleroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

این نظر شخصی منه اینکه پس 2011 خیلی بهتر از پس 10 میشه و البته واضح هست که باید باشه اما از اون جیزی که توقع داریم و در سال 2011 باید باشه کمتر و عقب مونده هست من خودم پس 2011 رو میگیرم که از شر پس 2010 راحت شم سراغ فیفا هم نمیرم برا اینکه نمیخوام بازی ای غیر از پس رو تجربه کنم

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض PES2011 Demo

خبر جدید از دمو...

جان مورفی چند دقیقه پیش در تویتر اعلام کرد که طبق اخبار منتشر شده از Konami اطلاعات مربوط به دموی بازی فردا و یا حداکثر پس فردا منتشر میشه.
      محتوای مخفی: متن اصلی 
    I hope we can announce it tomorrow or by Friday. Issues beyond Konami holding this up. Good news is the demo is awesome!

5. 9 کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خبری از سیستم مورد نیاز بازی نشد ؟؟؟ با سیستم زیر بازی اجرا میشه :

Ram : 3GB
    CPU : 3.0 GHz
    Graphic : 1GB NVIDIA GeForce GT 240
    سلام
    فکر کنم مشکلی نداشته باشی
    تو پستای قبلی چند بار سیستمو گذاشتن اگه بگردی پیدا میشه اینقدر انجمن PES 2011 اسپم داره که حوصله گشتن رو ندارم هر کی از هر جایی میاد واسه اینکه تعداد پستاش یره بالا اسپم میده
    مثلا

بایرمونیخ رو عشق است !!!!!
    هر کاری میکنم نمیشه که نمیشه.
    دوستان روز دقیقشو نمیدونید؟ساعتش چی؟!
    و ده ها اسپم دیگه که دمو کی منتشر میشه یه نفر سئوال کرد گفتن تا 20 سپتامبر میاد حالا یکی میاد میگه ساعت چند منتشر میشه

7. 2 کاربر از Abas1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام!
    cpu:3.4 2mb cach
    geraf:1gig gforce 9500gt
    ram:2gig

دوستان بازی روون اجرا میشه رو لول High??!!!

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خبری از سیستم مورد نیاز بازی نشد ؟؟؟ با سیستم زیر بازی اجرا میشه :

Ram : 3GB
    CPU : 3.0 GHz
    Graphic : 1GB NVIDIA GeForce GT 240
    سلام!
    cpu:3.4 2mb cach
    geraf:1gig gforce 9500gt
    ram:2gig

دوستان بازی روون اجرا میشه رو لول High??!!!
    هنوز سیستم مورد نیاز بازی اعلام نشده؛ ولی به احتمال زیاد بازی روی این سیستم ها جواب میده.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این نظر شخصی منه اینکه پس 2011 خیلی بهتر از پس 10 میشه و البته واضح هست که باید باشه اما از اون جیزی که توقع داریم و در سال 2011 باید باشه کمتر و عقب مونده هست من خودم پس 2011 رو میگیرم که از شر پس 2010 راحت شم سراغ فیفا هم نمیرم برا اینکه نمیخوام بازی ای غیر از پس رو تجربه کنم
    شما میترسی فیفا بهتر باشه دیگه خوشت نیاد پس بازی کنی.یک گیمر از انجام هیچ بازی تفره نمیره.

11. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هنوز سیستم مورد نیاز بازی اعلام نشده؛ ولی به احتمال زیاد بازی روی این سیستم ها جواب میده.
    سلام
    دوست عزیز چند صحفه ی قبل یکی از دوستان آدرسی گذاشت که توش مشخصات سیستمتو میدادی اون میگف خوبه یا نه

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

نه اون سایته که خالی بندی بود. پارسالم از این سایتافراوون بود.

14. این کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز تو این سیستمهایی که شما میگی اجرا میشه آخه چجوری؟بطور کامل نه یعنی نمی تونی روی HIGHبزاریو ککش نگزه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •