آخه الان من پارس وی دارم و سرعتش شبها به حدیه که نمتونم یه صفحه رو باز کنم بعدش سرعتم 256 هستش...........اینا چه ربطی داره به پارس انلاین که اینجا گفتی !![]()
آخه الان من پارس وی دارم و سرعتش شبها به حدیه که نمتونم یه صفحه رو باز کنم بعدش سرعتم 256 هستش...........اینا چه ربطی داره به پارس انلاین که اینجا گفتی !![]()
دوستانی که الان 256 دارن سرعت دانلودشون چنده؟
من مشهدم و سرویس FP1-3x دارم که روی 256 بسته میشه ...
سرعت دانلود توی روز 190 یا یه کم کمتر بیشتر ...
سرعت دانلود توی شب (قبل از ماه رمضون) 170 و (الان در ماه رمضون) 70 تا 100 و (دو سه روز مونده به روز قدس) همه اش قطع بودو و داغون ... ولی دیشب عالی بود یه 1.8GB دانلود داشتیم ...![]()
ای بابا ما هم 256 داریم و شما هم 256 دارید...
بابا من پارس اهواز دارم ولی در طول روز فقط ساعات خلوت که بعضی وقتها سرعت میره رو 120 و شبها که از 15 بالاتر نمیره....![]()
الهی ...
البته بژرسی بهت میگن میزان شلوغی منطقه و میزان اینکه چقدری خط شما با بقیه مشترکه ، همون ضریب share ... برای ما میزانش الان دو هست و مرکز خیلی حلوتیه ... یکی از دلایلش همینه ... حالا شما هم ببین توی مرکزت کدوم شرکتا خلوت تره! اول از دوستان و آشنایان و دروهمسایه بظرس بعد از خود شرکت بژرس که الکی نگن ...
شاید به جای پارس آنلاین بری یه شرکت دیگه به نفعت باشه ...![]()
پس فقط روی این سرویس سه گیگش 256 داره....چون من دفعه اولی که سرویس گرفتم همین FP1-3x بود و 256 ولی دفعه بعد که 6 گیگ گرفتم روی 128 بسته بودن.
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
اینم حیله جدید پارس انلاین برای تیغ زدن مردم.
نه بابا حیله نیس ... من پرسیدم خودشون گفتن که تنها سرویسی که شما ژول 128 میدی ولی 256 براتون بسته میشه همین سرویس FP1-3x هست ...
خب عزیز قبلش میپرسیدی ازشون بعد میرفتی اون سرویس ...![]()
Last edited by amirakhavan; 06-09-2010 at 13:58.
الان شما تعرفه های 256 رو داری؟![]()
همه تعرفه های سرویس های پارس آنلاین برای شهرستان ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجیبه
آقا من موندم این یعنی چی الان 4 روزه که 256 نامحدود شارژ کردم دانلودم از 55 کیلو بایت بالاتر نمیره همین سرویس رو 4 ماه پیش گرفته بودم با 199 کیلو بایت دانلود.نمیدونم تا آخر اینجور میمونه یا درست میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)