تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 1298 اولاول ... 29791191251261271281291301311321331391792296291129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

من با این شکایته موافقم....اما فردا احتمالا نمیتونم بیام

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

بیانیه جدید شرکت مخابرات :

توجه مهم : براي سرعت بيشتر از 128 كيلوبيت يكي از مدارك ذيل نياز است:
    1- كپي روزنامه رسمي شركت + درخواست كتبي جهت سرعت بالاتر بروي سربرگ شركت

2- كپي جواز كسب

3- كپي كارت دانشجويي

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان به احتمال زیاد پنج شنبه خیلی ها حضور ندارند ما هم نمی توانیم با افراد کمی به مخابرات بریم پس برای این که به اون هدف و حق طبیعی خودمون برسیم کسانی که در هفته بعد روز های خالی و بدون کاری دارند همینجا به دوست خوبمون Aless پیغام شخصی بدید تا همه را با هم هماهنگ کنیم !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

نه بابا اسمیه همان طور که قبلا گفتم من دیروز با کپی کارت دانشجویی یک 512 گرفتم ولی سرعتم فرق زیاد نکرد .. فقط بهانه ایست برای افزایش قیمت.قبلا پهنای باند 1.3mbps بود که حالا 1.6mbps در حداکثر می رسه فکر کنم کسانی حالا 128 بگیرند سرعتشون مثل قبل یا حتی کمتر بشه و اونهایی که مثل من 512 بگیرند سرعت و اقعی تا 190 و افراد که 1mb بگیرند سرعتشون نا 210 یا 220 در حداکثر برسه

و در کل همش برای افزایش قیمت بود نه افزایش کیفیت!

---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------

از لينک زير هم مي تونيد براي شکايت استفاده کنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين لينک شکايات سايت اصلي مخابرات ايرانه که قبلا يک دوستانم مشکل براي گرفتن adsl داشت از اين طريق اقدام کرد و حالا چند وقتي مشکلش حل شده..

حالا نمي دونم براي اين کار هم جواب ميده يا نه ولي بعض هيچيه..! آخه در تهران مخابرات adsl نامحدود ميده با قيمت کمتر (البته با سرعت کمتر از اصفهان)

من از همان زماني که متوجه شدم مخابرات شبانه رايگان گذاشته فهميدم که بهانه اي براي افزايش تعرفه هاست .. يک شبانه 15 کيلوبايتي گذاشت که به هيچ دردي نمي خوره.. و بعد هم با خودشون گفتن ما که سرعت و حجم ترافيکيمون از بقيه شرکت بهتره و شبانه هم که گذاشتيم پس بيايم تعرفه ها هم زياد کنيم و حجم ترافيک هم کم کنيم و....

من هم با نوشتن شکايت کتبي موافقم ولي بايد همه در اين شکايت يک در خواست مشترک داشته باشيم تا جواب بده..

مثلا درخواست کنيم اگر هم مي خواهيد تعرفه ها را بالا ببريد مثل تهران حجم ترافيک را نامحدود کنيد البته با سرعت قبلي و يا موارد ديگه..

5. این کاربر از uuss20ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه worldsat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ای بابا حالا ما که دانشگاهمون چند ماهیه تموم شده و کارت دانشجوئیم رو ازمون گرفتند تکلیف چیه اون وقت اگه بخوایم 512 بگیریم

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

اگر بخواهیم از طریق این فرم ها شکایت کنیم باید تا سال دیگه صبر کنیم گفتیم آخر سال میشه حتما سرویس ها بهتر می شه آخر سال که شد هیچی همه چی به ضرر ما و به سود اونا شد !!
    یک داوطلب می خوایم که یک شکایت نامه تنظیم کنه تا بقیه زیر اون امضا کنند !!

داره خودمونی میشه worldsat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه یه نگاه مو شکافانه به جدول قیمت ها بندازین خیلی راحت می فهمین که چه کلاهی دارند سر مشتری ها میزان.مثلا سرویس 128 یک ماه 3 گیگ ترافیک داره و با قیمت 10 تومن .اونوقت سرویس 3 ماهش باید 9 گیگ ترافیک باشه با قیمت 30 تومن که نیست .اومدند از ترافیک 9 گیگ، 1.5 گیگ زدند و قیمت را 25 هزار تومن کردند حالا اگر این 1.5 گیگی که ازش برداشتند را درهر گیگ 5600 تومن ضرب کنید متوجه میشید از 30 هزار تومن باید 8400 تومن کم بشه یعنی به عبارتی باید قیمت 3 ماهه 128 حدود 21 هزار تومن باشه که بجاش 25700 تومان شده .ظاهر جدول قیمت ها جوری که با خرید بیشتر تخفیف بیشتری میگره ولی بجای اینکه کاربر با پرداخت پول بیشتر و خرید سرویس های چند ماهه تخفیف بیشتری بگیره،بدون اینکه بفهمه داره پول زیادتری میده
    مصداق کامل دزدی تو روز روشن.
    Last edited by worldsat; 02-03-2011 at 12:36.

9. 2 کاربر از worldsat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

نه بابا اسمیه همان طور که قبلا گفتم من دیروز با کپی کارت دانشجویی یک 512 گرفتم ولی سرعتم فرق زیاد نکرد .. فقط بهانه ایست برای افزایش قیمت.قبلا پهنای باند 1.3mbps بود که حالا 1.6mbps در حداکثر می رسه فکر کنم کسانی حالا 128 بگیرند سرعتشون مثل قبل یا حتی کمتر بشه و اونهایی که مثل من 512 بگیرند سرعت و اقعی تا 190 و افراد که 1mb بگیرند سرعتشون نا 210 یا 220 در حداکثر برسه

من که شکایت خودم رو از طریق همین آدرس ارسال کردم و کد رهگیری هم گرفتم.
    توصیه میکنم همگی همین کار رو کنید....

---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------

کد:
    اين لينک شکايات سايت اصلي مخابرات ايرانه که قبلا يک دوستانم مشکل براي گرفتن adsl داشت از اين طريق اقدام کرد و حالا چند وقتي مشکلش حل شده..

حالا نمي دونم براي اين کار هم جواب ميده يا نه ولي بعض هيچيه..! آخه در تهران مخابرات adsl نامحدود ميده با قيمت کمتر (البته با سرعت کمتر از اصفهان)

من از همان زماني که متوجه شدم مخابرات شبانه رايگان گذاشته فهميدم که بهانه اي براي افزايش تعرفه هاست .. يک شبانه 15 کيلوبايتي گذاشت که به هيچ دردي نمي خوره.. و بعد هم با خودشون گفتن ما که سرعت و حجم ترافيکيمون از بقيه شرکت بهتره و شبانه هم که گذاشتيم پس بيايم تعرفه ها هم زياد کنيم و حجم ترافيک هم کم کنيم و....

من هم با نوشتن شکايت کتبي موافقم ولي بايد همه در اين شکايت يک در خواست مشترک داشته باشيم تا جواب بده..

مثلا درخواست کنيم اگر هم مي خواهيد تعرفه ها را بالا ببريد مثل تهران حجم ترافيک را نامحدود کنيد البته با سرعت قبلي و يا موارد ديگه..
    موافقم هم انفرادی هم به وسیله یه فرم کلی اعتراضمون رو بگیم

ای بابا حالا ما که دانشگاهمون چند ماهیه تموم شده و کارت دانشجوئیم رو ازمون گرفتند تکلیف چیه اون وقت اگه بخوایم 512 بگیریم
    کی به کیه یکی درست کن.

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

کد:

سبام شما دیشب تست نکردی ببینی سرعتت چقدره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سبام شما دیشب تست نکردی ببینی سرعتت چقدره
    اگر خوب شده بود که این چیزها را نمی نوشتم و اصلا من قبلا که در مکان دیگری منزلمون بود پیشگامان داشتم اون هم مثل همین شبانه مخابرات بود .. کلا شبانه گذاشتن بهانه ای برای افزایش قیمته ..به نظر من اگر شبانه هم نمی گذاشتند و به جای حجم ترافیکی ماهانه را زیادتر و با قیمت پاینتر می دادند خیلی بهتر بود.. نظر دوستان در این مورد چی؟

13. این کاربر از uuss20ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •