اینم سرعت دان من
شماره این شرکت رو میخوام . 512 رو با نامه شهرستان میده یا مثل اون یکی ( شاتل ) اذیت میکنه ؟ نامه با مهر و سربرگ ماله ورامینه .
ممنون دوست ن چک میکنم و پیگیری امیدوارم حل بشه و اگه نشد هم مشکلی نیست چیزی که زیاد هست شرکت .![]()
سلام دوستان کسی هست توی مرکز مخابراتی شهید کاظمیان از صبانت سرویس گرفته باشه؟
سلام
نامه نمی خواد ، شما سرویس 128 بگیر ولی 1MB هستش
دیگه اینطوری نیست عزیز
منم 2 سال صبانتی هستم تا حالا سرعتم از 512 پایین تر نمیومد
امروز با کمال ناباوری دیدم بله سرعتم ، شده سرعت قرار داد.
نه فقط مال من ، مال خیلی ها اینطوری شده. هرچی قرار داد میبندن همونو بهت میدن.
من از یکی از نمایندگی ها هم شنیدم گفت ، بله تا حالا بهتون حال میدادیم ، حالا دیگه سرعت واقعی
من چی بگم آخه که، کشور ترکیه سرعت 20 مگ داره میده.کشور ندار پاکستان یک مگ رو معادل 20 هزار تومان میده. امارات و بحرین و کویت و عربستان که هیچی.
فکر کنم برای اولین در دنیا محدودیت حجم دانلود اختراع شد (مخترع ایرانیها)
من از تو سایتشون نمیتونم حجم مصرف شده ام را نگاه کنم اصلا صفحه اش نمی یاد
کسی دیگه هم این مشکل را داره؟
خدا لعنتشون کنه که فقط بلدن پول بگیرن
دوست عزیزی گفتن سرعت دانلود اومده پایین ولی وبگردی بالاست !!!
نه عزیز کلا سرعت فاجعه وار کم شده و صفحه هم خوب باز نمیشه لطفا از این دزد کبیر حمایت نکنید !!!
در ضمن این قضیه شارژ دزدی واقعیت محضه ...
من حدود یساله صبا دارم ولی بتازگی از چند نفر از دوستان هم شنیدم که بعضیا شون سه سال سابقه دارن حجم استفاده شده با حجمی که سایت نشون میده اصلا مطابقت نداره و ...
تا هم بگی به خدمات صبا نت میگن ویروس ...
ببخشید مثل ... دارن دروغ میگن (البت بلا نسبت... )
من خودم صد در صد و با تست های مختلف چک کردم مخصوصا توی دانلود های سنگین براحتی حداقل 40 درصد الکی به حجم دانلود اضافه میشه که وحشتناکه ...
جهنم نوش جونشون صاحب که نداره بذار بخورن و بکشن بالا ... ولی الان سرعت رسیده به زیر 20 و بعضی وقتها 10
دیگه اینو نمیشه تحمل کرد
تا دلتون بخواد خرج اضافی واسه من تراشیدن از مودم گرفته تا ...
تنها راه ادم کردن این ها اطلاع رسانی و پراندن مشتریهای اوناست من خودم به شخصه با اجازه همه در این راه تلاش خوبی داشتم تا حالا به مسولین خدمات صبا هم گفتم نهضتی براه میندازیم تا
انتقام اکانت های دزدیو از شما بگیریم !!!
دوستان اگه دیدن صبا چند وقته دیگه زمین خورد شک نکنن من و چند نفر از دوستانم از رهبران اصلی این جبهه ضد صبا هستیم
هر کسی هم با من هم عقیده هست اعلام امادگی کنه تا صبانت سر دسته اکانت دزدی در اینترنت به سزای اعمالش برسه یا رسما بگه غلط کردم و جبران کنه![]()
بله،
این مشکل برای من هم پیش اومده و جدیدا نمیتونم مصرفم رو کنترل کنم.
همچنین چندتا از لینک های دیگر صفحه امور مشترکین هم باز نمیشه.
شاد باشی![]()
اگه اینجوری باشه دیگه همون سرویس پایینش(از نظر حجمی) کفایت میکنه و کسی نمیره حجم بالا بگیره.خود صبا هم این وسط ضرر میکنه!
شایدم رفتیم سمت شاتل.و شایدم وایمکس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)