اگه منظورتون اتصال گوشی به یک فلش درایو و پخش موسیقی است من تو یه سایت انگلیسی خوندم که داره. منتها هنوز کابل مناسب پیدا نکردم که امتحانش کنم. ظاهرا موقع اتصال گوشی رو یاید در حالت Media player قرار بدید.
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
اگه منظورتون اتصال گوشی به یک فلش درایو و پخش موسیقی است من تو یه سایت انگلیسی خوندم که داره. منتها هنوز کابل مناسب پیدا نکردم که امتحانش کنم. ظاهرا موقع اتصال گوشی رو یاید در حالت Media player قرار بدید.
سلام به همه ی دوستان
من این گوشی را حدود یکماهه با گارانتی مایکروتل خریدم
تقریبا از همه چیز اون هم راضیم از نصب راحت برنامه و بازی گرفته تا تماشای فیلم و سرعت بالا و جی پی اس و ...
ولی چند روزی هست که سریعا شارژ خالی می کنه (هر روز باید شارژ کنم) و خیلی دیر هم شارژ میشه (3 ساعت)
خواستم بپرسم دوستان هم با این مشکل برخورد کردند و آیا میتونه از مشکلات سیستم عامل و فریمور باشه ؟
اقا بنده با وجود اینکه گوشیم فارسی نداره ولی بازم فریموری رو که تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو رو گوشیم فلش کردم
کانتکت ها و اس ام اسام فارسی شدن ولی با این حال کیبرد فارسی ندارم
کسی راه حلی نداره؟؟ یا بازم باید خودم راه حل پیدا کنم!
از تو ستینگ قسمت زبان کیبورد فارسی رو علامت بزنید.
firmware قبلیتون چی بود؟ با چه ورژنی آپدیت کردی؟
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
ورژن فرم ویرتون چیه؟ باید آپدیت کنید
دوستان میشه با کیفیت پایینتر هم فیلمبرداری کرد؟
آقا ممنون بعضی جا ها تو نت نوشتن میشه این کارو کرد بعضی جا ها هم نوشتن نمیشه! شما لطف کن خودت امتحان کن دله همه ی مردم جهان رو آسوده کن
آخه یکی به نقل از 2-3 نفر دیگه گفته بود که این پورت مخصوص این کهرا وصل کرده بعد و فلش بهش وصل کرده آخرش هیچ اتفاقی نیافتاده![]()
ورژن فرم ویرتون چیه؟ باید آپدیت کنید[/QUOTE]
jpje5
دوست عزز فریمور قبلیت چی بود واز کدوم فریمور فارسی استفاده کردی یکم بیشتر توضیح بده
فریمر قبلیم xxjf8 بود و علارقم اینکه تاکید شده بود که نباید به فریمور به JPGG2 فلش بشه ولی باز این کارو کردم ولی دقت کنید نباید تیک بوت ودانلود و اینارو بزنید وگرنه ممکنه گوشیتون بالا نیاد
فقط بعد از اجرای برنامه فلش فایلهای مربوطه رو تو جای خودشون قزار بدید و دکمه دانلود رو بزنید
بعد از فلش گوشیتون فونت فارسی رو میشناسه و میتونید اس ام اس های فارسی و ایمیلاتون رو بخونید ولی متاسفانه تو ستینگ کیبرد فارسی یا عربی نداریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)