دقیقا الان همه اورجینال دارن من هم دارم خیلی خوبه همیشه هم یه هاست ایرونی هست خوب مگر اینکه برید مخ هاست هارو بزنید بیاد کرکی من یکیو میشناسم که هاست خوبی هست و تمایل به بازی داره اما الان امتحان ها هست و تا اخر تیر نمیاد
دقیقا الان همه اورجینال دارن من هم دارم خیلی خوبه همیشه هم یه هاست ایرونی هست خوب مگر اینکه برید مخ هاست هارو بزنید بیاد کرکی من یکیو میشناسم که هاست خوبی هست و تمایل به بازی داره اما الان امتحان ها هست و تا اخر تیر نمیاد
همین الان بیاید تصمیم بگیریم
ساعت 4 چطوره؟
من روشی که برای آفلاین و بصورت لن بازی کردن هست را مو به مو انجام دادم سیستم ها سرور پیدا می کنند ولی هیچکدوم از اونا یازیکن ها را پیدا نمیکنه یعنی توی حالتی که می نویسه wait for 4 or more than players میمونه و فقط اسم خودم تو لیست بیشتر نیست کسی میتونه راهنمایی کنه؟
سلام .
من نسخه 1.0.182 رو دارم و تمام مراحل پست اول رو رفتم .
همه کارها انجام شد ولی تو لابی که میخواد دنباب سرور بگرده اصلا سروری پیدا نمیکنه . حدود 10 دقیقه صبر کردم ولی اصلا سروری پیدا نمیکنه .
لطفا راهنمائی کنید مشکل از کجا هستش و چه کاری رو باید انجام بدم .
مخلصیم .
من بازی رو تازه (البته دوباره) ریختم و به کمک دوستم A.M.D.D.E.V.I.L تونستم با دانلود کردن 456 مگ دوباره بازی کنم .و ورژن بازیم هم شد 1.3.37 !
شما هم باید اینو دانلود کنی تا بتونی بازی کنی .
سلام .
خب فایلهاشو بذارید تا دانلود کنیم .
الان باید بازی رو پاک کنم ؟
مخلصیم .
پس بالا خره میشه انلاین بازیش کرد؟/ اگه اره یه توضیح کامل از اول بزارین
اره میشه بازی کرد .
اینو اول دانلود کنید :
حجمش 150 مگ هست .
تا کرک هم بذارم اون حجمش 6 مگ هست فقط وایسید تا آپش کنم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hadi h; 21-05-2010 at 22:22.
اینم کرکش که ورژن بازی رو 1.3.37 تغییر میده !
:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دارم اون فایل 150 مگی که اولین پست هست رو دانلود میکنم مگه اون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)