از کجا معلوم که N8 هم این مشکلات رو نداشته باشه؟!!!![]()
از کجا معلوم که N8 هم این مشکلات رو نداشته باشه؟!!!![]()
عزیزم پستتو راجع به نظرخواهی برای گوشی خوندم و جوابتو اونجا دادم. و نظر منم نظر اکثریته. اگه می تونی صبر کنی و فعل اگوشی داری واسه ان 8 منتظر بمون یا نه که هیچ![]()
هر گوشی یه مزایا و معایبی داره.....حالا این اومده بچه ها خریدن تست کردن ومیگن....
این شما هستی که انتخاب میکنی چون شما خریدار هستی پس خودت باید معیارهاتو مشخص کنی و بهشون امتیاز بدی تا بتونی مناسب ترین رو انتخاب کنی....
(میتونی مثل من با پی وان بسازی و تا آبان ماه یه N8 بخری )
اینو کلوپ ان 8 واست حل میکنه! اونجا فیلم ها و دمو های متفاوتی از ان 8 گذاشتن می تونی نگاه کنی حتی تا جایی فیلم گذاشتن که صدای پخش موسیقی رو تو محلی شلوغ هم تست کردند!
درضمن دوربین ان 8 محشرترین بهترین واولین دوربینه موجد رو گوشی موبایل هاست که از سنسور بزرگ و باکیفیتی توش استفاده شده. از لنزشم صحبت نمی کنم چون کارل زایسه و برترین لنز آلمانی دنیاست. فقط کاور نداره ای بر پدر نوکیا لعنت!رو دوربینش خیلی کار شده. ولی همیشه اولین بهترین نیست چون بعد این دوباره گوشی هایی با این سنسور یا بهتر از اینا خواهد اومد.
بعد اومدن ان 8 مشکلاتش هویدا خواهد شد. الان کلوپ ان هشتیا همشون چون تو کف ان 8 هستن و واسش له له میز نن اگه بگی بهشون که فلان چیزش بدرد نخوره جوری باهات برخورد می کنن که انکار نوکیا مال باباشونه.
برتیر های ان 8 نسبت به ایکس 6:
1. ال سی دی AMOLED که با کیفیته. مصرفش کمتره. تو نور آفتاب خونده میشه. در مورد کیفیت تاچش نمیشه حرفی شد چون هیچی نمی دونیم.
2. HDMI و قابلیت خوندن فلش داره
3.سیستم عاملش متفاوته ولی نمی دونم حالا چی بگم چون شکل ظاهریش قدیمه. اندروید که خیلی بهتر بود
4.دوربینش
5. قاب فلزیش و مستحکم بودن گوشی . کلا یکدسته
6.به احتمال قوی قابلیت تعویض سیمکارت در حالت روشن گوشی رو داشته باشه. طوری که گوشی وقتی روشنه می ری رو حالت آف لاین سیم رو عوض می کنی و دوباره میری رو جنرال مد. ولی چون سیمکارت ایکس 6 واسه بیرون آوردن باید باتری دربیاد و ضامن داره. البته یکم امنیت ایکس 6 بهتره تو این حالت. اونجوری راحت درمیاد سیمکارت از گوشی.
7.درگاه مموری کارت و پشتیبانی از رم بیشتر (زیاد مهم نیست حالا)
و سایر قابلیت های ریز و درشت
------
ای ببا توهم که تراختوری هستی ولی من نیستم. یعنی فوتبالی نیستم و با هر بادی به خودم نمی لرزم
[QUOTE=NOKIA_N95;5167287]اولا سلام داداش من // این مرامت منو کشته بی وفا این رسمش نیست
این چه آواتوریه بابا زشته....دل آدمو خون می کنی با این کارات
تو که گوشی رو نداری از کجا فهمیدی هنگ داره؟
این گوشی تو زوم اصلا هنگ نداشت فقط یه مشکلی داشت که زومش می پرید و آسه آسه زومش بالا پایین نمی شد.تو ورژن جدیدم همونطوریه
من مصلحت می دونم اگه نخریدی نخر اگه نوکیا خواستی همون ان8 رو بخر چون خیلی وسواسی هستی اصلا خواست ههاتو برآورده نمی کنه.بخصوص صفحش زیر نور آفتاب خونده نمیشه چون اهوازی و هی نور آفتاب مثل پتک رو سرته این صفحه واست نامناسبه. دوربینشم حرفی واسه گفتن برات نداره. از نظر باندگو هم که خش خش داره از لحاظ صدای مخاطب هم که ضعیفه. از اون بدتر در پشتی گوشی لقه. بدتر از اون باتری سی موس نداره و اگه سیمکارت رو درآری ساعت و همه چیش می پره
بررسی معایب گوشی از یک شاهد عینی
شما به آواتار من چه کار داری مشکل شرعی نداره و با تشکر باشه میمونم تا ان 8 بیاد ممنون چه معایبی داره x6![]()
دوستانی که گوشی های فارسی داشتند آیا با آپدیت نرم افزار گوشی (فریم ویر ) مشکل آنها با gps حل شد؟؟
A-GPS و internl GPS به منوی position method اضافه شد؟؟؟؟
لطفآ اطلاع بدید .
با تشکر
پس بلاخره تصمیمتو گرفتی!! تبریک می گم
پی وان همون گوشی ماشین حسابی سونیه![]()
[QUOTE=t2download;5167512]روی همه رو سفید کردی تو خریدن ایکس 6.تو ایکس 6 خر نبودی!!!! فکر می کنی وقتی ان 8 بیاد هیچ ایرادی نخواهد داشت؟ پدر آدمو درخواهد آورد وقتی که یکی یکی ایراداتش جلو چشت بیاد اونوقت حالت می پرسم.
کاری به آواتورت ندارم که هر روز یه جدیدشو می زاری. شرعی یا غیر شرعی بودنشم به خودت مربوطه
اینایی که گفتم ایرارد نبود واسه ایکس 6 ... یه شوخی بیش نبودن واسه این که قید ایکس 6 رو بزنی
------------------------------------
خیلی بی وفا و بی مرامی این رسمش نبود واسه کسی که هر روز پیامک می داد و هی تماس میگرفت![]()
خبری از قرعه کشی نوکیا که قرار بود تو دهم تیر ماه انجام بشه بین خریداران با گارانتی اصلی نشد؟ قرعه کشی بنز SLK فکر کنم بود
بچه ها من اومدم باز :دي
اين gps ما مثل اينکه نميخواد درس شه . من ميرم تو location خوده گوشي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسي از خوده گوشي ميلشو چک ميکنه ؟؟ يه mailbox ميسازم اما وقتي ميخوام mail type روز از imap4 به pop تغيير بدم نميزاره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)