فكر نكنم قديمي باشه فريمور من اينه
s523ajpih3
فكر نكنم قديمي باشه فريمور من اينه
s523ajpih3
البته یکسری از ایرادات واسه شما ایراده(خودتونم اولش گفتید).
راستی دیروز علاءالدین بودم بحث گوشی شد یکی از بازاریاب های کامتل داشت ارنا رو به ملت معرفی می کرد.
راجب کوکی باهاش صحبت کردم بهم گفت (البته وقتی کسی نبود) که کوکی بیشترین بازگشت به گارانتیو داره.
دلیلشم شکسته شدن ال سی دی و از کار افتادن تاچه !!!
طرف می گفت گوشیو تو جیب شلوار گذاشته در آورده دیده تاچ دیگه کار نمی کنه و برده گارانتی بهش گفتن از داخل شکسته !!! و خودت شوکوندی به ما ربطی نداره!!!(اسیب های فیزیکی جزء گارانتی نیستن).
اینو گفتم که بدونید کوکی ممکنه تو یه سری چیزا نسبت به استار برتری داشته باشه اما این شکسته شدن ال سی دی و تاچ کوکی از اون چیزاس که غیر قابل هضمه.تو جیب شلوار بزاری می شکنه چه برسه از دست بیافته رو زمین. (خو منم با پول کوکی رفتم علاءالدین و این پیش زمینه شکسته شدن تاچو تو فروم های خارجی و کامنت ها خونده بودم اما باورم نشده بود وقتی فروشنده ای که هم استار داشت و هم کوکی بهم گفت دیگه ترسیدم. و من که کل ویدیو های کوکی رو تو یو تیوب دیده بودم و انتخاب نهاییم بود ، استار رو خریدم).
بله بازم تاکید میکنم، اینا مشکلاتیه که من باهاش دارم، ممکنه یکی براش مهم نباشه....ولی این ال سی دی که خیلی عجیبه، من خیلی ها رو میشناسم، خیلی وقته کوکی دارن هنوز چیزیش نشده (از جمله کاربرای فروم).البته یکسری از ایرادات واسه شما ایراده(خودتونم اولش گفتید).
بیخیال دیگه اتفاقیه که افتاده...شاید قسمت بوده استار گیرم بیادبزارید یکم از پانوراما های زیبای این گوشی براتون بزارم.
استار پانورامای هوشمندی داره که فکر میکنم همه ی سامسونگ ها اینو داشته باشند، واقعا اولین بار بود که همچین چیزی رو میدیدم، اولین عکس رو که میگیره، 5 تا عکس دیگه رو خودش براتون Track میکنه تا وقتی که شما کادر رو ببرید همون جا و خودش اتومات عکس میگیره، نمونه هاشو بیینید:
![]()
Last edited by Michael Ropy; 30-11-2009 at 19:56.
اینجا چند تا عکس عادی هم میزارم که انصافا تو محیط بیرون استار قشنگ عکس میگیره:
![]()
Last edited by Michael Ropy; 30-11-2009 at 20:32.
اینم چند نمونه فیلمبرداری این گوشی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Michael Ropy; 30-11-2009 at 21:26.
راستی بروبچ چه جوری فیرمور گوشیمو بخونم، آخرین نسخه کدومه و چه جوری آپدیت کنم؟! ریسک داره؟
به به! میبینم که کاربر فعال کلوپ LG سامسونگ خریده!
مبارکه انشاالله با خوشی و شادی استفاده کنی.
خوب اینم واسه خودش قضیه داشت دیگه....مفصله...به به! میبینم که کاربر فعال کلوپ LG سامسونگ خریده!
مبارکه انشاالله با خوشی و شادی استفاده کنی......به هر حال، ممنون مرسی!
![]()
![]()
با زدن کد #1234#* ورژن فریم ور رو می تونید بخونید.
آخرین نسخه رو نمی دونم اما این فریم ور S523AJPIH3 رو گوشی های مایکروتل هستش که تشخیص دست خط و کیورتی فارسی داره(شاید جدیدترم اومده باشه).اما همین فریم ور مشکلی نداره.اما واسه دانلود فکر نکنم گیر بیاد.در این صورت آپدیت فریم ور بدرد نمی خوره.
روش آپدیت کردن در زیر :
به هر حال ریسک وجود داره اما اکثر دوستان این فروم که آپ کردن مشکلی پیش نیومده.(مگه اینکه فریم وری بریزید که تو ایران ساپورت نشه و در این صورت گوشیتون آنتن نمیده و فارسی ساز گوشی می پره اما در کل مشکلی نیست).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)