21ثبت نامها شروع می شه سایتش که زده فرهیختگانم ویژه نامه داد تا 26 هم تموم می شه
21ثبت نامها شروع می شه سایتش که زده فرهیختگانم ویژه نامه داد تا 26 هم تموم می شه
اي كاش مشكل اين بود! مشكل اينجاست كه اين قانون وقتي اومد كه موقع ثبت نام كنكور بود! گفتن هر كسي
اين شرايط رو داشته باشه مي تونه كنكور شركت كنه! حالا كه من شركت كردم و قبول شدم دانشگاه ميگه شما
بايد از ما مي پرسيديد نه از نظام وظيفه!!!!
پس اگر اينطوريه اين قانون دانشگاه چيه؟
ماده 52
تبصره2 -دانشجوياني که از طريق شرکت در آزمون مجدد پذيرفته مي شوند بشرط اينکه مشکل نظام وظيفه نداشته باشنددروس آنان برابر ماده 67 آيين نامه آموزشي و بند ها و تبصره هاي آن معادلسازي مي گردد و موظف به پرداخت هزينه انصراف به واحد مبدا برابر آخرين تعرفه دانشگاه و هزينه معادلسازي به واحد مقصد مي باشند .
حالا نظام وظيفه ميگه شما مشكلي نداريد! ولي دانشگاه ميگه نه شما مشكل نظام وظيفه داريد!!!!
رنجبر: دانشگاه آزاد با تصویب هیئت موسس وقف شده است
خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس منطقه پنج دانشگاه آزاد کشور گفت: دانشگاه آزاد با تصویب هیئت موسس وقف شده است. به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، علی محمد رنجبر پیش از ظهر جمعه در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ چهارم شهریور ماه سال جاری با تصویب هئیت موسس به صورت وقف شرعی عام در آمده است.
وی ادامه داد: سرمایه کنونی دانشگاه آزاد اسلامی در کشور در حال حاضر 40 هزار میلیارد تومان معادل 40 میلیارد دلار است.
رئیس منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامی کشور در ادامه این جلسه به بیان ویژگی های دانشگاه آزاد پرداخت و اظهار داشت: دانشگاه آزاد طی 27 سالی که از تاسیس آن می گذرد، دو میلیون و 500 هزار نفر فارغ التحصیل داشته است و هم اکنون یک میلیون و 500 هزار نفر دانشجو و 35 هزار نفر عضو هئیت علمی دارد.
رنجبر ادامه داد: این دانشگاه در حال حاضر 357 واحد آموزشی در داخل کشور و در کشورهایی همچون انگلستان، امارات، لبنان، تانزانیا و ارمنستان مرکز دانشگاهی دارد.
وی خاطرنشان کرد: این دانشگاه تا کنون موفق به ساخت 15 میلیون متر مربع واحد آموزشی و 600 مدرسه راهنمایی، دبیرستان و آموزشکده شده است.
رئیس منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامی کشور افزود: دانشگاه آزاد اسلامی تاکنون در کشور 10 بیمارستان مشغول بکار احداث کرده و هم اکنون 10 بیمارستان در دست ساخت نیز دارد.
کنکور ارشد دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیت دارد/ اعلام اسامی پس از ثبت نام
معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امسال نیز تکمیل ظرفیت خواهد داشت که به زودی اسامی پذیرفته شدگان اعلام می شود. محمد رضا مهرادفر در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام مطلب گفت: بدیهی است که تا پایان مهلت ثبت نام و مشخص شدن ظرفیت های پر شده نمی توان درباره نوع و شهر رشته های تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی اظهارنظر کرد.
وی افزود: پیش بینی می شود در آینده ای نزدیک اسامی پذیرش شده در تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شود.
کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی 17 تا 19 اردیبهشت ماه با رقابت 385 هزار داوطلب برگزار شد. آمار شرکت کنندگان در آزمون کارشناسی ارشد 88 دانشگاه آزاد نسبت به سال گذشته 21 درصد افزایش داشت. نتایج این کنکور روز گذشته اعلام شد.
60 درصد شرکت کنندگان را مردان و 40 درصد را زنان تشکیل می دادند که از میان 60 درصد شرکت کنندگان در گروه علوم انسانی، 20 درصد در گروه فنی و مهندسی و 20 درصد بقیه نیز به ترتیب در گروه علوم پایه کشاورزی، هنر و پزشکی به رقابت پرداختند.
در حال حاضر 121 واحد دانشگاه آزاد اسلامی مجری دوره های کارشناسی ارشد هستند و 252 رشته در این واحدها ارائه می شود. در مجموع یک هزار و 128 رشته - محل در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد وجود دارد که این تعداد نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش داشته است.
شوخی نکن
جدی؟
اگر بشه که خیلی عالیه
جون من اطلاعات بدهید
از کی بپرسیم؟
کدوم سایته؟
شما اگه مهندسی قبول شدی باید 21-22 بری حتمآ . اگه دیرتر بری یعنی نخواستی ثبت نام کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز برو و چک کن
ببین من 2 تا چیز شنیدم
یکی اینکه اگه دانشگاه مرکز استان یه رشته خوب مثلا پزشکی یا مهندسی مکانیک قبول شی میتونی رشته های پایین تر اونو هم بری چه تو مرکز استان چه تو شهر های اطراف
یکی دیگه اینکه اگه یه رشته خوب تو مرکز استان قبول شی میتونی همون رشته رو تو شهرهای اطراف بخونی
مثلا مکانیک شیراز بیاری ولی بری مرودشت درس بخونی
برای مراجعه هم فک کنم باید بری پیش مسئولان دانشگاهی که قبول شدی
البته پارتی خیلی مهمه![]()
ولی من دیدم هر چند روز ماله یه گروهه.مثلا نجف آباد شنبه و یکشنبه اس که به عبارتی میشه 21 و 22 شهریور وقت ثبت نامشه
Last edited by attractive_girl; 05-09-2009 at 08:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)