تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 215 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 2144

نام تاپيک: با این درصد و رتبه رشته مورد علاقم رو قبول می شم ؟

داره خودمونی میشه m-narvan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نفر اول تجربی فکر کنم سامان مستوفی باشه از جوانرود(منطقه 3)
    راستی من تو یه سایتی(مدرسه خوارزمی فکر کنم)دیدم یه نفر به اسم معین فلاحت گر در صداش رو داده بود واسه تخمین رتبه.
    البته اصلا تضمینی نیست که خودش بوده ولی درصدا این طوری بود
    ادبیات 90
    عربی 86
    دینی 87
    زبان 92
    ریاضی 88
    فیزیک 90
    شیمی 98 یا 100

2. 2 کاربر از m-narvan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reyhaneh_1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

نفر نخست کنکور ریاضی که معدل او در دوره پیش‌دانشگاهی نمره 92/19 درصد بوده گفت: در کلاس‌های رفع اشکال و کنکور مدرسه شرکت می‌کردم و به نظر خودم به شیوه معمولی درس خوانده‌ام.معین فلاحت‌گر برنامه‌ریزی درست را شرط اساسی موفقیت در کنکور دانست و گفت:همه نمی‌توانند نفر نخست بشوند همانند من که فکر نمی‌کردم عنوان نخست را کسب کنم ولی باید خوب درس بخوانند تا در رشته مورد علاقه‌شان ادامه تحصیل دهند.
    وی با اشاره به اینکه دوره ابتدایی و راهنمایی را در مدرسه‌های دولتی شهرستان بهشهر تحصیل کرده‌، خاطر نشان کرد: دوره دبیرستان و پیش‌دانشگاهی را در مرکز شهید بهشتی شهرستان ساری تحصیل کردم.
    فلاحتگر با اشاره به اینکه قبل از امتحان حدس می‌زده به این رتبه برسد، گفت: از اینکه توانستم رتبه اول را کسب کنم و خانواده‌ام را خوشحال کنم احساس خوبی دارم.
    نفر نخست کنکور ریاضی با موثر دانستن نقش خانواده در کمک به وی اظهار داشت: خانواده‌ام همراهی و پیگیری مسائل تحصیلی‌ام را در آزمون‌ها بر عهده داشتند.
    وی علاقه تحصیلی خود در دانشگاه را رشته مهندسی برق و الکترونیک عنوان و تصریح کرد: در روزهایی که در مدرسه حضور داشتم بعد از کلاس، پنج ساعت درس و روزهایی که در مدرسه نبودم 9 ساعت و روزهای آخر 11 ساعت درس می‌خواندم.
    در همین رابطه مدیر مرکز استعدادهای درخشان شهید بهشتی ساری نیز طی سخنانی گفت: کسب مقام نخست کنکور ریاضی توسط فلاحت‌گر قابل پیش‌بینی بود.
    سیدمحمد آقامیری با بیان اینکه فلاحتگر انسانی خودساخته، دارای برنامه و بسیار با انگیزه بود افزود: وی به دلیل پشتکار، تدین بسیار بالا و حسن معاشرت به این مقام علمی مهم دست یافت.
    وی پیگیری والدین در کسب این عنوان علمی را مهم ارزیابی و خاطر نشان کرد: والدین معین فلاحت‌گر با مرکز تیزهوشان شهید بهشتی ساری ارتباط مداوم داشتند.
    اقامیری اظهار داشت: شرکت مداوم در کلاس درس، عدم اتکا به کلاس‌های خصوصی، اعتماد به نفس و حضور در جمع دانش‌آموزان با انگیزه و همچنین شرکت در آزمون‌های سمپاد توسط فلاحت‌گر نشان می‌داده است که کسب رتبه نخست تا سوم در انتظار این نخبه مازندرانی است.
    وی با تاکید بر اینکه مرکز استعدادهای درخشان شهید بهشتی ساری برنامه‌های آماده‌سازی دانش‌آموزان برای کنکور را از هشت تیر ماه سال گذشته آغاز کرده است، افزود: معین فلاحت‌گر در طول تابستان در تمام برنامه‌های آموزشی شرکت می‌کرد و در طول سال نیز دانش‌آموز منظمی بود.
    آقامیری ارتباط صمیمی بین مدیر، معاون، همکلاسی‌ها و عوامل آموزشی را از مزیت‌های اخلاقی و علمی معین فلاحت‌گر دانست و تصریح کرد: این مرکز از سال 80 به بعد توانست 50 رتبه ممتاز را به دست آورد.
    وی در تشریح برخی از این عنوان‌ها اضافه کرد: مقام چهارم ریاضی، پنجم ریاضی، چهارم و ششم تجربی، نهم ریاضی و کسب یازده تا پنجاه از مهمترین دستاوردهای این مرکز آموزشی بوده است.
    معین فلاحتگر متولد سال 1370 از شهرستان بهشهر و نفر نخست کنکور 88 ریاضی است که برای نخستین بار در کنکور سراسری شرکت کرده و پدرش نیز عضو هیئت علمی دانشگاه کشاورزی ساری است.
    میشه منبعش رو ذکر کنید؟

4. این کاربر از reyhaneh_1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

میشه منبعش رو ذکر کنید؟
    خبرگزاری فارس گذاشته

6. 5 کاربر از John Doe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    با این درصد ها به نظر شما چه رتبه ای تو منطه سه میشه اورد و چه رشته هایی ؟! :-؟

ریاضی 50
    فیزیک 66
    شیمی 70
    عربی 60
    بقیه هم 60

داره خودمونی میشه hajnokhod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد!مگه چيه؟!

پيش فرض

سلام

ریاضی 50
    فیزیک 66
    شیمی 70
    عربی 60
    بقیه هم 60
    بابا تو كه تاحالا صبر كردي 24 ساعت ديگم صبر كن!اتفاقي نميوفته كه!

9. 2 کاربر از hajnokhod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشاهده و دریافت فایل دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 1388 اينجا را کليک نماييد

حسين توكلي افزود: دفترچه راهنماي انتخاب رشته همزمان با اعلام نتايج روي سايت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت،

جالبه.
    هنوز نتایج نیومده دفترچه راهنماي انتخاب رشته رو دادن
    Last edited by Marichka; 30-07-2009 at 15:26. دليل: پستهای پشت سر هم در یک پست!

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

ریاضی 50
    فیزیک 66
    شیمی 70
    عربی 60
    بقیه هم 60
    ممکن نیست الان بگید ؟! این برای من نیست آخه ...

داره خودمونی میشه reyhaneh_1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سلام

ریاضی 50
    فیزیک 66
    شیمی 70
    عربی 60
    بقیه هم 60
    به نظرم رتبه منطقه پایین 200 شه

13. این کاربر از reyhaneh_1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

ممکن نیست الان بگید ؟! این برای من نیست آخه ...
    سلام
    شک نکن زیر 300 منطقه 3

15. این کاربر از majid.khaledi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا به اونهايي كه رتبه خوب كسب كردند و خواهند كرد پيشاپيش تبريك مي گم...
    خصوصا به رتبه 1 رياضي كه از صميم قلب براش آرزوي موفقيت در تمام مراحل زندگي رو مي كنم. واقعا براي من افتخاره كه شخصي با اين پشتكار، هم رشته ي خودم به حقش رسيده باشه.... اميدوارم ما رو هم در شادي خودش شريك بدونه...
    و همينطور اعضاي خرخون سايت! كه مطمئنم خيلي از دوستانمون رتبه ي عالي رو كسب خواهند كرد. رتبه هاتون مياركتون باشه... فقط ازشون مي خوام وفتي رفتن اون بالا بالا ها ما رو فراموش نكنن.... كه خيلي به يادشونيم...
    باز هم از همه دوستان تشكر مي كنم كه تو اين مدت اومدن تو اين فروم و ما رو از تنهايي بين كنكور تا اعلام نتايج در اوردن...
    براي همه تون آرزوي بهترين ها رو دارم...

17. 12 کاربر از ati_1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •