دوستان می دونم که درخواستم زیاده ولی لطفا اگه کسی یه برنامه درست حسابی pdf داره ساینش کنه به من بده من هرچی پیدا می کن یا مدت داره یا اونی که دوستان دادند را نمی تونم ساین کنم
دوستان می دونم که درخواستم زیاده ولی لطفا اگه کسی یه برنامه درست حسابی pdf داره ساینش کنه به من بده من هرچی پیدا می کن یا مدت داره یا اونی که دوستان دادند را نمی تونم ساین کنم
--------
دوست عزیز ساین کردن ما به درد شما نمی خوره و خودت باید با سریال گوشیت ساین کنی اگر فیلهای سرتیفیکیت و کی را نداری تو قسمت درخواست فایلها درخواست بده تا دوستان در مدت 24 ساعت فایلهای مورد نیاز ساین را برات حاظر کنن
ه من فایل های ساین برای گوشیم را گرفتم فقط برنامه پی دی اف را ساین نمی کنه همه جور برنامه ای را ساین کردم
-------
عجب!!
اقا جون ساین فقط واسه برنامه هاست اونایی که پسوند فایلشون sis و sisx باشه و PDFنیازی به ساین نداره
سلام دوستان.
برا بنده یه مشکل پیش اومده!ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
مشکل از این قراره:
بنده یه خط ADSL با مودم دو پورته دارم ( یکی USB و دیگری LAN ).پورت USB به PC وصله و پورت LAN به لپتاپ داداشم وصله. می خواستم با وایرلس لپتاپ داداشم گوشی 5530 من هم به اینترنت وصل شه. وقتی کانکت میکنم به راحتی کانکت میشه ولی وقتی می خوام پیج باز کنم پیغام Invalid Server Name میده!
نمی دونم مشکل از کجاست!
یه بار توی دانشگاه با وایر لس گوشیم وصل شدم و به راحتی و با سرعت بالا صفحه باز می کرد ولی نمی دونم چرا با وایرلس لپتاپ نمی شه!
از شما دوستان کسی تا حالا به وایرلس لپتاپ وصل شده؟
اینو هم بگم که لپتاپ داداشم به راحتی به با یه لپتاپ دیگه کانکت میشه به راحتی هر دو به اینترنت دسترسی دارن!
ممنونم
سلام به دوستان ، من واقعا به Adobreader احتیاج دارم اما نمی تونم نصبش کنم ، اونو ساینش کردم اما بازم می گه باید نرم افزارو بخرم ، در ضمن گوشیم -- نشده! لطفا راهنماییم کنید.
دوستان واسه ی 5530 یاهوو مسنجرم هست؟
این 2تا برنامرو امتحان کن
هر دو سیمبین هستن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو تست کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم با برنامه IM که برنامه پیشفرض گوشی هست می رم چت... خیلی هم می ارزه به صدتای این برنامه های نصفه و نیمه...!!!
اگه علاقه مند بودین بگین تا بگم چی کار کنین...
شاد باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)