تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 233 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

داره خودمونی میشه aminkh17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

يه بار ديگه ميگم كه توي سوني اريكسون و ويندوز موبايل ، جستجوي هوشمند به هر دو طريق انجام ميشه . هم شماره و هم اسم افراد.

در ضمن وقتي 200 نفر توي دفتچه تلفن شما باشن ؛ شما نميتونيد شماره اونا رو حفظ كنيد !
    جستجو در سیستم های جاوا سونی اریکسون زیاد هم هوشمند نیست

اين ويژگي كه اينقدر مورد علاقه شما واقع شده ، از چند سال پيش حتي در گوشيهاي سطح پايين سوني اريكسون با نام Track ID موجود بود.

اميدوام از گوشيتون هميشه لذت ببريد.
    بلی وجود داشت حتی در برنامه Winamp با بهره گیری از پایگاه داده های قوی اون ترانه های ایرانی هم لیست می شوند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم از حامیان سرسخت سونی اریکسون بودم تا زمانی که این شرکت اقدام به تجاری سازی شدید در محصولاتش با کم کردن عمدی (تاکید از من) امکانات خاص از گوشی هاش نمود
    این با فرهنگ احترام به مشتری کاملا در تضاد است.
    برای نمونه گوشی Aino U10 سونی اریکسون چه معنی داره وقتی کیبورد کشویی گوشی بسته باشه و تاچ صفحه اش غیرفعال بشه؟
    Last edited by aminkh17; 03-06-2010 at 08:33.

داره خودمونی میشه aminkh17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ولی سامسونگ برای این که رسم رو زیر پا نذاره باید سرچ اینطوری(که میگین Smart Contact ولی همچین اسمی وجود نداره)روی گوشی میزاشت.به هر حال بودنش مزیت بود.
    متاسفانه یا بدبختانه سامسونگ از شرکتهایی است که اصول حق مالکیت و اختراع رو بخوبی رعایت می کنه
    برای همین است که از امکانات ثبت شده دیگر شرکتها استفاده نمی کنه
    کاری که نوکیا خیلی راحت انجام میده و الان هم با شرکتهای دیگه مثل Apple مشکلات حقوقی داره
    برای نمونه Unlock کردن مدل Apple در بعضی گوشی های نوکیا دیده شده و Apple هم شکایت کرده از اونها

Exchange Active Sync برای سینک کردن کل اطلاعات(یا قسمتی)با کامپیوتر به کار میره.
    البته با سرورها نه کامپیوترها مثلا به GMail می تونید وصل شید

با Connected Home هم میشه به شبکه خانگی وصل شد و از امکاناتی مثل استریم کردن ویدئو و یا فایل های صوتی استفاده کرد.

اگه شبکه خانگی یا دستگاه های وای فای دار داری و میخایی از Connected Home استفاده کنی باید قید فارسی بودن گوشیت رو بزنی.(البته مطمئن نیستم فیرم ویرهای جدیدی که نمایندگی ها دارن این امکان رو داره یا نه.)
    همون DLNA هستش

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

جستجو در سیستم های جاوا سونی اریکسون زیاد هم هوشمند نیست
    یعنی چی که زیاد هوشمند نیست ؟!

من الان خودم سونی اریکسون دارم. دفتچه هوشمندش فوق العادست. یکی از چیزایی که باعث میشه نگهش دارم و نفروشمش همین راحتی اسفاده از دفترچه تلفن به واسطه دفترچه هوشمندشه.

03/23/audio-tag/[/code]من خودم از حامیان سرسخت سونی اریکسون بودم تا زمانی که این شرکت اقدام به تجاری سازی شدید در محصولاتش با کم کردن عمدی (تاکید از من) امکانات خاص از گوشی هاش نمود
    این با فرهنگ احترام به مشتری کاملا در تضاد است.
    برای نمونه گوشی Aino U10 سونی اریکسون چه معنی داره وقتی کیبورد کشویی گوشی بسته باشه و تاچ صفحه اش غیرفعال بشه؟
    شما که Aino رو دیدی ، برو Vivaz رو هم ببین. فقط با 100 تومن قیمت بالاتر از Jet امکاناتی تا حد 2 برابر جت داره که دیگه اصلا خرید جت یا آرنا با وجود Vivaz بی معنی میشه.
    Last edited by outpost; 03-06-2010 at 10:56.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

شما که Aino رو دیدی ، برو Vivaz رو هم ببین. فقط با 100 تومن قیمت بالاتر از Jet امکاناتی تا حد 2 برابر جت داره که دیگه اصلا خرید جت یا آرنا با وجود Vivaz بی معنی میشه.
    ویواز خیلی گوشی خوبیه و از همه نظر کامله ولی کیفیت صفحه نمایشش کمتر از جت هست و فرمت های H264 و DivX,XViDپخش نمیکنه.قطب نمای دیجیتال نداره.فرمت های آفیس رو نمیشه باهاش ادیت کرد.ولی دوربینش حرف نداره.همونطور که گفتم عالیه ولی در حد یه گوشی مولتی میدیای کامل نیست.

5. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان ، یه گروهی از هکرها دارن سیستم عامل پرقدرت Android رو رو جت پورت میکنند
    من که کلی حال کردم امیدوارم درست باشه و موفق بشند

کد:

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

دوستان ، یه گروهی از هکرها دارن سیستم عامل پرقدرت Android رو رو جت پورت میکنند
    من که کلی حال کردم امیدوارم درست باشه و موفق بشند

کد:
    آره.یه چند وقتی هست دارن روی پروژه جتدروید کار میکنن.اینطور که شایعه شده احتمالا تا آخر تابستون ریلیز میشه.فعلا فقط بوت لودرش رو درس کردن و هنوز کرنلش مونده.اگه بشه که فوق العادس.

ولی من که فکر نمیکنم به این زودی ها ریلیز بشه.فقط باید منتظر موند.

8. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen_nz87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

خب دوست عزیز لطف کن امکانات ویواز که میگید دو برابر جت هست رو بفرما تا ما هم بدونیم. البته جز دوربین ( همونجور که دوستتون گفت کسی که دوربین واسش مهمه میره دیجیتالشو میخره) و سیستم عاملش که اونم شنیدم اصلا رابط کاربری خوبی نداره ...

10. این کاربر از mohsen_nz87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen_nz87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

در مقایسه آرنا با جت به نظر من اگه جت هیچی هم نداشته باشه فقط ظاهرش میتونه آرنا رو کنار بزنه، هرچند توی مقایسه باز هم جت یه سر و گردن از آرنا بالاتره. من قبل از گرفتن جت خیلی مطلب در مورد این دو گوشی خوندم و 100%مطمئن بودم و هستم که جت از آرنا بهتره. میزان فروشش میتونه اینو ثابت کنه

12. 2 کاربر از mohsen_nz87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آره.یه چند وقتی هست دارن روی پروژه جتدروید کار میکنن.اینطور که شایعه شده احتمالا تا آخر تابستون ریلیز میشه.فعلا فقط بوت لودرش رو درس کردن و هنوز کرنلش مونده.اگه بشه که فوق العادس.

ولی من که فکر نمیکنم به این زودی ها ریلیز بشه.فقط باید منتظر موند.
    همین که همچین حرکتی رو شروع کردن خودش جالبه
    من فکر می کنم تا دو تا سه ماه دیگه آماده بشه ... مخصوصا اینکه سخت افزار قدرتمند جت به این حرکت کمک میکنه.

داره خودمونی میشه حسن جون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    دزفول

پيش فرض

دوستان سلام بنده تازه جت گرفتم چند برنامه با هم باز شده کلید task manager گرفتم ولی عتامت ضربدر را نمی بینم که برنامه ها را یکی یکی ببندم خواهش می کنم دوستان کمک کنند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •