گرافيك 4570 روي 5738 جي جديد خوبه
به نطر من مدل جي 5738 به لحاظ توان از 5935 بالاتره![]()
گرافيك 4570 روي 5738 جي جديد خوبه
به نطر من مدل جي 5738 به لحاظ توان از 5935 بالاتره![]()
اين ربطي به نوت بوك نداره
در انجمن ويندوز 7 مطرح كن
اما عللش اينهاست:
1-ديفراك نكردن هارد
2-عدم نصب انتي ويروس و فايروال و الوده بودن
3-رجيستري معيوب و نياز به تميز كردن نرم افزاري رجيستري
4-درايور نامناسب و نا متناسب و زوري نصب شده
![]()
ای بابا
امروز رفتم پاییتخت این مدل نبود که
آخ الان رفتم به اون تاپیک که زده بودم و پرسیدم سر زدم همه گفته بودن zg ولی من دقت نکردم و فقط مدل 5738 وحرف z یادم مونده بود!!
الان از لپ تاپم راضی هستم ولی مشکل گیم داره!
ممنون
امروز رفته بودیم برای یکی از بچه ها لپ تاپ بخریم یک مدل zg جدید دیدم،یارو 720 میداد. گرافیکش ای تی آی جدید بود سی پی یوش 4300 اگه کسی در مشهد میخاد بگیر بگه تا پ.خ بهش آدرس بدم.در ضمن فقط هم یکی داشت.
1.دیفرگ که اصلآ نکردم هیچ وقت.البته هاردم هم همه اش خالیه
2.کسپراسکای 2010 اصلی نصب کردم
3.اینو نمیدونم
4.اینم بعید میدونم جون قبلش درست بوده
کلا تو زندگی هیچ چیزی ارزش درگیری فکری نداره ؛ پس کلا حالش رو ببر
دیگه 1 همچین چیز پیش پا افتاده ای که ...
دوست عزیز جدا از مطلب بالا ؛ تفاوت LED و LCD اصلا در حدی نیست که بخوای خودتو ناراحت کنی . حالا گیرم 1 خورده کمتر باتری مصرف کرد . چه فرقی تو حال من و شما داره ؟
آقا پس فراموش نکن و کلا حالشو ببر![]()
سلام به دوستان عزیز
آقا ما بالاخره بعد از کلی کنکاش و محدودیت ! یک عدد 5738G جدید به صورت اقساطی تهیه کردیم!
البته به خاطر شرایط خاص فروش مجبور شدم از دوست پدرم بخرم که اون نامرد هم خیلی گرون میداد. 880 تومن .
که با سود اقساط 10 ماه 1 تومن پام در اومد دیگه .ولی باز میگم نیاز داشتم به لپتاپ و مجبور شدم با این شرایط بخرم.
لپتاپ زیباییه . قشنگ تر از عکس هاش و یا پشت ویترین هست از نزدیک. فقط چند تا نکته ی منفی کوچیک به نظرم داره :
یکی 4 تا دکمه ی جهت هاش هست که از حالن استاندارد خارج شدن و برای جا دادن کیبورد کامل کوچیکترشون کردن و 1 خورده بد قلقه . اون 4 تا کلید های مهمین , نباید این کارو باهاشون میکردن.
نکته ی بعدی براق بودن زیاد مانیتور هست که تو نور روز . مثلا وقتی ضد نور نشستید کیفیت دید رو پایین میاره. توی شب و یا نور های معمولی کیفیت مانیتور کاملا قابل قبوله.
کسی میدونه واسه چی مانیتور ها رو glossy میکنن ؟ خیلی چیز مزخرفیه !
از صداش هم با توجه به تعریف دوستان انتظار 1 چیز خیلی گولاخ داشتم ولی صدای hp پدرم با اسپیکر altec lansing خیلی بهتره . ولی در کل صدای جالبی داره.
اینا نکات کلی و عمومی لپتاپمون.
روی کارتون و بدنه لپتاپ لیبل خورده cpu : t6500 2.1 ولی توی سیستم و نرم افزار ها هر جا نگاه کردم cpu :t6600 2,2 بود.
لیبل vga هم ati HD 4570 512 mb هست ولی باز طی کند و کاو توی خود ویندوز و نرم افزار ها حافظه گرافیک رو 1گیگابایت از نوع ddr3 میزنه!
در کل راضیم از لپتاپ . با اینکه من همیشه از لپتاپ بزرگ بدم میومد و 1 چیز کوچولو دوست داشتم . هر چی منتظر 4736 g موندم نیومد دیگه.
توی قیمت 750 تا 830 فوق العاد ه س این لپتاپ تو خریدش شک نکنید .من 1 خورده تو فکرم که در نهایت
دارم1 تومن پول میدم . nw با کانفیگ نسبتا مشابه میتونستم بردارم .... (البته اگه پولم نقد بود که خوب نیست )
ولی طبق همون اصل بیخیال همه چی!همین جا اعلام میکنم از خریدم خیلی راضیم .
فقط امیدوارم کیفیت ساخت لپتاپ تا 3 سال آینده جواب بده و دستمون رو تو حنا نذاره.
سوالی داشتید در خدمتم . تست با نرم افزارهای cpu z & gpu z رو هم براتون میذارم.
با تشکر از دوست خوبمون حمید عزیز و سایر دوستان که از اطلاعات خوبشون تو زمینه ی خرید نهایت استفاده رو بردیم![]()
Last edited by nakeshman; 09-10-2009 at 13:13.
مباركت باشه
برو يك وين 7 نصب كن ببين چي هست
حالشو ببر
گرافيكش هم خداست![]()
دوستان مدل Acer Aspire 3810TG مدل CPU اینه :Intel Core 2 Solo 1.40GHz 3MB
میخوام بدونم این Solo چیه ؟ آیا همون Core2Dou هست یا چیزی دیگس ؟ قدرتش چجوریه آخه 1.4 گیگاهرتز هست
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)