اره خوبه ووكمن سوتي بازار بهتره
--
--
آره ایده ی خوبیه! چون بزرگترین سوتی = فقط 1 سوتی.نوشته شده توسط WooKMaN
اما اینجا دو.ستانی هستن که بیشتر 1000 تا سوتی یا بهتر بگم خاطرخ تعریف کردن !
در ضمن آقا رامبد تو تاپیکت داره بوی شورش می یاد![]()
لطف کن بگون دوستان سوتی هاشونو تعریف کنن دیگه وارد حاشیه و نقد و برسی سوتی ها نشن.
![]()
موفق باشید![]()
دوستان به ميثم جان پيغام دادمواسه عوض كردن عنوان اين تاپيك به ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!
![]()
Last edited by WooKMaN; 08-07-2006 at 23:38.
نوشته شده توسط Monica
مونيكا خانم آخه نقد و بررسي سوتيها خودش ميتونه يه جورايي خنده دار باشه !![]()
![]()
هدف من از ايجاد اين تاپيكاين بوده كه وقتي روي عنوانش كليك ميكني و داخل ميشي بخندي تا وقتي ازش بيرون مياي.
![]()
![]()
![]()
ولي خب بعضي اوقات اين نقد و بررسي ها باعث ميشه طرفي كه سوتي تعريف كرده ناراحت شهواسه همين از بروبچ تقاضاي كمال همكاري رو ميكنم
![]()
.
با سلام
ایدش از من بودا
ندزدین
شوخی بید
ولی واقعا همین عالیه
من گفتم حالا چون شما گفتی بهتره
يه تشكر ويژه از آقا ميثم بايت ويرايش عنوان تاپيك !!!![]()
![]()
سلام دوستان عزيز . . . !
من هم يه سوتي امشب دادم . .
امشب رفتيم جايي مهموني ( شام ) ، وقتي شام رو آوردن ما رفتيم بشينيم سر سفره . . كه يكدفه ديديم شلوارمون گفت جــِــرت و پاره شد . . ديگه شما به بعدش رو خودتون تجسم كنيد كه من با چه زحمتي از سر سفره بلند شدم و رفتم بيرون . .
همين دوستان . . ( شرمنده اگه سوتي من زياد جالب نبود . . ! )
موفق باشيد
مخلص ایکس بوی با سوتی های باحالش.نوشته شده توسط x-boy
من فقط خانومای پررو و دریده رو مورد عنایت قرار میدم.
البته بلا نسبت خانومای ماه فروم پی30ورلد.![]()
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
يكي ديگه از بزرگترين سوتي ها مو براتون مينويسم
اين داستان بر ميگرده به سال هاي دهه 90 من اون موقع كامپيوتر يا .... نداشتم به جاش يه سگا داشتم و با اون بازي مي كردم اين سگا هم بعضي موقع ها قاطي مي كرد نزديك هاي سال 2000 بود كه تلويزيون از ويروس كامپيوتري جديدي كه ممكن بود در سال 2000 وارد بشه خبر مي داد منم براي اينكه سگام ويروسي نشه اونو باز كردم و با الكل شستم تا ويروس هاش بميرنداخه اون موقع اصلا نمي دونستم ويروس كامپيوتري چيه
خوب با حال بود ديگه![]()
اينم سوتي من بود . البته جالب نيست مثل دوستانگلم . تو تاپيك صندلي داغ گفته بودم ..گفتم منتقل كنم اينجا :
من سابقا خیلی ادعای زبانم میشد و. دو سه سال پیش . اون موقع هم تو روم های خارجی مخصوصا تو ی یو اس ای . اقا اونجا یه چینی به تورمون خورد . ما هم نکردیم نامردی افه وویسو اینا (انصافا خوب حرف می زدم . عالی) اومديم .( بعدش . موقیه امارگیری . رسید به کشو رو اینا . یارو هم کفه حرف زدنمون ... منم اومدم بگم .اسم کشورت چیه . و اهل کجایی . به جای کانتری گفتم تانکری
![]()
![]()
![]()
طرفم نکرد نامردی نقش زمین شد . بس که خندید . مرد . منم که نگو شده بودم قوس قزح . رنگین کمون شونصد رنگ
ثانیه به ثانیه رنگ عوض می کردم به سان افتابپرست.... ديگه دستمو داغ كردم (البته پشتشو كه من غلط بكنم بگم اهل ان واي (نيو يو رك هستم ) اسمم Harry mason هستش
![]()
![]()
![]()
ببخشید که خیلی بی مزه بود . لووووس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)