برای من نمای دوربین Sideline با Tele فرقی نداره. برای شما هم همینطوره ؟؟
در ضمن من با دوربین Action بازی میکنم در صورتی که در فیفا 09 با Tele بازی میکردم. شما چطور ؟
برای من نمای دوربین Sideline با Tele فرقی نداره. برای شما هم همینطوره ؟؟
در ضمن من با دوربین Action بازی میکنم در صورتی که در فیفا 09 با Tele بازی میکردم. شما چطور ؟
khelane جان اینا مال pc هستش یا کنسول ؟
مال PC هست.
نسخه کنسول حجمش 979 مگابایته.
خودم دارم دانلود میکنم مال پی سی هستش اگه بازم ریپ شده و حجم کم تر شده رو گیر بیارم میزام همین امشب ترتیب هر 4 تا لینک رو میدم فردا میرم بازی
سلام
لینک دانلود دموی fifa 10 برای ps3 رو اگه کسی داره بذاره
نحوه ی رایت کردن تو دی وی دی بطوری که تو ps3 اجرا بشه رو اگه توضیح بده ممنون میشم
می دونم از کنجکاوی نمی تونی جلوی خودت رو بگیری ولی اگه من با 1000 تومن این دمو رو گیر نمیاوردم و می نشستم 2 گیگ دانلود میکردم آخرشم با گرافیک فیفا 98 مواجه می شدم با Dart Rifle همونی که توی فارکرای 2 آدم رو با یه دارت سمی از زندگی خلاص می کرد می رفتم همه سازنده ها و مدیرای EA Sports رو از زندگی خلاص می کردم. یعنی می دونی چیه نفهم و خر خودشون هستن با جد و آبادشون. اصلا دلم خنک شد که تا حالا یه پاپاسی تو جیب لعنتی شون پول نفرستادم الهی هر چی از فروش این فیفا PC و کارنت در میارن کوفتشون بشه. آبروی ما فیفا باز ها رو بردن این بی پدرهای عوضی. این همه سنگ این فیفا رو به سینه زدیم که با این مضخرف روبرو بشیم؟ پس یک ساله اینا داشت چه غلطی می کردن؟ چرا آوریل 2009 بازی ندادن؟ اینا فقط منو رو عوض کردن منو عوض کردن مگه نکته مثبت به حساب میاد؟ با پچ و مانکی دراگون میشه صدتا از این خوشکل تراش رو ساخت. اینا فقط دیتا بیس بازی رو آپگرید کردن و بس و مود جدید اضافه کردن.(تازه جدید هم نیستن فقط تغییر پیدا کردن وگرنه از قبل بودن) الهی بمیرم یک سال وقت لازم بود واسه این کارها آره؟ واسه یه حرکت 16 جهت و آپگرید 2 تا مود یک سال اینا وقت گذاشتن؟ اینا همه رو سر کار گذاشتن. تازه نمای ظاهری بازی 100 برابر پسرفت داشت بخدا قسم نمای فیفا 06 از این خیلی بهتر بود چمن سه بعدیش هم زمانی به چشم میاد که دروازبان ضربه دروازه می زنه در شروع بازی که چمن رو نشون میده شبیه موکت هست. رنگشم که افتضاحه آخه چمن کدوم ورزشگاه وا مونده ای این رنگیه؟ آخه من چطوری این بازی رو بیام روی PC بازی کنم وقتی PES 2010 رو می بینم؟ آخه من چطوری این رو جلوی کسی بذارم که یک ساله بهش می گم فیفا 10 واسه PC قراره یه شاهکار باشه؟
از همه مخاطبین معذرت می خوام که به عنوان زننده تاپیک بازی این همه لعن و نفرین کردم بازی رو. ولی واقعا حالم گرفته اس و در شرایط فوق العاده بدی قرار گرفتم. خوابش رو هم نمی دیدم فیفا 10 واسه PC اینقدر محصول بی ارزشی باشه.
مگه بازی اومده شما دارین چی میگین؟![]()
منظور ایشون Demo نسخه PC هست که یک اشغال به تمام عیار هست !!!!![]()
خدا روشکر امسال xbox 360 گرفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)