تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 1211 اولاول ... 29791191251261271281291301311321331391792296291129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا منظورش اينه كه با فيفا كارنت يا نكست البته تابلو هست كه با كارنت مقايسه كردي چون اگه فيفا نكست رو مي ديدي اصولا پي مي بردي كه فوتبال گيم به چي ميگن

خوب این رونمایی از بازی کی قراره انجام بشه؟
    چه روزیه؟
    چند روز دیگه مونده؟
    مثل اينكه نتونستم منظورم رو خوب برسونم بهزاد جان. شما پرسيدي كه بازي كي رونمايي مي شه من هم گفتم كه همون فروردين ماه يعني همون روزي كه ساسان اين تاپيك رو ايجاد كرد اون روز رسما مسئولين كونامي ساخت بازي PES 2010 رو اعلام كردند و اطلاعات اوليه كه ساسان زحمت ترجمه اش رو كشيده و توي پست اول گذاشته رو منتشر كردند البته واقعا رونمايي عجيبي بود فقط يك عكس از مسي كه مشخصا ingame نبود رو به عنوان رونمايي بازي ارائه كردند. از اون موقع تا حالا هم گهگاه به مناسبت هاي مختلف يه سري اطلاعات جسته گريخته منتشر شده كه محمود عزيز زحمت پيدا كردنشون رو مي كشيد و حسين جان هم زحمت ترجمه ها رو كه واقعا جا داره يه تشكر حسابي همين جا ازشون بكنيم. بعد اين هم با نزديك شدن به زمان انتشار اخبار بيشتر عكس هاي بيشتر ويديو ها تريلر ها ويديو هاي ingame و غيره منتشر خواهد شد. البته مي دونم كه خودت اخبار رو از اين تاپيك پيگيري مي كردي و در چند و چون كار هستي. هر چي هست همگي منتظر اين بازي تغيير و تحول يافته هستيم. بايد ببينيم كه چي از آب در مياد. خوشبختانه گيمر ها كه از PES 2009 راضي بودند و خود من هم كه اصلا خوراكم PES نبود و اصلا باهاش مشكل داشتم و هيچ ورژنش رو نپسنديده بودم با PES2009 حسابي زندگي كردم

با این اوصاف از 2 حالت خارج نیست
    1- ممکنه بخوان با این کار مردم رو سورپرایز کنند یعنی یه دفعه و دقیقه 90 با یه چیز جدید و گیم پلی تازه بیان
    2- هنوز بازی اونطوری که قراره بوده درست بشه نشده
    که به نظر خودم احتمال دوم بیشتره
    متاسفانه وضعیت داره نگران کننده میشه . از این میترسم که بازی رو با عجله بدن بیرون و اون چیزی که انتظار داریم نشه
    اولا بگم كه نه نگران نباش امسال من شنيدم بازي از فيفا هم قراره ديرتر منتشر بشه اگه اشتباه نكنم آذر ماه البته فعلا شايعه فرض كنيد چون توي سايت هاي رسمي تاريخ Q4 درج شده كه از 10 مهر تا 10 دي Q4 محسوب ميشه

در مورد حالت هايي هم كه گفتي بايد بگم با هم منافاتي ندارند هر دو مي تونه باشه يعني اينكه بازي يه سورپرايز هست احتمالش زياده. چون به كل Revamp شده اصطلاحا حالت دومي هم كه گفتي ذاتا حقيقت داره مسلمه كه بازي ساخته نشده به طور كامل يعني حتي به اون مرحله اي هم نرسيده كه بشه واسش دمو بدند يا بشه بازي كرد.

2. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بابا من منظور من اینه که قرار بود توی این چند روز یک سری اخبار از بازی بیاد بیرون و میخواستن کلا بازی رو نمایش بدن
    یه چیزی مثل همین نمایشگاه ها بود فکر کنم که قرار بود کونامی هم pes رو نشون بده
    درست نمی دونم ولی می دونم صفحات قبل بچه ها در موردش صحبت کرده بودن

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا من منظور من اینه که قرار بود توی این چند روز یک سری اخبار از بازی بیاد بیرون و میخواستن کلا بازی رو نمایش بدن
    خوب بله اين كه هميشه بوده همونطور كه گفتم به مناسبت هاي مختلف يك سري عكس و اطلاعات و اينا منتشر شده و داره ميشه. هرچقدر هم كه انتشار نزديك تر ميشيم تراكم انتشار اطلاعات بيشتر ميشه ديگه كم كم بعد اين بايستي هر روز منتظر اخبار جديد از بازي باشيم. اگه اخبار جديدي هم منتشر بشه خيلي زود اطلاع رساني مي كنن بچه ها ماشالله به لطف محمود ديگه مي تونيم اينجا يه خبرگذاري بزنيم واسه PES 2010 خودمون منبع باشيم

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

پيش فرض

سلام بهزاد جان
    حق با شماست ولی اون نمایشگاهی که شما می گین به تاریخه ما میشه 28 مرداد الی 2 شهریور ...
    ولی همون طور که حسین جان گفت تا اخر این هفته و قبل ار اون نمایشگاه یه چند تا خبر جدید می خوان بدن که می خوان ما رو با اون سوپرایز کنن..
    فقط همین ....
    موفق باشی

7. 3 کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کسی نمیدونه وقتی که گل میزنی بازیکن چطور میتونه لباسشو از تنش در بیاره؟

به تعداد تیمها اضافه نشده؟ اگه به اندازه ی fifa تیم داشت خیلی بهتر میشد

چرا اسمهای بعضی از تیمها و همچنین اسامی بازیکنان ایران اشتباه نوشته شده ولی توی fifa درست نوشتن؟ چرا مجوز داده نمیشه؟

قسمت مدیریتی وهمچنین نقل وانتقالات بازیکن ها خیلی ضعیفه.توی این قسمت هم تغییراتی داده شده یا نه؟

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

کسی نمیدونه وقتی که گل میزنی بازیکن چطور میتونه لباسشو از تنش در بیاره؟
    نمیشه درآورد, این سوالو باید تو تاپیک 2009 میپرسیدی!!

خبری درباره ی مدل چمنها نیومده؟؟ نکنه تو 2010 هم همه چمنها یه مدل باشن
    Last edited by Behnam_o2; 05-08-2009 at 12:43.

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

!!!????

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

كاور اصليه؟...

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

همین عکس میتونه باعث شه کلی از فروش بازی کم بشه ! 100% فیک هستش این کاور !

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا اووونجا که مشخص شده
    مسی و تورس روی کاور بازی هستن
    این کاور فیک هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •