بابا منظورش اينه كه با فيفا كارنت يا نكست البته تابلو هست كه با كارنت مقايسه كردي چون اگه فيفا نكست رو مي ديدي اصولا پي مي بردي كه فوتبال گيم به چي ميگن
مثل اينكه نتونستم منظورم رو خوب برسونم بهزاد جان. شما پرسيدي كه بازي كي رونمايي مي شه من هم گفتم كه همون فروردين ماه يعني همون روزي كه ساسان اين تاپيك رو ايجاد كرد اون روز رسما مسئولين كونامي ساخت بازي PES 2010 رو اعلام كردند و اطلاعات اوليه كه ساسان زحمت ترجمه اش رو كشيده و توي پست اول گذاشته رو منتشر كردند البته واقعا رونمايي عجيبي بود فقط يك عكس از مسي كه مشخصا ingame نبود رو به عنوان رونمايي بازي ارائه كردند. از اون موقع تا حالا هم گهگاه به مناسبت هاي مختلف يه سري اطلاعات جسته گريخته منتشر شده كه محمود عزيز زحمت پيدا كردنشون رو مي كشيد و حسين جان هم زحمت ترجمه ها رو كه واقعا جا داره يه تشكر حسابي همين جا ازشون بكنيم. بعد اين هم با نزديك شدن به زمان انتشار اخبار بيشتر عكس هاي بيشتر ويديو ها تريلر ها ويديو هاي ingame و غيره منتشر خواهد شد. البته مي دونم كه خودت اخبار رو از اين تاپيك پيگيري مي كردي و در چند و چون كار هستي. هر چي هست همگي منتظر اين بازي تغيير و تحول يافته هستيم. بايد ببينيم كه چي از آب در مياد. خوشبختانه گيمر ها كه از PES 2009 راضي بودند و خود من هم كه اصلا خوراكم PES نبود و اصلا باهاش مشكل داشتم و هيچ ورژنش رو نپسنديده بودم با PES2009 حسابي زندگي كردم
اولا بگم كه نه نگران نباش امسال من شنيدم بازي از فيفا هم قراره ديرتر منتشر بشه اگه اشتباه نكنم آذر ماه البته فعلا شايعه فرض كنيد چون توي سايت هاي رسمي تاريخ Q4 درج شده كه از 10 مهر تا 10 دي Q4 محسوب ميشه
در مورد حالت هايي هم كه گفتي بايد بگم با هم منافاتي ندارند هر دو مي تونه باشه يعني اينكه بازي يه سورپرايز هست احتمالش زياده. چون به كل Revamp شده اصطلاحا حالت دومي هم كه گفتي ذاتا حقيقت داره مسلمه كه بازي ساخته نشده به طور كامل يعني حتي به اون مرحله اي هم نرسيده كه بشه واسش دمو بدند يا بشه بازي كرد.