یک ادمه که تو طبقه های بالای سیتادل هست. اگر میراندا لویال باشه. هی برو باهاش صحبت کن کم کم..........
اگر لویال نباشه و تو دعواش با جک جک رو انتخاب کرده باشی باید پاراگونت کامل بشه تا دست از لجبازی برداره ولی رومانس دیگه نمیکنه
یک ادمه که تو طبقه های بالای سیتادل هست. اگر میراندا لویال باشه. هی برو باهاش صحبت کن کم کم..........
اگر لویال نباشه و تو دعواش با جک جک رو انتخاب کرده باشی باید پاراگونت کامل بشه تا دست از لجبازی برداره ولی رومانس دیگه نمیکنه
باید رفت Citadel... اونجا باید با کاپیتان Bailey صحبت بشه.
اتفاقا میراندا را انتخاب کردم تو دعوا ولی مثل اینکه تیرم خطا رفتاگر لویال نباشه و تو دعواش با جک جک رو انتخاب کرده باشی باید پاراگونت کامل بشه تا دست از لجبازی برداره ولی رومانس دیگه نمیکنه![]()
باید با Thane قبلش صحبت کرده باشی و ماموریته رویال شدنش رو گرفته باشی
بعد اون رو تو اسکوادت داشته باش برو سیتادل با همون سرجانت baily صحبت کن یه آپشن براش میاره به اسمه thane's son
یه 3-4 بار باهاش صحبت کنی باید خبری بشه![]()
سلام
من تو مرحله لویالتی thane گیر کردم.
بعد از اینکه پسرش رو پیدا کردیم و baily گفت که ببریدشون و بهشون یه جایی بدید برای صحبت بازی میره توی لود و بعد از پایان لود یا ارور میده و از بازی میاد بیرون یا اینکه تصویر همونطوری سیاه میمونه.
بازی رو حتی از اول نصب کردم ولی باز هم درست نشد.
لطفا کمک کنید![]()
اولین پچ و کرکش رو از آدرس زیر بگیرین و امتحان کنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مر30.آره واقعا لازمه.
من الان دارم با Sentinel ادامه میدم.
یه سوال دیگه:
الان وفا داری جک افتاد.کاری میتونم بکنم؟
سلام...
تو دعوا با ميراندا؟؟؟؟اگه اره...بايد پارا يا رنجر رو بالا ببري تا بتوني درستش كني ...وگرنه نميشه ....![]()
منکه دیگه تا اخره بازی نتونستم درستش کنمالان وفا داری جک افتاد.کاری میتونم بکنم؟
ولی در هر صورت باهاش حال نمیکردم آخرشم افتاد مرد خوشحال شدم!×!!![]()
اینی که میگی منظورت همونایی که بعد از صحبت کردن با افراد(هم خوب صحبت کردن و هم بد صحبت کردن) به دست میاری؟؟؟
مثلا چه قدر باید باشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)