جدي؟گرافيك ps3 بهتر نيس؟
كسي تاحالا پيشنهاد نداده كه با گوشي عوض كنم...
ازگل ها تا ميبينن روش نوشته LG چرت و پرت ميگن و بايد يه ساعت تموم كل گوشي و قابليت هاشو بهشون بگم تا بفهمن lg يعني چي...
از لحاظ قيمت بنظرت نميتونم ps3 رو بيشتر بفروشم؟
جدي؟گرافيك ps3 بهتر نيس؟
كسي تاحالا پيشنهاد نداده كه با گوشي عوض كنم...
ازگل ها تا ميبينن روش نوشته LG چرت و پرت ميگن و بايد يه ساعت تموم كل گوشي و قابليت هاشو بهشون بگم تا بفهمن lg يعني چي...
از لحاظ قيمت بنظرت نميتونم ps3 رو بيشتر بفروشم؟
به نظرم اگه بشه PS3 رو با قیمت 400 بفروشی، عوض کن، بعد 360 بخر حالشو ببر!
راستی بچه ها، طبق خبری که از جی اس ام شنیدم، تاچ های الجی رو شرکت ژاپنی Nissha میزنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی فک کنم این منظورش اسپانسر نمایشگاه نقاش رنوار باشه ها![]()
پس عوض كنم ديگه...
نه؟
من اصلا اهل بازي هستم و نه اينجور چيزا
اين وسط ميخوام كه گوشيمو ميفروشم ضرر نكنم...
همين
ميشه ps3 رو آب كرد بعدا؟
Last edited by Feli; 28-01-2010 at 09:51.
آره بابا... بازی ها همیشه توی بورسن...![]()
منظورتو نفهمیدم پوریا جون، این متن خود جی اس ام:ولی فک کنم این منظورش اسپانسر نمایشگاه نقاش رنوار باشه ها![]()
Peratech already signed a license contract with the Japanese display manufacturer Nissha, which makes screens for LG, Nintendo and more.
توی اون سایته که معرفی کردی عکس نمایشگاه نقاشی رنوار رو زده آخه![]()
با سلام خدمت همه دوستان
بنده عضو جديد اين كلوپم وتقريبا همه تايپيكها رو خوندم.الان 1 ماهي ميشه كه اين گوشي رنوار رو خريدم 2 مورد دستگيرم شده كه اينجا ذكر كنم اگه تكراري بود به بزرگي خودتون ببخشيد.
1:درمورد رم ميكرو اين گوشي اينكه چه رمي خوبه؟ بايد بگم موقع خريد رم ميكرو به قسمت پشتش يه نگاهي بكنين اگه يه برجستگي مشكي تر از رنگ خود رم ديدين كه اندازش تقريبا 1ٌٌُِّْ×0/5 cm هستش، اون رم كلاس 6 هستش واز سرعت انتقال داده خوبي برخورداره و موقع فيلمبرداري نه تيك مي زنه نه هيچ...
2:كدهاي مخفي kc910 renoir
(2945مربع ستاره مربع)_(3845 مربع ستاره 910 مربع)_(2945 مربع ستاره 910 مربع)
اگر بدرد كسي خوردم تشكر فراموش نشه لطفا
زنده باد lg
دوستان جهت اطلاع، میزان SAR این گوشی 0.59 W/kg برای مغز و 0.49 W/kg برای بدن انسان می باشد.....![]()
خوب حالا این خوبه،بده،زیاده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)