این پچ :
من که همون 13 مگی رو دانلود کردم.....خیلی هم خوب بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن....کرکش که 2 مگه هم ...عالیه
موس که نعمته ...همینطور باگ سایه رفع شده ..و لود کوتاهتر![]()
این پچ :
من که همون 13 مگی رو دانلود کردم.....خیلی هم خوب بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن....کرکش که 2 مگه هم ...عالیه
موس که نعمته ...همینطور باگ سایه رفع شده ..و لود کوتاهتر![]()
تو اين پست يكي از دوستان زحمت كشيده گذاشته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که این دوستمون امتحان کردن پس پچ و کرک پچ درسته پس دوستان اینقدر
اسپم نزن بگن مشکل داره لطف کنید آخرین آپدیت کارت گرافیکتون و اخرین نسخه
دایرکت ایکس رو نصب کنید که لینک دانلود DX9 رو زیر دادم دوستانی که سرعت
خوبی دارن حتما دان کنن خیلی تاثیر داره.
DirectX Redistributable August 2009 9.27.1734
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این patch رو با offilne گرفتم
و مشکل هنگ نداشتم قبلش
لینکش هم دوستمون گذاشتن بالا
سلام
ممنون من پچ رو دان کردم با کرکش و ریختم. الان دوستان میگن که باید آخرین آپدیت دایرکس رو هم بریزم که دارم همینکار رو میکنم. امیدوارم که حل بشه.
با تشکر...
سلام.
ببخشید من ظاهرا لحظه ای که شیفت داشته بالا میومده، چند بار دکمه موس رو زدم، و الان از حالت فول اسکرین خارج شده. هر کاری هم میکنم ماکسمایز نمیشه.
یه سوال دیگه. این تنظیمات آسیستنس رو در چه حالتی قرار بدم بهتره؟
بچه ها چطوری دسته ها تنظیم میشن اصلا با صفحه کلید بلد نیستم بازی کنم هر کاری میکنم بازی نمیا روی دسته بازیها کسی از بچها کمک کنه طریقه صحیح رو بگه که چطوری با دسته بازی کنم ممنون
من AI Difficulty رو روی Easy گذاشتم بازی ساده تر شده، واقعاً اشکم داشت در میومد. ولی Handling Model رو همون Normal گذاشتم باشه که از لذت رانندگیش کم نشه، الان راننده ها کمتر وحشی بازی در میارن روی AI حالت Medium مثل تراکتور زیرت میکردن، الان آرامششون بیشتر شده، با این حال اونقدرم آسون نشده که جذابیتش از بین بره. من تو Drift خیلی مشکل دارم نمیدونم اصلاً باید چطوری drift بزنم، همش تو درو و دیوارم؟
این Patch هم خیلی خوب بود هم زمان لودها به شکل محسوسی کم شده هم مایس راه افتاده.
این dift ها قلق خاصی داره...
نمی دونم فیلم انیمیشن ماسبقه ماشینها رو دیدی یا نه(اسمش دقیق یادم نیست)
یه جا یارو میگه وقتی در حالت drift ماشین به سمت چپ میره فرمون رو به سمت راست بپیچون با اینکار ماشین به تعادل میرسه دقیقا این فرم توی این بازی وجود داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)