تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 626 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببينم هيچ كسي اينجا رسيدگي نميكنه پس اين انجمن به چه دردي ميخوره.بابابا يك جواب منو بده.
    دوست عزیز ما اینجام مجبور به کمک کردن به سایر افراد نیستیم ! حتی به بهترین کاربران ! هر کاری هم که کنیم از روی دوستی و لطفیه که به دیگه داریم !
    اصلا یک سوال : چرا من و یا دوستان و سایر کاربران به شما کمک کنند ؟ آیا پولی پرداخت کردید ؟ آیا در بهتر شدن انجمن کمکی کردید ؟
    اصلا تا به حال کار مفیدی به غیر از سوال پرسیدن کردید ؟

برای حل مشکلتون از مود ها استفاده کنید ! باید بهتر بشه ! و یا با استفاده از Riva tuner کارت رو به حالت Deafult برگردونید طبق پست اول ...
    البته گفته شده در کارت های ATI این گزینه موجود نیست که در باره صحت این مورد خبری ندارم و باید تست کنم !

در ضمن من پچ رو با فايل ارجينال.ريختم درست نشد.
    یعنی چی ؟
    اول با کرک Razor بازی رو کرک کنید و بعد پچ رو نصب کنید . تمام .

باز هم میگم اینجا جایی نیست که مردم مجبور به پاسخ دادن به سوالات شما باشند ! اینجا فقط یک انجمن است که کاربران میتوانند در صورت تمایل به هم کمک کنند .

کمک کردن من هم در این پست فقط به این دلیل بود که پست به عنوان اسپم تلقی نشه !

اگر سوالی و یا مشکلی بود بپرسید ...

2. این کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من یه سوال دارم . البته من بازی رو نصب کردم و الان دارم بدون مشکل اجراش می کنم اما :
    من وقتی که داشتم بازی رو نصب می کردم ، در مرحله آخر که Finish رو زدم ، توی فولدر بازی فایل exe اصلی و چند تا فایل دیگه نبود و باید حتما کانکت می شدم تا چک کنه و اون فایلها می اومد . می خوام بدونم برای همه همینجوری بوده و یا راه حل دیگه ای نداره ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من سيستم با مشخصات زير دارم.ولي در بازي سايه ها برفكي و ديگه عصاب برام نزاشته.
    CPU:Intel Q6600
    VGA:HD3870 512m
    Ram:2G
    در ضمن من پچ رو با فايل ارجينال.ريختم درست نشد.
    درايور جديد 8.12 رو ريختم.ولي درست نشد.
    در ضمن نميدونم چرا ويدو ورژن رو 6.2 ميزنه در صورتي كه ما بعضي از دوستان رو 7 ميزنه.لطفا بگين من چه كار كنم
    من فقط مشكل سايه و دير لود شدن اصفالت و اينا رو دارم.
    دوست عزیز اون مشکل رو همه دارن .از جمله خود من . فقط شما نیستی .
    تا الآن هم کسی نتونسته درست بازی کنه .
    دوستان من خیلی وقته راه حل مشکل سایه ها رو گفتم.با فعال کردن motion blur مشکل سایه ها حل می شه و دیگه برفکی نیستن.برای فعال کردن motion blur باید وقتی رفتید تو بازی دکمه ی P رو بزنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی می تونه جدید ترین DRIVER Nvidia 8500gt
    رو به من لینک بده ؟
    178 جدید تر نیست ؟
    یه نگاهی به سایتش بنداز ممکنه اومده باشه...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از mgsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

دوستان من خیلی وقته راه حل مشکل سایه ها رو گفتم.با فعال کردن motion blur مشکل سایه ها حل می شه و دیگه برفکی نیستن.برای فعال کردن motion blur باید وقتی رفتید تو بازی دکمه ی P رو بزنید.
    در اصل می دونی مشکل سایه ها یکیش برفکی بودنش هست ، یکی دیگش اینه که درجا ، سایه تکون می خورن و مثلا متناسب با نوری که به جسم می خورده جابه جا نمی شند و هی اینور اونور میشن ...
    خوب دوست عزیز با این توصیفات اگه بازی نکنی که خیلی بهتره !
    اونم بازی به این خوبی واقعا حیفه با جزییات پایین بازی کرد .
    آره اصلا حال نمیده اصلا نمیشه بازی کرد ، من تو اون سیستمم که این بود این مشکل رو داشتم الان فقط موردم سایه هاست که یکمی درجا می لرزند . وگرنه گرافکیش خوبه ، من فقط نتونستم اون ویو دیستنس رو از 70 بالاتر ببرم که فکر کنم گرافیک های حاضر (به جز 4870x2 که شاید بتونه) اون رو تا حداکثر بیاره .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من بازی رو با یک سیستم اجرا کردم که گرافیکش 7100gs بود ، بازی لگ خفن داشت ، همه چیز هم مربع بود ، هیچ چیز هم معلوم نبود احتمال داره بتونی توی منوی بازی بری ولی اگر بخوای روون بازی رو اجرا کنی اصلا فکرش رو نکن با هیچ تنظیماتی نمی تونی بازی کنی ...
    دوست عزیز فکر نمیکنم کسی با گرافیک آنبرد حتی فکر بازی هم به سرش خورده باشه چه برسه به بازی کردنش !!! به هیچ وجه ممکن نیست که اجرا بشه ! البته شاید ....!
    خوب دوست عزیز با این توصیفات اگه بازی نکنی که خیلی بهتره !
    اونم بازی به این خوبی واقعا حیفه با جزییات پایین بازی کرد .
    خوب من کرایسیس رو بازی کردم و کارت آنبرد من دو سه برابر 7100 قدرت داره شاید هم بیشتر
    کد 4 و شاهزاده فارس هم بازی کردم مشگل نداشت
    از یه رفیقم هم شنیدم که شدنش میشه رو همین برد فقط بدیش اینه که پیداش نمیکنم
    فقط خواستم بدونم کی تونسته فریم بالاتری بگیره با چه تنظیمات و از همه مهمتر با چه درایوری

اگه نباشه جاش خالی می مونه saee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

تو پست اول پیشنهاد شده که درایور ATI ورژن 8.12 را نصب کنیم (برای GTA ) درایور نصب شده روی سیستم من 8.523.0.0 است و گرافیکم مدل ATI Radeob HD 4670 (1g) لازمه که درایور نسخه ی 8.12 را نصب ک
    Last edited by saee; 07-01-2009 at 12:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تو پست اول پیشنهاد شده که درایور ati ورژن 8.12 را نصب کنیم (برای gta ) درایور نصب شده روی سیستم من 8.523.0.0 است و گرافیکم مدل ati radeob hd 4670 (1g) لازمه که درایور نسخه ی 8.12 را نصب ک
    هدف از اپدیت درایورهای کارت گرافیک سازگاری بهتر و بیشتر کارت گرافیک شما با بازی های جدید است مثلا همین gta .
    میشه گفت درایور شما هم قدیمیه و حتما باید نسخه 8.12 رو نصب کنید

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

آقا من دوتا فايل از فايلهاي اورجينال GTA IV رو مي خواستم كه مسيرش اينه:grand theft auto iv\common\data كه يكيش اسمش handling و اون يكي vehicles.ide هستش اگه ميشه همين جا واسم آپلودش كنيد .ممنون

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

آقا من دوتا فايل از فايلهاي اورجينال GTA IV رو مي خواستم كه مسيرش اينه:grand theft auto iv\common\data كه يكيش اسمش handling و اون يكي vehicles.ide هستش اگه ميشه همين جا واسم آپلودش كنيد .ممنون
    یادت باشه قبل از هر کاری (نصب مد ، یا هر ادیت دیگر) حتما از اون backup بگیری.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •