فریمور جدید کی میاد ؟
فریمور جدید کی میاد ؟
نشد.
درضمن قبلا هم چیزی برام نیومده بود!
سلام دوست من برای تنضیمات GPRS همراه اول لازم هست که حتما از سایتابتدا ثبت نام کنید اگر که قبلا این کارو کردی کاقیه یه sms به شماره 8008 بدی و توی اون مدل گوشیتو بنویسی مثلا n97کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد #6*3*140* فقط برای ایرانسل هستش![]()
سلام برای پخش کردن فایل avi میتونی از برنامه uc player last version استفاده کنی با اینکه کیفیتش پایین هستش ولی ..........
یا میتونی صبر کنی core codec player version 2.0 ریلیز بشه .
برای مارک کردن مسیج ها یا هرچیز دیگه که خاستی میتونی کی بورد گوشی رو باز کنی و دکمه شیفت (دست چپ پایین دقیقا زیر دکمه A ) رو بگیریش و با کلید های UP و Down هر چیزو که میخای مارک کنی
مرسی ممنون حال دادی اساسی
اما می خواستم ببینیم می تونی در مورد سؤال اولم کمکم کنی؟
سلام دوستان.میخواستم بپرسم در 97 گزینه ی gps data وجود داره؟کجاش هست؟
بله در این گوشی یک برنامه هستش به نامه FM TRANSMITER که به وصیله این برنامه شما میتونین موزیک رو از گوشیتون به موچ FM تبدیل کنید و به وسیله گیرنده دیگر پخش کنید
برای دست یابی به برنامه FM TRANSMITER 2 راه وچود داره
1.ابتدا از مسیر Menu >Aplication>Fm Transmit رو انتخاب کنید و موج اون رو تنظیم کنید و موزیک دلخاهتو پخش کن اگر همه چیز درست کار کنه در هنگام پخش موزیک صدایی از گوشی شما پخش نمی شه و شما فقط میتونین اون رو با یک گیرنده رادیویی که موجش با موج گوشیتون یکی هست بشنوید
2.وارد موزیک پلیر بشید و مسیر Music library>All Song Or Artist Or....>select 1 song> option>Fm transmitr و بقیه کارها که گفتم
خوش باشی
بله در n97 هم همچین گذینه ای هست برای استفاده از او ن باید مسیر Menu>Aplications>Location>Gps Data رو انتخاب کنید
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
توی تاپیک نوکیا خوندم تا برج 9 میلادی هیچ خبری نیست اگه خبری هم باشه بعد از برج 9 هستش
آپ دیت کردن به صورت Off line یا با برنامه nsu یا phonix با Jaf احتیاج دارن به کل فایلهای language و setup full در صورتی که هنگامی که شما با گوشی آپ میکنید چیزی از بین نمیره که احتیاج باشه فایل های قبلی رو Re Install کنی و فقط تغیرات هستش که اعمال میشه
Last edited by emadpumad; 11-05-2010 at 21:13.
مرسی بابت راهنماییت ولی توی مسیر Menu >Aplication>Fm Transmit اصلاً چنین برنامه ای وجود نداره
وقتی ام که از روش دوم میرم یه آهنگ پخش می کنم اصلاً option نداره فقط یه settingداره
راستی گوشیم n97 mini هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)