مدتیه که بعضی موقع ها چراغ چک چند ثانیه ای روشن میشه و بعدش گاز قطع میشه یا کلا روشن نمیشه گاز، تا ماشینو 1 2 دقیقه خاموش کنم دوباره کار کنه
سمند دوگانه سوز
مدتیه که بعضی موقع ها چراغ چک چند ثانیه ای روشن میشه و بعدش گاز قطع میشه یا کلا روشن نمیشه گاز، تا ماشینو 1 2 دقیقه خاموش کنم دوباره کار کنه
سمند دوگانه سوز
سر و صدای درها و شیشه های درها رو چطوری کمتر یا رفعش کنیم؟
شنیدم که واسه درها یه نوار چسب به دور گیره قفل که روی ستون نصبه میپیچن و درست میشه.درسته؟
صدای ستونها و دربها تو سمند یه موضوع تقریبا طبیعیه. برای کم کردنش ببرین تعمیرگاه مرکزی ستون و درب ها رو باز کرده و پینها رو محکم می کنن صدا برای مدتی رفع میشه
حتما روغن را چک کن ماشین دوستم این مشکل را داشت آخر کار آب روغن قاطی کرد
این مشکل را داشتم یک قطعه مشکی هست که بین رادیات و ای سی یو به زیر جلو بندی پیچ شده پیچش هم همین رو هستش اسمش یادم نیست ولی یک فیش بزرگ بهش میخوره اندازه اش هم نصف گوشی مبایلته .من عوض کردم خوب شد
کسی نقشه رله های زیر فرمان سمند را نداره؟می خوام بدونم کدوم رله برای کولر کدوم برای رهنما و ... هستش؟
با سلام
کسی از دوستان میدونه چقدر هزینه برقی کردن آینه های جانبی سمند SE میشه؟ اصلن به زحمتش می ارزه؟
آینه ها کامل با موتورشون و کلید کنترل در حدود 150 الی 200 در میاد
بستگی به خودتون داره. چون این کار باعث راحتی خودتون میشه ولی در زمان فروش به هیچ عنوان توی قیمت ماشین تاثیر نداره
با سلام
امروز اومدم ماشینو که توی پارکینگ خوابیده ( سمند SE صفر ) استارت بزنم دیدم استارت نمیخوره! بعد دیدم اصلن برق داخل ماشین نمیادبرق کامل قطع شوده بود! در صورتی که من ماشینو هر روز روشن میکنم! اما این دفعه دو سه روز بود استارت نخورده بود. باتری ماشین مرخص شوده یا میتونه علت دیگه ای هم داشته باشه؟
با سلام
در موتوتورهای X7 دو عدد لوله از باک بنزین برای انژکتور آمده ، کدامیک ورودی بنزین به انژکتور است ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)