اگه آپدیت کنیمX BOX360 slim از کپی خور بیرون می یاد یا نه؟
اگه آپدیت کنیمX BOX360 slim از کپی خور بیرون می یاد یا نه؟
اگه xbox 360 slim رو آپدیت کنم از کپی خور بیرون می یاد یا نه ؟
یک سوال ... اگه این اپدیت اخری رو بریزیم بن که نمیشیم؟
فرقي نکرد.
بعد مگه ميشه اشکال سخت افزاري باشه؟ من فقط آپديت کردمش اونم بشکلي خيلي نرمال و از طريق خود ايکس باکس.
من گفتم ممکنه!
این ارور گنگی هست! علل مختلفی براش توی سایت های مختلف ذکر شده!
البته ممکنه فایل آپدیت شما مشکل داشته یا یه اشکال در کش کنسول به وجود اومده باشه که نیاز به flush کردن کش داره! این Flush با اون Flash فرق فوکوله و منظور پاک کردن قسمتی از حافظه و مرتب سازی اونه !
برای این منظور این کارو که میگم انجام بدین تا کنسول یه بار flush بشه بعد ببینن مشکلتون حل میشه :
1:کنسول رو خاموش کنید
2: دکمه SYNC ( این دکمه بر روی کنسول ودر نزدیکی اسلات مموری کارت قرار داره) رو نگه دارید. منظور این دکمه هست :
3: در حالی که دکمه SYNC رو نگه داشتین دکمه پاور کنسول رو بزنید تا کنسول روشن بشه.
4: دکمه SYNC رو بازهم نگه دارین تا کنسول کاملا بوت بشه
5:زمانی که برای اولین بار کنسول بوت شده اگر فایل ناقصی (آپدیت) یا اطلاعات مشکل داری بر روی کنسول بوده باشه و باعث مشکل دار شدنش شده باشه بایدflush شده باشه و کنسول به راحتی بالا بیاد!
نشد.
(ولي بسيار ممنون از اينکه راهنمايي ميفرماييد.)
ای بابا !
خواهش میکنم.
شما دکمه SYNC رو از مرحله اول تا مرحله 5 باید نگه دارینا ! یعنی نباید تا زمانی که کنسول بوت نشده و تصویر نیومده دکمه رو رها کنید! بهتر بگم از اول که کنسول خاموشه تا کنسول رو که روشن میکنید و تصویر میاد باید دستتون روی این دکمه باشه! آیا این کارو کردین؟
Last edited by shab_2008; 25-08-2011 at 20:59.
اگهLT+1.9یا1.91داشته باشی مشکلی پیش نمیاد
نه داشبرد که ادمو بن نمیکنه فقط اگه 1.91نداشته باشی و بری لایو بن میشی
دوست عزیز برای آپدیت اسلیم
باید از همین آموزش استفاده کنیم:؟
در مورد داشبورد من چجوری بفهمم برای من کدوم نسخست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخریش همینه:؟؟
و سوال سومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترتیب نصب داشبورد و فرمویر مهمه؟!
اصلا می تونم داشبورد تنها رو بریزم ؟ همون لینک بالایی؟
Last edited by leecher; 26-08-2011 at 15:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)