تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 804 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

به سایت اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.
    سپس کد IMEI خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
    اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و...
    به نظرم این مسیر مناسبیه که بچه های فروم از طریق اون، گوشیهاشون رو چک و مشخصات اونا رو با هم مقایسه کنن (با تشکر از Tornado). یادآوری: 1. کد IMEI ی روی جعبه رو با کد IMEI ی خود گوشی، با وارد کردن
    #60#*، تطبیق بدین تا از صحت اون مطمئن شین. 2. فاصله گذاری بین ارقام رو فراموش نکنین. داده های آنالیز
    IMEI ی گوشی من بترتیب اینا بود:
    Nokia, Nokia 5800 XpressMusic, 2/2+, Very likely, Around Q1 2008, British Approvals Board of Telecommunications (BABT), Europe, EU R& TTE Directive.

2. این کاربر از instrumental بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بعید می دونم 5800 چینیش اومده باشه. حداقل من که ندیدم. (حداقل هفته ای یه بار علاالدینم)
    من دیدم. علاءالدین، از ورودی حافظ، طبقه همکف داشت. گمونم قبلا vanish هم گفته بود (vanish دیگه نیستی، سال نو مبارک!) البته اونایی که دارن یا عکساشو خوب دیدن متوجه فرقشون می شن.

4. این کاربر از instrumental بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m3hrdad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من يه عالمه برنامه و تم و بازي دانلود كردم و ريختمشون رو گوشيم ولي هر كاري ميكنم كه نصبشون كنم نميشه و اين پيغامو ميده
    expired certificated
    ميخواستم ببينم كسي اينجا ميتونه بطور كامل منو راهنمايي كنه؟ واقعا ممنون ميشم اگه كسي بتونه
    راستي اگه برچسب رو گوشي رو بكنم اشكالي داره؟ يعني lcd گوشي خش بر نميداره؟ چون من شنيدم صفحش ضد خشه! تاييد ميكنيد؟ اگه نه آيا راهي هست كه از شر اين برچشب روي lcd خلاص شد؟ مثلا مثه كاور و اينا هست واسه گوشي؟ چون واقعا آزار دهنده هست !!!

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

به سایت اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.
    سپس کد imei خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
    اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و...
    به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230 باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (imei) گوشی ، مشخصات همان گوشی نوکیا 5800 خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا... می باشد .

برای تست کردن در محل:
    Gprs
    من جلو فروشنده تست کردم.
    به نظرم این مسیر مناسبیه که بچه های فروم از طریق اون، گوشیهاشون رو چک و مشخصات اونا رو با هم مقایسه کنن (با تشکر از tornado). یادآوری: 1. کد imei ی روی جعبه رو با کد imei ی خود گوشی، با وارد کردن
    #60#*، تطبیق بدین تا از صحت اون مطمئن شین. 2. فاصله گذاری بین ارقام رو فراموش نکنین. داده های آنالیز
    imei ی گوشی من بترتیب اینا بود:
    Nokia, nokia 5800 xpressmusic, 2/2+, very likely, around q1 2008, british approvals board of telecommunications (babt), europe, eu r& tte directive.
    دست هردوتون رو می بوسم .

ممنون از راهنماییتون .

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

عزيزان سلام خوبيد؟ من به اميد خدا ميخوام برم 5800 بگيرم . لطف كنيد قيمت دقيقشو بهم بگيد بعدشم اينكه فنلاندي بايد باشه يا مجاري ؟

سوال بعديم هم اينه كه 5800 يكم كشيده است تو عكس ديدن چطوريه؟ قابل قبول هست يا نه؟ مرسي

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عزيزان سلام خوبيد؟ من به اميد خدا ميخوام برم 5800 بگيرم . لطف كنيد قيمت دقيقشو بهم بگيد بعدشم اينكه فنلاندي بايد باشه يا مجاري ؟

سوال بعديم هم اينه كه 5800 يكم كشيده است تو عكس ديدن چطوريه؟ قابل قبول هست يا نه؟ مرسي
    مبارکه.
    چین داره و مجار. اگه خواستی بگیری آبیشو بگیر فکر کنم 5000تومن گرونتر باشه ولی خیلی نازه. قیمت الان ندارم ولی حول و حوش 340 تا 350 باید باشه.
    واسه عکس دیدن هم مشکلی نداره.

9. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من چندتا سوال داشتم اگه جواب بدیم ممنون میشم
    1. این گوشی در بازار 4 نوع داره 1.فنلاند اصل که خیلی کمه 2. چینی لیسانس فنلاند 3. مجارستان 4.چینی لیبل عوض به فنلاند خوب با توجه با این 4نوع و قیمت های متفاوت هر کدام کدومشون از کیفیت بالا تری بر خورداره منظورم اطمینانی تر هست خدایی آدم گیج میشه ؟
    2. متاسفانه برخی از فروشنده ها در کشور یه کارایی میکنن که آدم شرمش میاد بگه می خوام بونم دقیقا چه وسایلی در جعبه ی این گوشی وجود داره که هنگام خرید کلاه سرم نره
    3. از دوستانی که این گوشی رو خریدن هم خواهشمندم کمک کنن که این گوشی در کل گوشی خوبی هست؟ یا نه ؟
    اگه جواب کامل و صحیح بدین ممنون میشم

داره خودمونی میشه shahin Blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اقا ممنون میشم بگین چین مجار یا فنلاندشو بگیرم.کدوشون تو کیفیت از همه سرتره و کدومشون اصله؟mer3000

داره خودمونی میشه shahin Blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون میشم اگه بگین مجار چین یا فنلاندشو بگیرم؟کدومشون توکیفیت از همه سرتره و اصله؟mer3000

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من يه عالمه برنامه و تم و بازي دانلود كردم و ريختمشون رو گوشيم ولي هر كاري ميكنم كه نصبشون كنم نميشه و اين پيغامو ميده
    expired certificated
    ميخواستم ببينم كسي اينجا ميتونه بطور كامل منو راهنمايي كنه؟ واقعا ممنون ميشم اگه كسي بتونه
    راستي اگه برچسب رو گوشي رو بكنم اشكالي داره؟ يعني lcd گوشي خش بر نميداره؟ چون من شنيدم صفحش ضد خشه! تاييد ميكنيد؟ اگه نه آيا راهي هست كه از شر اين برچشب روي lcd خلاص شد؟ مثلا مثه كاور و اينا هست واسه گوشي؟ چون واقعا آزار دهنده هست !!!
    واسه اون ارور باید گوشیت رو با 7370 یه بار فرمت کنی!
    اون برچسب هم بکن چون ال سی دیش کاملا ضد خشه!
    اقا ممنون میشم بگین چین مجار یا فنلاندشو بگیرم.کدوشون تو کیفیت از همه سرتره و کدومشون اصله؟mer3000
    ممنون میشم اگه بگین مجار چین یا فنلاندشو بگیرم؟کدومشون توکیفیت از همه سرتره و اصله؟mer3000
    یه بار میپرسیدی بهتر نبود؟
    فنلاندی نداره! چین و مجار هم از لحاظ کیفیت هیچ فرقی نداره(مال خود من که چین بود!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •