سلام
معلومه دسته xbox
دوستان یه سوال:
چرا دسته ایکسباکس من گاهی وقتا اینطور میشه؟؟؟؟:
دانلود کنید حجمی نداره فقط 40 کیلو بایته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون![]()
سلام
معلومه دسته xbox
دوستان یه سوال:
چرا دسته ایکسباکس من گاهی وقتا اینطور میشه؟؟؟؟:
دانلود کنید حجمی نداره فقط 40 کیلو بایته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون![]()
دادش مال منم همینجوری میشه...هر چی هم دنبال علتش گشتم فایده نداره...نمیدونم چشه تو بعضی بازیا مثل بسکتبال اینجوری ویبرش یه سره میشه...
نه ویبرش یه سره نمیشه برای من
توی بعضی از بازیها خوب کار می کنه و از اون حلقه نورانی فقط یک چهارمش روشن هست که طبیعیه
ولی گاهی اوقات توی همون بازیها که توشون مشکلی نداره اون حلقه چشمک می زنه
داداش من خیلی پرس و جو کردم...ظاهرن اکثرشون مشکلات مختلفی دان..مال شما اینجور میشه و مال من مشکلو خودشو داره..باید باهاش بسازیم...
سلام دوستان
من دو تا دسته پلی استیشن با مبدل کامپیوتر خریدم. دسته رو تو Device and Printers میشناسه، تو بازی های کامپیوتر هم میشناسه، اما تو امولاتور پلی استیشن نمیشناسه.
برای ps1 از امولاتور ePSXe 1.7.0 استفاده می کنم.
برای ps2 هم از امولاتور PCSX2 0.9.8 استفاده می کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
این سایتی که معرفی می کنم گیم پدهای متنوعی داره با قیمت های خوب .مارکهای مختلف با گارانتی.من راضی بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []=88&Parent=1
من درایور دسته بازیم رو که خیلی وقت پیش خریدم گم کردم و الان دنبالشم و تو اینترنت هم نبود . اگه میشه راهنماییم کنین . این دسته از راه پورت به سیستم وصل میشه و دو تا دسته با یه سوکت کار میکنن .
WELCOMWE-706 هم مدلشه . ممنون.
من درایور دسته بازیم رو که خیلی وقت پیش خریدم گم کردم و الان دنبالشم و تو اینترنت هم نبود . اگه میشه راهنماییم کنین . این دسته از راه پورت به سیستم وصل میشه و دو تا دسته با یه سوکت کار میکنن .
WELCOMWE-706 هم مدلشه . ممنون.
سلام دوستان من میخوام واسه کامپیوترم دسته ps3 بگیرم خوبه یا نه مشکلاتش چیه از دسته ایکس باکس بهتره یانه (اگه جفتش رو تست نکردین الکی نگین ....)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)