آقا این کار نکرد
آقا این کار نکرد
این کد بلک شده و مربوط به قسمت 4 از توضیحاتی هست که نقل قول کردید و برای باز کردن پنجره وارد کننده کلید کاربرد داره. اگر از اینترنت سکیوریتی استفاده میکنی کلید فعال در امضای من هست.
من یه مشکل دیگه پیدا کردم من تونستم آنتی ویروس رو 6 ماه ACtive کنم ولی حالا که می خوام سکیوریتی رو نصب کنم با پیغامی مبتنی بر اینکه چون آنتی ویروس کاسپرنصب است امکان نصب سکیوریتی وجود ندارد و باید آنتی ویروس حذف شود بعد نصب انجام شود من این کار را کردم یعنی اول سکیوریتی رو اول نصب کردم ولی وقتی نوبت به آنتی ویروس رسید همین پیغام و داد و گفت که باید اول آنتی ویروس نصب شود
من چه طور می تونم هر دو رو با هم نصب کنم؟؟
آقا ، تمام كليدهاي KIS8 از كار افتاده ، من چيكار كنم؟![]()
دوست عزيز اين تاپيك صرفا به مباحث مربوط به كرك و سريال كاسپر اختصاص داره و شما بايد سوال خود را در تاپيك اختصاصي كاسپر مطرح ميكريد.
اين 2 محصول را به هيچ وجه نميشه در يك سيستم و در كنار هم نصب كرد.اينترنت سكيوريتي كاسپر شامل آنتي ويروس كاسپر ميباشه بهمراه يكسري برنامه هاي امنيتي ديگر.در واقع شما داريد تا آنتي ويروس از يك كمپاني را در كنار هم نصب ميكنيد.
من اول سکیورتی رو نصب کردم چرا انتی ویروس نصب نشد
سایت kavkiskey.com را امتحان کردی؟؟؟
داريوش عزيز واقعا ممنونم ازت
شكر خدا درست شد.
فقط اين وسط كه براي ديدن سايت مجبورم كسپر رو خاموش كنم ميترسم ويروسها كار خودشونو بكنن!
راهي سراغ داريد كه بدون بستن كسپر بشه از سايتشون استفاده كرد
مخلصيم![]()
سلام دوست عزیز .
1 - خواهش می کنم قابلی نداشت. وظیفه است.
2- آره یک راه هست که می شه اما من دقیقا نمی دونم.تو همین تاپیک هم فکر کنم اومده باشه.
3- این سایت هم امتحان کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by dariushiraz; 27-08-2009 at 21:04.
خدمت شما عرض كردم نميشه اين 2 محصول را در كنار هم نصب كرد.اينترنت سكيوريتي همون آنتي ويروس هست به همراه يكسري برنامه هاي امنيتي اضافه.حالا شما ميخواهيد 2 تا آنتي ويروس مشابه را در كنار هم نصب كنيد؟اينكار امكان پذير نيست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)