علی آقا جان بفرما شیرینی.
آقا هومن همه رو مهمون کرده.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
علی آقا جان بفرما شیرینی.
آقا هومن همه رو مهمون کرده.
سلام
پینگ تو بازیهای آنلاین با Art Home چطوره؟
هركي خواست از شاتل سرويس جديد بگيره بگه كارت طلايي تخفيف بهش بدم (خودم ميارم بهش ميدم!)![]()
هركسی میخواهد از شاتل اصفهان سرويس adsl جديد بگيره بگه كارت طلايي تخفيف بهش بدم
سلام دوستان.
چند روزیه سرعت من رفته بالا.شما هم اینجورید؟
سرویس من eco128.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
یک تجربه که من در این یک ماهه کسب کردم، سرویس اکو 512 برای همه عزیزان توضیح می دهم:
بعضی وقتها می دیدم سرعتم (با نگاه به تنظیمات مودم) کمتر از 512 هست، ولی فکر می کردم شاید اشکال از شبکه باشه، ولی بعداً متوجه شدم که این به خاطر یک نکته دیگه است و آن اینکه مواقعی که یک گوشی تلفن دیگر خارج از خط مودم، در اتاق دیگر وصل هست، سرعتم افت می کنه، کامل قطع نمی شه ولی مثلاً می ره روی 200 یا 300 ، دیگر از آن موقع به بعد این نکته را رعایت کردم و سرعتم همیشه در حد 512 مانده!
تجربه دیگر (می خواستم اینجا بگذارم ولی دیدم کلی تر از شاتل هست، شاید در بخش کلی تری هم قرارش بدهم): یکی از مشکلاتی که ماها (که دارای محدودیت حجمی هستیم) داریم، این است که دوست داریم در طول روز همیشه به مودم وصل باشیم و در مواقع ضروری مثلاً سرچ یک عبارت آناً این کار را انجام بدهیم، اما وقتی می بینیم که همین وصل بودن به اینترنت، می تواند به صورت ناخودآگاه موجب ترانسفر اطلاعات شده و ترافیک را مصرف کند، شاید مجبور می شویم جهت اطمینان مودم را خاموش کنیم!!!
اما بهترین کار استفاده از برنامه هایی است که در گوشه صفحه، میزان ترانسفر شبکه را به ما به صورت گرافیکی نشان دهد. در این صورت وقتی که دیدیم مصرف بی رویه دارد انجام می دهد، می توانیم آن را شناسایی کنیم و از آن جلوگیری کنیم (این مورد در جایی پیش می آِید که مثلاً برنامه ای به صورت اتوماتیک و بدون اطلاع شما) شروع به آپدیت خود می کند) .
اما برای اینکه تجربه خود را کامل منتقل کرده باشم، نام برنامه ای را که من از آن استفاده می کنم در اینجا می آورم: گوگل دسکتاپ، که یکی از ویدگت های (ابزارهای کوچک) آن، نمایشگر سی پی یو و... است که چهار گراف در آن وجود دارد که آخری مربوط به ترانسفر شبکه هست. همچنین دسترسی سریع به جستجو که خیلی مفید است با دو بار فشار دادن کلید کنترل. حتماً این را امتحان کنید.
از اینجا دانلود کنید مجانی :
به امید تجربیات بهتر!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
منم از اول بهمن شاتلی میشم
من اصفهان هستم
اگه میشه یکی کارت طلاییشو برام نگه داره
مرسی
منم سلام ،اگر شیرینیش برای من بیشتر باشه من هم هستم![]()
والا تا الان بازی که احتیاج به عکس والعمل سریع داشته باشه نکردماما پینگ من معمولابین 140تا220متغییر است البته این نوسان به صورت سریع نیست
Last edited by ali-y-j; 30-11-2008 at 20:42.
هر کی بیاد قدمش روی چشم. فقط Akhoond عزیز رو ول نکنید. این قسمتش به شما مربوطه که راضیش کنید.
باید ایشون شاتلی بشه. شفاهی هم اگه قول بده قابل قبوله![]()
یه شیرینی هم برای Choory خان میفرستم!
شیرینی بی بی هم قبوله!![]()
بچه ها بازم میگم. هیچ شوخی درکار نیست.اگه واقعا تمایل به شرکت دارین لطفا پ.خ بدید.
این فرصت رو از دست ندید. دیگه گیرتون نمیاد.![]()
سلام
وقتی وارد اکانت شاتلتون میشید برید به قسمت آخرین فاکتور (سمت راست بالای صفحه) و این عبارت رو پیدا کنید:
تراز شما xxxx ریال می باشد.
خوب مال شما چنده؟
مال من عوض شده! درحالی که هنوز وسط دوره هستم!!!برام بدهی زدن!!!
چرا؟
هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)