اندازه HD بهتره با 30 فریم یا اندازه VGA با 120 فریممیدونی vga با 120 فریم یعنی چی؟ هنوزم کمتر دوربین دیجیتالی پیدا میکنی که با این اندازه 120 فریم فیلم بگیره اکثرشون 30 فریم هستن.
اندازه HD بهتره با 30 فریم یا اندازه VGA با 120 فریممیدونی vga با 120 فریم یعنی چی؟ هنوزم کمتر دوربین دیجیتالی پیدا میکنی که با این اندازه 120 فریم فیلم بگیره اکثرشون 30 فریم هستن.
من که از مچ افتادم.چقدر refresh کنم.تازه تخمه مخمه هم ندارم دم دست.
ما بریم.
این دفعه دیگه واقعا میرم.
بچه بگیر بخواب دیگه تو که 2 ساعت پیش بای داده بودیآقا من مرامم اجازه نمیده که.
حیف که گیرم وگرنه تا صبح پایتون بودم.ساری.![]()
پسر یه refresh میزنم 5تا پست میاد پشت پستم.
اگه 12 ماه سال اینطوری بودیم چه حالی میداد
علی تا بعد کنفرانس se اینجائیم. پایه ای؟
برید قهوه بخورید خواب از چشتون بپره
روشهای دیگه ای هم هست، اگه خواستید پ خ بدید
یه برنامه هم معرفی کنم واسه دانلود فایلهای ویدیویی ...تووووووووووووووووووپپ!!
Youtube download studio
خودش مرور گر داره ..میری تو صفحه ای که ویدیو داره خودش دانلود میکنه..جالبیش اینجاست بعدشم برات کانورت میکنه !
بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا شما هم يه كم نكته سنج باشيد!هركه گفت اين هيكار عيب بزرگش چيه؟ با اين راهنمايي كه از لحاظ يه واكمن بودن بگين!ميگم من كه اصلا خوابم نمياد!!!پسر یه refresh میزنم 5تا پست میاد پشت پستم.
اگه 12 ماه سال اینطوری بودیم چه حالی میداد
علی تا بعد کنفرانس se اینجائیم. پایه ای؟
برید قهوه بخورید خواب از چشتون بپره
روشهای دیگه ای هم هست، اگه خواستید پ خ بدید
پايتم تا صب! نماز صب هم به جماعت در همين مكان برپا ميشه ! به امامت حاج آقا سعيد بارسلونا!
بابا برید بخابید دیگه الان خود mwc هم تعطیل کرده رفتن خابیدن
بابا این کارا چیه دیگه
لینک فیلم یوتیوب رو برید توی سایت keepvid.com بزارید لینک دانلودشو بهتون میده. تو خود سایت هم کانورتر هست هم پلیر برای پخش فایلهای flv
ویرایش
فکر کردم پستم بعد پست حمید میشه: دی
حالا من یه چی گفتم. تا صب چه خبره مگه؟ چیزی معرفی میشه؟ الکی تا صب بیدار نمونم کارترو تمام کنم بعد برای جنس خوبا خماری بکشم؟پايتم تا صب
Last edited by SAEED_BARCELONA; 16-02-2009 at 01:57.
ببین جیگر اینی که من گفتم اصلا کانورت مانورت حالیش نیست
همون اول نوع فایلی که دوست داری رو انتخاب میکنی.مثلا میگیmp4 باشه.2-3 ثانیه مکس میکنه و بعد اون کلی رو با فرمت mp4 شروع میکنه به دانلود:
![]()
ویرایش : نظرم عوض شد
به احتماله قوی سایبرشات هست به خاطر کاور لنز و فلش زنونش.
Last edited by ^^ HAMID ^^; 16-02-2009 at 02:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)