والا کنجکاو بودم ببینیم بقیه چیکار کردن و کارشون به کجا کشیده...دو تا از همکارام dv5-1060 داشتند ولی خیلی تعصبی صحبت میکردن در باره اش واسه همینم تحقیقات گسترده تری رو شروع کردم!![]()
والا کنجکاو بودم ببینیم بقیه چیکار کردن و کارشون به کجا کشیده...دو تا از همکارام dv5-1060 داشتند ولی خیلی تعصبی صحبت میکردن در باره اش واسه همینم تحقیقات گسترده تری رو شروع کردم!![]()
چند تا مشكل قابل توجه داره فقط تو همين 2 دقيقه اي كه خوندم ..!!
1- ال سي دي بزرگ
2- وزن به طبع زياد
3- زود تموم شدن باتريش نسبت به سوني
ولي در كل به نظر من اونقدر قطعه نسبتا شاخ روش هست كه لب تاپ شاخي به حساب بياد ..!!
و البته اينكه بلو ري هم داره جذابش كرده ..!!![]()
و البته يه چيزي در مورد وزن بگم اونجوري كه سر سايت خود hp نوشته كل پكيج 5.10 كيلوگرم ميشه كه اون دهشم بزنيم ميشه 5 كيلوگرم آدمو يه جورايي ياد مردان آهنين مرحله آخرش ميندازه ..!! :دي
سلام ، با اینکه من خودم از 16 اینچیا بدم می اد و سنگینن ولی تو دیگه زیادی پیاز داغشو هم زدی!.
کل پکیج 5.10 هستش یعنی با قوطی و تمامی متخلفاتش!!! نه خود لبتاپ بدون آداپتور...
مگه اینکه شما بخوای لبتاپتو با قوطی اینور اونور ببری... !!!!!!!!!!!!
بی خیال. کلا HP محشره چه 15 چه 16 چه 20 چه 30 چه 40 اینچی
Dimensions / weight / warranty Product weight
3.14 kg
Package weight
5.10 kg
معذرت میخوام،
میخواستم یه لپ تاپ تو مایه های 1225 یا 1235 بهم معرفی کنید .
14 اینچ بودن واسم مهمه، با رنج قیمت 1.200
می خوام بدونم بجز 1225 چه انتخاب هایی میتونم داشته باشم.
واقعانی با 1225 حاال کردم ، میتونید بیشتر راهنماییم کنید؟؟
بخش مشاوره برای خرید که اینجا نیتس که میپرسی
دوست عزیز
در این دو دقیقه شما دنبال ایراد می گشتی که فقط یک چیزی بگی!!!!
طبعا سری dv6 ال سی دی 16 اینچ داره و بزرگ بودن ال سی دی حسن هست نه عیب و اگر کسی لپ تاپ کوچیک میگیره برای سبک بودن اونه وگرنه هیچ کس دوست نداره ال سی دی لپ تاپ کوچیک باشه!!!!!!
وزن خود لپ تاپ 3 کیلو و 15 هست تقریبا!!!!!!!!به نظر شما کارتون و کاتالوگ ها و 4 تا سیم برق و .... رو هم 10 گرم وزن داره؟؟؟؟؟؟
عمر باتری رو هم در لپتاپ های هم سری و هم اندازه و ترجیحا هم مارک خودش باید مقایسه کنی
طبعا هارد 400 سی پی یو 2.66 و با کش 6 و 4 گیگ رم و گرافیک 512 و ال سی دی 16 ،بیشتر از گرافیک اینتل و 2 گیگ رم و سی پی یو 2.26 که در اکثر fw ها به کار رفته از باتری برق مصرف میکنه!!!!!
در عیت حال من بین 2.5 تا 3 ساعت با لپ تاپ کار می کنم که برای باتری 6 cell تایم کمی نیست
من دوستم fw با سی پی یو 2.5 و کانفیگ نسبتا بالا داره اما در تست هایی که کردم نه در سرعت و نه در گرافیک به پای dv6-1055 نمی رسه!!!!!!
امیدوارم از این به بعد در مقایسه هات بیشتر دقت کنی
دوستان سوال بود در خدمتم
دوستان نظرتون در مورد سيستمهاي جديد كه اومده چيه dv6 ها رو ميگم!
من ميخواستم ببينم در مورد مدل HP Pavilion dv6-1127 با قيمت 1330000 چه نظري دارين؟
2.40 GHz , Level 2 cache 3 MB
320 GB
15.6"
ATI Mobility Radeon HD 4650
سلام
من قصد خرید لپ تاپ دارم
دو تا از مارک های اچ پی نظرمو گرفته. می خواستم نظر شما رو هم درباره این دو تا بدونم
dv5-1299
و
dv6-1199
گرافیک 1199 خیلی بهتره . هارد هم بیشتره (500). رنگ هم فکر کنم بهتره . قیمت با گارانتی ایران اچ پی هم فقط 30 تومن گرونتر از 1299 هست . فکر میکنم dv6-1199 خیلی خوبه . کلا با این قیمت و این کانفیگ چیزی مثل این تو بازار نیست بنظرم . من هم احتمالا همینو میخرم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)