تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 129 از 482 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تو ایران شاید فقط شرکت های خاصی بگیرن ( بیشتر شرکت های خارج از شهر ها که به adsl دسترسی ندارن ولی احتیاج به پر سرعت دارن) یا مدیر شرکت ها می گیرن....
    از انجایی هم که تو خارج در هیچ جا محدودیت سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه نزاشتن بر کاربر خانگی قیمت ها رقابتی میاد پایین ولی اینجا تنها راه گرفتن این وایمکس اینه که شرکتها بیاد برای تمام کارمنداش درخواست بده و با تخفیف اشتراک عمده هزینه اینترنت رو از حقوق کارمندهاش کم کنه ( به شرط اینکه بزاره طرف ببره خونه و استفاده کنه)
    فکر نمیکنم شرکتا هم همچین کاری رو برای کارمنداشون بکنن
    درضمن گیریم که همچین کاری رو بکنن.مگه چندتا کارخونه هست که همچین کاری رو بکنه؟
    تمام کارخونه ها هم که همچین کاری نمیکنن چون بیشتر کارخونه های خارج از شهر ها صنعتی هستند با اینترنت کاری ندارند
    راستی پوشش دهی وایمکس داتک چقدر هست؟
    اینا کی این دکل هاشونو گذاشتن؟
    لابد مثه وایرلس لابد قسمتی از تهران رو فقط پوشش میده

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

جالبه که بدونید روزنامه های زیادی این تبلیغ را میزبان بودند. مثلا همشهری را هم خودم دیدم و دست 3 نفر دیگه تو مترو هم این تبلیغ را دیدم که هر کدام روزنامه ی خاص دیگیری بودند.

بالاخره پول این تبلیغات باید از ه جایی در بیاد دیگه ...
    اشتباه میکنی مصطفی جان
    اینا از جیب خودشون تبلیغ میکنن تا مشتری رو بکش طرف خودشون
    بعد اینکه پولو ازشون گرفتن شروع میکنن به توسعه شبکشون
    بعد اونم که مقداری پوشش دهی بیشتر شد و مشتریاشون بیشتر شد از اون به بعد تا میتونن تلکه میکنن و از این به بعد همش میشه سود بدون اینکه دیگه تبلیغی بکنن.چون به اندازه کافی مشتریهاشونو جمع کردن
    مثه قضیه ایران خودرو
    ایران خودرو عید امسال خودروی رانا رو پیش فروش کرد تا پول مردم و جمع کنه تا تازه خط تولید رو بزنه.اونم با پول مردم.بعد از اماده شدن خط تولید میاد و تازه بعد ماشین مردم رو بهشون تحویل میده

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

اشتباه میکنی مصطفی جان
    اینا از جیب خودشون تبلیغ میکنن تا مشتری رو بکش طرف خودشون
    بعد اینکه پولو ازشون گرفتن شروع میکنن به توسعه شبکشون
    بعد اونم که مقداری پوشش دهی بیشتر شد و مشتریاشون بیشتر شد از اون به بعد تا میتونن تلکه میکنن و از این به بعد همش میشه سود بدون اینکه دیگه تبلیغی بکنن.چون به اندازه کافی مشتریهاشونو جمع کردن
    مثه قضیه ایران خودرو
    ایران خودرو عید امسال خودروی رانا رو پیش فروش کرد تا پول مردم و جمع کنه تا تازه خط تولید رو بزنه.اونم با پول مردم.بعد از اماده شدن خط تولید میاد و تازه بعد ماشین مردم رو بهشون تحویل میده
    فکر نمیکنم من اشتباه کرده باشم و در متن شما کمی دقت میکنم میبینم برداشت هر دویمان یکیه ....

من علاوه بر حرف شما اینو بگم که خب اولش که خیلی گرونتره (و مسلما با توجه به کمی توسعه ی شبکشون واقعا گرون میدند یعنی یه سرویس این همه براشون تموم نمیشه) یمی از دلیایلش همینه که پول تبلیغ هم دربیاد دیگه. حکایت مناقصه ها ست آخرش مینویسند هزینه ی این آگهی با برنده ی مناقصه است این هم هزینه اش افتاد رو دوش کاربران بدبختشان ...

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام. کسی "خدمات ADSL نامحدود در تهران->اینترنت 512 کیلوبیت نامحدود" رو داره؟ سرعت دانلود اون چطوری هست؟
    (من الان یه ECO512 شاتل دارم و با 60 تا 64 دانلود می کنم که عالی هست، اما ترافیک ماهانه خیلی کم هست؛ اگر داتک هم سرعتش خوب باشه می خوام به اون مهاجرت کنم، نظرتون چیه؟)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام. کسی "خدمات ADSL نامحدود در تهران->اینترنت 512 کیلوبیت نامحدود" رو داره؟ سرعت دانلود اون چطوری هست؟
    (من الان یه ECO512 شاتل دارم و با 60 تا 64 دانلود می کنم که عالی هست، اما ترافیک ماهانه خیلی کم هست؛ اگر داتک هم سرعتش خوب باشه می خوام به اون مهاجرت کنم، نظرتون چیه؟)
    امیدوارم تفاوت قیمت رو دقت کرده باشی.....

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

امیدوارم تفاوت قیمت رو دقت کرده باشی.....
    بله! من همه شرکت ها رو گشتم و داتک ارزون ترین 512 نامحدودی بود که پیدا کردم.(بقیه تو رنج 200 هزار تومن بودن و داتک حدود 100) حالا سرعتش رو نگفتید چطوره؟! +قطع/وصل شدن و ...
    راستی من شاتل گرفتم چون تنها شرکتی بود که تو مرکز ما پورت آزاد داشت(هر 11 تا شرکت پورت داشتن اما فقط شاتل پورت آزاد داشت!) اما الان یه کسی رو تو داتک پیدا کردم که امیدوارم اگر ازش بخوام واسم پورت آزاد کنه!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بله! من همه شرکت ها رو گشتم و داتک ارزون ترین 512 نامحدودی بود که پیدا کردم.(بقیه تو رنج 200 هزار تومن بودن و داتک حدود 100) حالا سرعتش رو نگفتید چطوره؟! +قطع/وصل شدن و ...
    راستی من شاتل گرفتم چون تنها شرکتی بود که تو مرکز ما پورت آزاد داشت(هر 11 تا شرکت پورت داشتن اما فقط شاتل پورت آزاد داشت!) اما الان یه کسی رو تو داتک پیدا کردم که امیدوارم اگر ازش بخوام واسم پورت آزاد کنه!!!
    سرعت دانلود من هم اکنون روی 63.9 است و در اکثر مواقع سرعت دانلودم همین است
    ار لحاظ قطعی هم که قطعی نداره

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سرعت دانلود من هم اکنون روی 63.9 است و در اکثر مواقع سرعت دانلودم همین است
    ار لحاظ قطعی هم که قطعی نداره
    متشکر! این خیلی خوبه! حالا مشکل می مونه پیدا کردن پورت خالی!

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام...من میخواستم شاتل بگیرم...اما به بن بست خوردم....یکی از بچه ها تو تاپیک شاتل
    داتک رو بهم پیشنهاد کرد...لکن اومدم و نظرسنجی رو دیدم که اکثرا ناراضی هستن...
    میخواستم ببینم این افراد ناراضی ؛ آیا رضایتشون به دست نیومده ؟
    با توجه به اینکه نمیشه نظر رو در نظر سنجی عوض کرد...گفتم شاید داتک اشکالاتش رو بر طرف کرده باشه ولی
    دوستان نتونسته باشن نظرشون رو عوض کنن...
    ممنون

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام...من میخواستم شاتل بگیرم...اما به بن بست خوردم....یکی از بچه ها تو تاپیک شاتل
    داتک رو بهم پیشنهاد کرد...لکن اومدم و نظرسنجی رو دیدم که اکثرا ناراضی هستن...
    میخواستم ببینم این افراد ناراضی ؛ آیا رضایتشون به دست نیومده ؟
    با توجه به اینکه نمیشه نظر رو در نظر سنجی عوض کرد...گفتم شاید داتک اشکالاتش رو بر طرف کرده باشه ولی
    دوستان نتونسته باشن نظرشون رو عوض کنن...
    ممنون
    ان نظر سنجی بالا از زمان تشکیل تاپیک تا الانه هر کی هم می تونه نظر بده و جدید نیست....
    باید ببینی سرویس هایی که میده بدردت می خوره یا نه

بچه ها داتک برای شیر وایمکسش 256 شیر هم گذاشته که قیمتش بدک نیست.....نقشه تحت پوشش رو هم گذاشته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •