دوستان میشه دو سرویس اینترنت رو به هم وصل کرد تا سرعتش بیشتر باشه
adsl یا adsl +2
دوستان میشه دو سرویس اینترنت رو به هم وصل کرد تا سرعتش بیشتر باشه
adsl یا adsl +2
اين سوالاته من رو هيچکي جواب نميده چرا؟![]()
دوست عزیز فکر کنم چندبار سوالتون جواب داده شد....
1. اگه همون مدلی که شرکت میگه را بتونی خودت بخری خوب مسلمه که بهتره
2. اون 25000 تومن که بله واجبه عینی هستشحتما باید پرداخت بشه چه خودتون نصب کنین چه کارشناس
3. کارت تخفیفه اگه بتونی گیر بیاری میتونی 10000 تومن تخفیف بگیری....شما شهرتون را بفرمایین اگه تهران هستی یه پیغام خصوصی به بنده بده تا بهت بدم
دوست عزیز من هنوز سر حرفم هستم. و میگم تو ایران وجود نداره.
باز بگو بدوش
در مورد دانشگاهها:دانشگاها خودشون دیش دارن. تا حالا ندیدی؟؟؟؟؟؟؟؟
برای همین سرعتشون بالا . اگر ندیدی بگو بهت آدرس چند تا رو بدم برو دیششون ببینی.
دیگه هم در این مورد بحثی ندارم. شما فکر کن داری adsl2 استفاده میکنی
سپنتا پهنای باند کم آورده و توی این هیچ بحثی نیست و حتی خودشون هم این رو میگن
اما از طرفی توی همین چند روز هم قرار هست اضافه کنند
من میخواستم 1 مگ شارژ کنم گفتند تا آخر هفته این کار رو نکن بعد که پهنای باند اضافه کردیم شارژ 1 مگ بکن.
اما یه چیزی....
اگر وسط ماه یا هر وقت که بخوای سرویست رو جمع کنی و ناراضی باشی به تعداد روز حساب میکنن و بقیه پولت رو برمیگردونن.
حداقل مثل خیلی شرکتها اینجوری دزدی نمیکنن.![]()
دوست عزیز همه شرکتها این ادعا رو دارن آسیاتک پارس آنلاین صبانت.
سرعتش بیشتر از حد معمول نیست. به اسم سرعت پایین بهت میدن ولی سرعت بالاتر تنظیم میکنند فکر میکنی داری سرعت بالا تر از حد معمول میگیری
به این میگن هنر بازاریابی
در مورد مودمت هر چیزی دوست داری بگیر
اینکه نمیدونم این مودم ساپورت میکنه و اون نمیکنه چرت.
میخوان مودهای خودشون بفروشند و سود کنند. مودهای که تو بازار هستد از آخرین فناوریها پشت بانی میکنند.
تنظیمات مودم هم هیچ کاری نداره.
اما یک حرفی هم برای اون دوستانی که در مورد adsl 2 میکنند بگم و دیگه هم هیچ بحثی نمیکنم.
همین شاتلی که ادعا میکنه که این سرویس میده. بار اولی که من خواستم اینترت بگیرم.زنگ زدم به شاتل گفت آقا آره سرویسمون اینه و مودم هم 50 تومان.
جالب این بود مشخصات مودم در سایتشون بود و جالبت اینکه این مودم فناوری adsl2 رو پشتیبانی نمیکرد.
زنگ زدم بهشون گفتم مگه نمیگد فلان سرویس دارید میدید. گفت بله گفتم مگه مودم فلان مدل نیست که میخواهید بدید و مشخصاتش در سایت گفت بله. وقتی بهش گفتم که این مودم این فناوری پشتیبانی نمیکنه و چطور شما همچین ادعایی دارید. فقط تا کاری که کرد منمن کرد دیدم بنده خدا بدجوری گیر کرده باهاش خداحافظی کردم.
حالا باز بگید 2.
باشه شما قبول نکن
در مورد دانشگاه هاهم بگم که تمامشون از دیش استفاده نمی کنند
من که نگفتم ADSL2+ دارم فقط گفتم ایننوع سرویس هست و تو شهر کرمانشاه داره ارائه می شه حالا می خوای تو تهران ارائه نشه البته بگم برای سرعت های بالا 16Mb/s البته تو جاهایی که مسافت زیاده بیشتر از 5Km از adsl2+ استفاده می کنند منتها در سرعت پایین
دیگه خود دانی
![]()
برای من که به همین سادگی بود. سرعت را هم ذکر نکردم تا بعدا دستم باز باشه و هر سرعتی که خواستم انتخاب کنم. فقط مهم اینه که اسم شرکت مشخص باشه تا نامه خطاب به همان موسسه، سازمان یا شرکت صادر بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)