شاعر منظورش از این شعر یه چیز دیگست
منظور ایشون شخص خاصیی مثل یوسف نیست
شاعر منظورش از این شعر یه چیز دیگست
منظور ایشون شخص خاصیی مثل یوسف نیست
من که از هفته پیش دیگه سریالو نمیبینم و به همه پیشنهاد میکنم نبینن . وقتمو از سر راه نیاوردم که ...![]()
سلام شنیدم 3قسمت دیگ بشتر نمونده زلی بابا لالا کسی چیزی میدونه
من که تا حالا یک قسمت رو کامل ندیدم...یک تیکه از فیلم رو که دیدم تا اخرش رو رفتممن که از هفته پیش دیگه سریالو نمیبینم و به همه پیشنهاد میکنم نبینن . وقتمو از سر راه نیاوردم که ...
واقعا حیف وقت که بذاری پای همچین فیلمی
فکر کنم فیلم رو با سجده ی 11 برادر و پدر بر یوسف تمومش کنن
نظر شما چیه؟
خوشبختانه 3 قسمت دیگه تموم می شه
فیلم جابه ولی من هرچی تفاسیر رو نگاه میکنم بعضی قسمت هاش اصلا وجود خارجی نداره مثلا بعضی جای اون کاملا غیر منطقیه مثل: زن آخناتون که جزئ پیروان یوسف هست اما اصلا اینطور نیست طبق تاریخ و سایتهایی مثل ویکی پدیا نفر تیتی زنی بدکار وستمگر بوده و به زیبایی خودش خیلی مینازیده. همینطور فیلم باید ادامه پیدا میکرد تا قسمتی که وبا یا فکر کنم طاعون به تفیس میاد و همه میگن این نفرین عامونه و دوباره همه عامون پرست میشن در کل فیلم افتضاح قشنگیه با افکار آدم بازی میکنه...
![]()
نوشته شده توسط antonyomontanacuba [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ویکی پدیا که نوشته بود این نفر تیتی یکتا پرست بود!
من که گفتم:
به غیر از این فیلم که توش پر از دورغ بود و یک افتضاح بود
یقیه سریال های امامان و پیامبران هم اینطوری بودن
مثل سریال مریم مقدس که عیسی رو زیر درخت نخل بدنیا میاره در صورتی که عیسی توی طویله یا همون اصطبل بدنیا میاد
یا این که سریال حضرت علی ایشون رو یک فرد فقیر نشون میدادن در صورتی که این حضرت یکی از ثروتمندان زمان خودش بوده و این ثروت برای فرزندانش حسن و حسین هم باقی میمونه
کی آخرین قسمتشه؟
عزیز دلم من واسه سریال های با موضوعیت ادیان ومذاهب تولیدی سیما تحقیق جامعی از منابع داخلی وخارجی وخارجی دارم که نزدیکترین سریال به واقعیت فقط سریالی بود که زندگی امام رضارو بپرده میکشید بود بقیه حاصل ایده یک مسئول پروژه و بهره گیری از ذهن خلاق و تخیل نویسنده گان داخلی وکمی کمک از مراجع و مبلغین مذهبی و نیز
از مدارک شبه مستند تهیه شده وفقط منظور نشوندن مخاطب پای تلوزیون توی یک ساعت مشخص میبا شد.توی صفحات قبل من قسمتی از تحقیقاتم رو در رابط با این سریال( یوسف پیامبر )باذکر منابع خارجی وداخلی وقرآن کریم روگذاشتم میتونی نگاهی بیندازی .
درضمن حضرت عیسی (ع )کی میگه توی تویله بدنیا اومده فقط گفته های شمارو میشه توی کارت پستال های قدیمی تائید کرد
Last edited by raz72592; 02-04-2009 at 19:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)