مگه حجم دموی ساکر 2008 چقدر بود؟؟؟؟؟؟
مگه حجم دموی ساکر 2008 چقدر بود؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز توي همه ورژن هاي قبلي تيم ملي ايران بود ديگه اين كه خبر جديدي نيست معلومه كه تو PES 2009 هم ايران خواهد بود مشكل اينه كه اساميشون صحيح نيست و لايسنس نشدن
يه مشكل بزرگ هم داره PES مثلا وقتي نكونام يا رحمان رضايي كه توي ليگهاي لايسنس شده (اسپانيا و ايتاليا) حضور دارند و اساميشون و اطلاعات مربوطه صحيح هستند توي تيم ملي همئن بازيكن نيستن و وارد نشدند تو تيم ملي ايران و با اسامي فيك هستند در واقع اصلا همون فرد نيستن
خوب عزیزم معلومه هیچ وقت اسامی درست نیست چون لیسانس ایران رو نمیگیره مثل تیم ملی آلمان تو همه ورژن های قبلی هم همینطوری بود
خوب پس بودن تيم ملي ايران نه جديد هست نه خوشحال كننده. خبر خوب ليسانس شدن تيم ملي ايران هست نه وجودش
ایسانس شدنش که کاری نداره بچه های persianpes سر سه سوت درستش میکنن هم face ها رو هم اسامی رو تازه لیگ ایران هم راه میندازن
.................................................. .........
نمیدونم کجاش لباسا تو فیفا بهتره !!
کجا تو ساکر لباسا بهشون چسبیده !! یه مثال عینی بیار!
اینم چهری بازیکنای و خصوصیات تیم ملی ایرلند شمالی که جدید اضافه شده و انگلستان
برای دیدن بقیه عکسها روی لینک زیر ..........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کونامی را دوست دارم
Last edited by google_boy07; 01-10-2008 at 14:46.
اینم یه سری عکس جدید از بازی بین انگلستان و ایرلند شمالی و اسکاتلند
برای دیدن بقیه عکسها روی لینک زیر...................
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کونامی را دوست دارم
Last edited by google_boy07; 01-10-2008 at 15:08.
اون اسمش ويرايش بازي هست نه ليسانس گرفتن با پچ فقط ميشه خود فريبي كرد بازي كردن با چيزي كه اورجينال هست لذتش يه چيز ديگه است. شايد براي امثال من كه ويرايشگر بازي هستم اين مسئله بيشتر به چشم بياد. چون چيز رو كه خودمون ساختيم مي دونيم كه تقلبي هست.
از بابت فیس انگلیس مممنون , ولی عجیبه 10 رو که رونی می پوشه نه جرارد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)