برا منم یه dvd بود
ببینم چیکار میکنیا :p
برا منم یه dvd بود
ببینم چیکار میکنیا :p
دمو اینا داره واسه تو؟
دو روز صبر کن میایم خدمتتون![]()
البته که داره ...
هستیم منتظرتون
اینم Money Maker برای اینکه پولتون زیاد بشه :
آموزش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وارد بازی میشید بعد بازی رو Minimize میکنید بعد ترینر رو اجرا میکنید تیک پول رو میزنید بعد وارد بازی میشید بعد وارد گاراژ و یکی از ماشینهاتون رو میفروشید بعد به پولتون مقدار 2.100.000.000 اضافه میشه
خودم هم امتحان کردم اجرا شد.
نسخه کاملش چقدره منظور حجمش
ممنون که جواب دادی.نسخه ای که خود سایت P30world گذاشته کامله و دموها رو داره؟
بازی رو امروز گرفتم و همونطور که پیش بینی میکردم بازی واقعا بی کیفیت هست. اولین مساله ای که توجه من رو در نسخه ی 360 جلب کرد کیفیت بسیار بد نوشته های و متن های دورن بازی بود ... تعجب میکنم چطور Blackbox از نسخه ی قبلی درس نگرفته و باز هم بازی بی کیفیتی مثل این رو به بازار عرضه کرده.
گرافیک بازی در نسخه ی 360 به شدت پایینه و با نسخه ی Most Wanted که برای PS2 عرضه شد برابری میکنه!
واقعا این گرافیک با گرافیک بازی زیبای GRiD زمین تا آسمان تفاوت داره و به جرات میتونم بگم یک نسل عقب تره. تنها نکته ی مثبت بازی آهنگ ها هستند که همیشه EA در این قسمت سنگ تموم میذاره و ترک های خوبی رو خریداری میکنه....
باز هم نسخه ی بی کیفیتی از NFS عرضه شد، امیدوارم چند ماه دیگه دوباره EA اعلام نکنه که در حال ساخت NFS جدیدی است!
بنده هم این بازی رو فقط به یک دلیل خریداری کردم و آن هم وجود Bugatti Veyron در بازی بود و بس!
موفق باشید
هم بستگی به سایز عکس و حجمش داره هم به اینرنت شما. تقریبا همون سرعتیه که دانلود میکنید.همون قدر طول میکشه.كسي جواب ما رو نمي ده ؟؟؟
دوستان در مورد کیفت من اول فکر میکردم پایینه بعد که رزولیشن رو بردم بالا الان خیلی خوب شده. من که با گرافیکش هیچ مشکلی ندارم و به نظرم خیلی خوبه. شما رزولیشن رو بردین بالا؟
بازی واقعا خوبه من روی بالاترین رزولوشن و گرافیک دارم بازی می کنم و واقعا عالی
بی خیال چیو کیفیت نداره؟
ستینگات رو دیفالته برو کیفیت رو بالا ببر ببین چی میشه!!
من دارم رو 6200 بازی میکنم کل دیتیل هارو هم اوردم پایین ولی اونقدر اذیت نمیکنه برای نمونه یه اسکرین شات گذاشتم تو صفحه 128 اگه فکر میکنین کمه من دیگه حرفی ندارم
آخ منم تو لول 15 عین سگ از پلیسا میترسم و در میرمتو لول 4 چند تا پورشه اومدن دنبالم بجای اینکه دنبال من بیام من دنبالشو میرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)