تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 196 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

10

اين حرفا ديگه قديمي شده. Avast تمام امكانات يه آنتي ويروس خوب رو داره.

Avast توي آخرين تست On-Demand access حتي از كسپر هم بالاتر بوده.
    باور نداري خودت ببين.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    =======

براي فايروال هم ميتونيد از Outpost Firewall Pro و Comodo استفاده كنيد كه توي آخرين تستهاي امنيتي به ترتيب 97 و 100 درصد از حملات Proactive رو دفع كردن.

حالا Kaspersky نگاه كن .... فقط تونسته 86 درصد حملات رو دفع كنه. اونوقت فايروال Comodo كه رايگان هستش تونسته 100 درصد حملات رو دفع كنه.

کد:
    =======

اين كه شما به خيال خودت فكر ميكني كسپر قوي ترين نرم افزار امنيته و دوست داري براش پول بدي يه چيزه و واقعيت هم يه چيز ديگست.

الان نرم افزارهاي امنيتي مجاني دارن از نرم افزارهاي پولي سبقت ميگيرن. يه نگاهي با آمارها بندازي همه چيز معلومه.
    خب
    بفرمایید اینم آمار جدیدترین تست سایت AV
    در تست
    Retrospective/Proactive Test May 2010

و

موقعیت avast رو حال کنید.
    مطمئنا داره سبقت میگیره از بقیه!!!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز
    شما برای اثبات قدرت اوست به ساین های معتبر استناد کنید مثل سایت AV
    در مورد فایروال کومودو هم باید بگم که کومودو فقط فایروال داره و یه سایت کامل نداره بایدم 100% بگیره
    ولی کسپر یه سایت کامل داره هم آنتی ویروس،هم فایروال،قابلیت safe run هم برای فایل هم برای سایت،قابلیت بلاک کردن بنر های تو اینترنت،قابلیت parental control
    نباید انتظار داشته باشید که کسپر توی تست فایروال 100 بیاره
    مگه 86 درصد کمه؟؟؟؟؟
    در آخر آنتی ویروس فقط کسپرسکای:40:

2. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خب
    بفرمایید اینم آمار جدیدترین تست سایت AV
    در تست
    Retrospective/Proactive Test May 2010

و

موقعیت avast رو حال کنید.
    مطمئنا داره سبقت میگیره از بقیه!!!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز
    شما برای اثبات قدرت اوست به ساین های معتبر استناد کنید مثل سایت AV
    در مورد فایروال کومودو هم باید بگم که کومودو فقط فایروال داره و یه سایت کامل نداره بایدم 100% بگیره
    ولی کسپر یه سایت کامل داره هم آنتی ویروس،هم فایروال،قابلیت safe run هم برای فایل هم برای سایت،قابلیت بلاک کردن بنر های تو اینترنت،قابلیت parental control
    نباید انتظار داشته باشید که کسپر توی تست فایروال 100 بیاره
    مگه 86 درصد کمه؟؟؟؟؟
    در آخر آنتی ویروس فقط کسپرسکای:40:

اه ... شماها اعصاب آدمو خورد میکنید ... اخه من توی چندتا تاپیک باید تفاوت Proactive Test و On demand access رو توضیح بدم ...... بابا دیگه دستام ترکید از بس که تفاوت این دوتا تست رو گفتم.

تستی که شما گذاشتی مربوط به Proactive تست هستش که در واقع آنالیز رفتار فایلهای مشکوک هستش که کلا همه آنتی ویروسها در اون ضعیف هستن و بسیاری از شرکتهای آنتی ویروس اعتقاد زیادی به این نوع تست ندارن که میتونید دلایلش رو توی اینترنت بخونید.

اما فایل PDF ای که من لینک دادم مربوط به On demand Access هستش. این تست کاملا بر اساس ویروسهای شناخته شده است و قدرت ویروس یابی و دیتابیس اصلی آنتی ویروس رو محک میزنه.

توی این تست که مربوط به دیتابیس اصلی هستش ، Avast به درجه Advance+ رسیده و امتیازش حتی از کسپر بالاتر بوده
    ========

در ضمن شما که داری فایروال قدرتمند Comodo رو زیر سوال میبری ، معلومه که اطلاعاتی از فایروالها و Leak testها ندارید. Comodo در حال حاضر قویترین فایروال دنیا محسوب میشه.

شما که میگی Comodo آنتی ویروس نداره معلومه که اصلا تا به حال یه بار هم Comodo نصب نکردی .

Comodo آنتی ویروس بسیار قوی هم داره . من تستش کردم ، واقعا خوب عمل کرد.

در ضمن خیلی خنده داره که میگی Comodo سایت نداره !!!

=========

بهتره که زیاد با شما بحث نکنم چون معلومه شما هم در گرداب تعصب به یک آنتی ویروس گیر کردید.

4. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عزیز من تا حالا ضرب المثل هرچقدر پول بدی همون قدر هم آش میخوری رو شنیدی ؟!
    حکایت آنتی ویروس هاس ... !
    Avast دلش واسه منو شما نمیسوزه که بیاد بهترین و قوی ترین آنتی ویروسش رو بده بیرون ! اونم رایگــان !
    avast و شرکتهای دیگه که نرم افزار رایگان میدن ، از این کارشون دلیل دارند....

دلیلش اینه که طرف میاد از نسخه Free استفاده میکنه.... خوشش میاد ... پس میره نسخه پولی رو میخره

خود Avast میگه که بیش از 100 ملیون کاربر داره که 25 درصد اونها از نسخه پولی استفاده میکنن. یعنی 25 ملیون از نسخه پولی Avast به فروش رفته که رقم بسیار خوبیه.

اره داداشه من ، قضیه free بونشون اینه. اگه به مسایل و تحلیلهای مالی آگاه بودی ، فبل از اینکه من این حرفا بزنم ، خودت متوجه میشدی.

6. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

avast و شرکتهای دیگه که نرم افزار رایگان میدن ، از این کارشون دلیل دارند....

دلیلش اینه که طرف میاد از نسخه Free استفاده میکنه.... خوشش میاد ... پس میره نسخه پولی رو میخره

خود Avast میگه که بیش از 100 ملیون کاربر داره که 25 درصد اونها از نسخه پولی استفاده میکنن. یعنی 25 ملیون از نسخه پولی Avast به فروش رفته که رقم بسیار خوبیه.

اره داداشه من ، قضیه free بونشون اینه. اگه به مسایل و تحلیلهای مالی آگاه بودی ، فبل از اینکه من این حرفا بزنم ، خودت متوجه میشدی.
    عزیز من !
    شما مگه نمیگی نسخه ی Free ــیش بهترینه ! خوب وقتی شما بهترین رو بدون پول داری ! میری پول بدی همون نسخه رو بگیری ؟!
    شرکت Avast وقتی بهترین محصولش رو به اسم Free بیرون داده دیگه میاد یه نسخه ی بهتر از نسخه ی Free بده بیرون ؟!
    مسلمه که نه !
    چون اگه اینکارو بکنه همه میرن نسخه ی پولی رو میگیرن و تا مدت های زیادی واسشون پاسخگو هست !
    اونوقت این وسط کی ضرر میکنه ؟! مسلما شرکت Avast !
    چون دیگه مشتری ای واسه نسخه های بعدیش نمیمونه !
    توی پست قبلی هم گفتم ! کسپر میتونه آنتی ویروس بده که تا 10 سال آینده پاسخگو باشه ! اما این وسط شرکت ضرر مالی میکنه !
    از حرفاتون مشخصه که تعصب خاصی نسبت به Avast دارین !

8. این کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه spy_kid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیز من !
    شما مگه نمیگی نسخه ی Free ــیش بهترینه ! خوب وقتی شما بهترین رو بدون پول داری ! میری پول بدی همون نسخه رو بگیری ؟!
    شرکت Avast وقتی بهترین محصولش رو به اسم Free بیرون داده دیگه میاد یه نسخه ی بهتر از نسخه ی Free بده بیرون ؟!
    مسلمه که نه !
    چون اگه اینکارو بکنه همه میرن نسخه ی پولی رو میگیرن و تا مدت های زیادی واسشون پاسخگو هست !
    اونوقت این وسط کی ضرر میکنه ؟! مسلما شرکت Avast !
    چون دیگه مشتری ای واسه نسخه های بعدیش نمیمونه !
    توی پست قبلی هم گفتم ! کسپر میتونه آنتی ویروس بده که تا 10 سال آینده پاسخگو باشه ! اما این وسط شرکت ضرر مالی میکنه !
    از حرفاتون مشخصه که تعصب خاصی نسبت به Avast دارین !
    دوست عزیز شرکتهایی مثل Avast و Avira و AVG و... که نسخه Free دارن این نسخه فقط آنتی ویروس این شرکت هاست و نسخه های پولی که دوستمون اشاره کردن شامل آنتی ویروس + فایروال + بک آپ سیستم + آنتی اسپم+ ParentalControl +چندین و چند قابلیت دیگه هست که به اسمهای Internet security و Total security و .... میدن بیرون
    و این نسخه ها برای پیدا کردن ویروسهای داخل یک کامپیوتر غیر متصل به اینترنت هیچ فرقی با هم ندارن که تو تستها هم شرایط به اینصورت هست
    این شرکتها هم برای جذب مشتری بیشتر و تبلیغ میان آنتی ویروسشونو مجانی میدن که در عمل و با وجود اینترنت و آنلاین بودن همیشگی بیشتر کاربرا آنتی ویروس خالی بی معنی هست اینجاست که مجبور میشی بری محصول پولی رو بخری یا حتی اگرم نخری و بری از یک فایروال مجانی مثل comodo ( بدون هیچ شکی بهترین فایروال دنیاست ) در کنار آنتی ویروست استفاده کنی باز امثال این شرکتا از اینکه یوزراشون اینتوری بره بالا باز سود میکنن
    -----------------------------
    در کل به نظر من برای کسی که نخواد پول خرج کنه بهترین حالت استفاده از یک آنتی ویروس مجانی مثل Avast , AVG , Avira و Microsoft Security Essentials و... در کنار یک فایروال مجانی مثل Comodo هست
    کسی هم که میخواد همه امکانات رو با هم و تو یک محصول داشته باشه کمی پول خرج کنه بره سراغ All-In-One شرکتی که میپسنده
    در کل هم زیاد تفاوتی بین این دو حالت وجود نداره فقط سلیقه افراد مهمه وحس اعتمادی که از هر کدوم از حالتهای بالا بهشون دست میده

10. 2 کاربر از spy_kid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

13

سلام.

Dennis Technology Labs یکی دیگه از سایتهای مستقل تست آنتی ویروسه و تصاویر
    زیر مربوط به آزمایش فوریه 2010 هستش که دنیس انجام داده.
    این آزمایش هم یه Dynamic Test هستش و تمام تکونولوژیهای موجود در محصولات امنیتی رو مورد بررسی قرار داده.
    تصویر نتیجه نهایی :

تصویر تعداد اشتباهات (False Positives):

من نمیدونم آزمایشهای این سایت چقدر معتبره.قضاوت به عهده شما!

گزارش کامل رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید که مفصل هم هستش:

کد:
    اطلاعات بیشتر در مورد دنیس :

کد:

12. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با همه ی احترامی که برای شما و کاربران NOD32 قائلم ... اما به جرات میشه گفت NOD32 تنها آنتی ویروسیه که هیچ ویروسی رو نمیشناسه !
    پس لطفا دیگه از سایته Av-Comaparative در رابطه با دیگر آنتی ویروسهای دیگه سند نگیرید چونکه همین سایت نود32 رو که امثال شما ضعیف میدونید قوی بشمار میاره و یادمون باشه که در آخرین رده بندی سال 2009 نورتون و کسپر و نود32 مقامهای اول تا سوم آوردند و در حال حاظر و مطابق آخرین تستهاش در موقعیت Advanced+ قرار داره.
    در ضمن من فکر میکنم که شما اصلا نه با نود32 کار کردید و نه تجربشو داشتید وگرنه این جمله به یاد ماندنی "اما به جرات میشه گفت NOD32 تنها آنتی ویروسیه که هیچ ویروسی رو نمیشناسه" رو نمیگفتید.
    در ضمن من الان مدتیه که از نورتون و کسپر استفاده میکنم و چندین بار هم ویروسی شدم. در حال حاظر هم کسپر 2010 دارم و در واقع چندین فرقی هم با بقیه آنتی ویروسها نداره. فقط خیلی خیلی سنگینه و آپدیتهاش وحشتناک زیاده
    Last edited by mohsenpj; 12-08-2010 at 22:21.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پس لطفا دیگه از سایته Av-Comaparative در رابطه با دیگر آنتی ویروسهای دیگه سند نگیرید چونکه همین سایت نود32 رو که امثال شما ضعیف میدونید قوی بشمار میاره و یادمون باشه که در آخرین رده بندی سال 2009 نورتون و کسپر و نود32 مقامهای اول تا سوم آوردند و در حال حاظر و مطابق آخرین تستهاش در موقعیت Advanced+ قرار داره.
    در ضمن من فکر میکنم که شما اصلا نه با نود32 کار کردید و نه تجربشو داشتید وگرنه این جمله به یاد ماندنی "اما به جرات میشه گفت NOD32 تنها آنتی ویروسیه که هیچ ویروسی رو نمیشناسه" رو نمیگفتید.
    در ضمن من الان مدتیه که از نورتون و کسپر استفاده میکنم و چندین بار هم ویروسی شدم. در حال حاظر هم کسپر 2010 دارم و در واقع چندین فرقی هم با بقیه آنتی ویروسها نداره. فقط خیلی خیلی سنگینه و آپدیتهاش وحشتناک زیاده
    اتفاقا من حدود 6 ماه با NOD32 سر و کله میزدم ...
    اونم فقط به خاطر آپدیت های سبکش ...
    اینی که شما گفتی از کسپر استفاده کردین و ویروسی شدی باید بگم آنتی ویروس باید روزانه ( حتی ساعتی ) باید آپدیت بشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اتفاقا من حدود 6 ماه با NOD32 سر و کله میزدم ...
    اونم فقط به خاطر آپدیت های سبکش ...
    اینی که شما گفتی از کسپر استفاده کردین و ویروسی شدی باید بگم آنتی ویروس باید روزانه ( حتی ساعتی ) باید آپدیت بشه !
    خیالتون راحت کسپر من همیشه آپدیته. ولی خواستم اینو بگم که با وجودیکه کسپر سیستم رو قفل میکنه و آپدیتهاش 40 تا 50 برابر نود32 هستش ولی باز هم خیلی ویروسها رو نمیشناسه و سیستم ویروسی میشه و در مقایسه آنتی ویروسها توسط سایتها و سازمانهای معتبر جهانی اختلاف فاحشی میان توانایی ایندو مشاهده نمیشه. فقط من تعجبم اینه که چرا یک سری دوستان خصوصا در این فورام متعصب کسپر هستند و در هر جایی که بخوان سند رسمی بر قدرتش بیارن از VB و Av-comparatives آمار میارن و وقتی میخوان راجع به نود32 حرف بزنن از تصورات ذهنی خودشون میگن و در اینجا آمار دو سایته بالا رو قبول نمیکنن.
    خیلی جالبه نه؟؟؟؟

16. 2 کاربر از mohsenpj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

باز هم افتخاري ديگر براي Avast

ويروس Win32:Injected-AZ كه از امضاي ديجيتاي سواستفاده ميكنه ، براي اولين بار توسط Avast شناسايي شد.

تمامي آنتي ويروسها اين فايل رو يه فايل معتبر در نظر گرفتن و تنها Avast بود كه متوجه ويروسي بودن فايل شد.

کد:

18. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •