BitDefender Internet Security 2011/2012
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BitDefender Internet Security 2011/2012
امیر جان اگه برای BitdefenderTotal Security 2012 هم سریال بزارین ممنون میشم
![]()
عزیز ببین جواب میده؟
عزیز بیا اینم پچش برایت اپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اموزش فعال کردنش برگرفته شده از اسان دانلود
- قبل از نصب نرم افزار اتصال اينترنت خود را قطع كنيد و سپس اقدام به نصب نرم افزار نماييد.
- نرم افزار را به صورت آزمایشی (30 روز آزمایشی) نصب کنید.
- پس از پایان مراحل نصب سیستم خود را Restart نمائید.
- زمانی که آنتی ویروس اجرا شد اینترنت را وصل کرده و آنتی ویروس را آبدیت نمائید.
- پس از پایان به روزرسانی یک بار دیگر سیستم خود را Restart کنید و با استفاده از گزینه Safe Mode ویندوز را بارگزاری نمائید.
- فایل Patch موجود را انتخاب کرده و برروی گزینه Year 2045 کلیک کنید و چند ثانیه صبر کنید تا پیغام فعالسازی ظاهر گردد. - حالا کافیست سیستم خود را از نو راه اندازی کرده و به صورت معمولی بارگزاری کنید.
آقا این BitDefender چرا انقدر سرعت اینترنت رو میگیره ؟
هم نسخه توتال و هم اینترنت سکیوریتی 2012
الان اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه این مشکل رو دارن ! سرعت دانلود و سرعت ویندوز رو نمیگیره سرعت وبگردی رو میگیره ، تو فایرفکس و کروم و اپرا تست شده اما باز سرعت کشنده پایین هست ...
![]()
وضعیت انتی ویروس بیت دفندر چجوریاس؟
حتما باید کرک بشه یا با سریال کار میکنه؟
میخوام همراه با کمودو ستش کنم
انتی خیلی خوبیه و شناساییش خوبه تنظیماته راحتی داره.
دوست عزیز شما برا چی میخوای کمودو نصب کنی
نمیدونم چه قضیه ای هست همه میخوان دو تا سویت داشته باشن که چی بشه این کار چیزی جز اختلال ایجاد نمیکنه.البته درکتون میکنم دوست دارین سویت های دیگرو تست کنین.
شما مطمئن باش هر موقع یه انتی و یه فایروال از دو سویت چدا نصب کنی حتی اگر به تنظیماتش 100% وارد باشی باز هم انقدر رو سرعتتاثیر مزاری به 3 روز نکشده پاکش میکنی.و همیشه اختلال هست وکسی که میگه نیست اینو شک نکن تست نکرده.
سیستمهمن 4 هسته ای با فرکانس 3گیگاهرتزه با 4 گیگ رم هر انتی با هر شرایطی بگی تست کردم با جرعت میتونم بگم دو سوییت کنار هم جز کاهش سرعت کندی سیستم سردرگمی کاربر چیزی نداره.
نظره من اینه یا شماکمودو نصب کن یا بیتفندر.
سلام
کاملا درسته 100%
صرفا جهت اطلاع
سه روز چیه بیشتر از سه ساله که اینکارو میکنمالبته کاریه که خیلی ها میکنند و تست میکنند
کمودو چیزهایی رو داره که هیچ سوییت کاملی نداره (جز outpost) چطور میتونم بیخیال کمودو بشم فقط بخاطر اینکه روی سرعت سیستم بعضی ها تاثیر میزاره (من با سیستم دو هسته ای کوچکترین تاثیری نمیبینم تو سرعتم با وجود نصب انواع و اقسام انتی های گارد روشن خاموش، گیم های روز دنیاروهم میزنم هرچند گرافیکم gtx460 هست )
مگر اینکه منظور شما تو سرعت عملکرد انتی ها (و البته سرعت کم اسکن همزمان با این هاردهای مکانیکیمون) باشه که از این نظر حق با شماست
Last edited by SevenCity; 06-01-2012 at 19:33. دليل: همزمان
مگه کمودو جز سندباکس و هیپس چیز دیگه ای هم دارهشوخی کردم.
البته این حرفه شما اصلا درست نیست چون مطمئنم شما کسپرسکی و انلاین ارمرو تست نکردین که این حرفو میزنین.
اتپوست که عالیه.
نه عزیز خیلی افراد معدودی این کارومیکنن چون سیستم باید دست یه سوییت باشه تا اون سوییت بتونه تمام برنامه ها و... کامل با خودش هماهنگ کنه.البته کاریه که خیلی ها میکنند و تست میکنند
نمیدونم شما چه کانفیگی دارین.
میشه بفرمایین سویت کامل از نظره شما چیه چون با این حرفتون دارین کسپرسکی و انلاین ارمر و دیگر فایروالها رو زیره سوال میبرین.
در ضمن بقیه بحث در قسمت مقایسه فایروال ها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)