آنا اینترنت !!!
![]()
adsl من 128 مخابرات هست من سری اول گرفتم سرعت و کیفیتش 128 واقعی بود ولی طی 1 سال گذشته چون پهنای باند به اندازه یوزرها افزایش پیدا نکرد سرعتش هر روز کم شد تا اینکه امروز به حد کمی بهتر از دیال اپ قدیم رسیده فقط صبح زود یه مقدار سرعت دانلود خوبه یه چیز جالب اینه که دانلود یک نرم افزار یا یک فایل در صبح زود با سرعت تقریبا مطلوبی انجام میشه ولی همون لحظه میخواهی یک صفحه وب باز کنی به زوز دان میشه اصلا سرعت باز کردن وب با دانلود یه نرم افزار نمی خونه نمیدونم مشکل از کجاست. اون روز با بچه ها یه سری به اینترنت هوشمند زدیم هوم پیج کامپیوتر که گوگل بود رو باز نکرد .حلا شما تصور کنید اگه همین adsl رو که سرعتش هم نامطلوبه قطع کنن چی میشه !
Last edited by ARAM44; 17-08-2011 at 16:55.
سرعت بارگذاري صفحات به پينگ ربط داره نه سرعت دانلود، و اينكه موقع بازكردن صفحه وب سرعت دانلود پايين مياد طبيعيه چون پهناي كمه و موقع لود يه صفحه پهناي باند كامل اشغال ميشه
شما سرعت دانلودت با IDM چقدره؟ هر ساعت چند مگ دانلود ميكني؟
Last edited by urumchi; 17-08-2011 at 18:57.
باور کنید وضعیت اینترنت استان به وضعیت بحرانی رسیده . دستمون به هیچجا بند نیست . خاک عالم بر سر مسئولین استان
خدا کنه آمریکا 4-5 تا چمدون بندازه واسه استان ما.![]()
سرعت دانلود با idm در صبح ساعت حوالی 6 بین 45 تا 50 کیلوبایت ظهر ساعت 3 بین 15 تا 20 کیلوبایت و شب ساعت 12 به بعد بین 5 تا 10 کیلوبایت و این وضعیت تا ساعت 3.5 یا 4 ادامه پیدا میکنه و از 4 به بعد یواش یواش دانلود 3کیلو 3کیلو بالا میره در ساعت 6 صبح به ماکزیموم 45 تا 50 میرسه البته جدیدا حدود 2 هفته ای میشه صبهها دانلود بهتر شده 2 هفته قبل صبح ساعت 6 دانلود بین 25 تا 30 بود البته الان هم منطقه ما وضع بهتری داره چون تقریبا نزدیک مخابراتیم ولی همین دیروز پسر دایی بنده صبح ساعت 6 باهاش صحبت کردم دانلودش بین 15 تا 20 بود ولی همون موقع دانلود من 45 بود به مخابرات گفته بودند اونها هم گفته بودند نمیشه کاریش کرد یا از کابل برگردانه یا کابل شما به تعداد مشترک بیشتری تقسیم شده
ميترسم همون اينترنت چمدوني آمريكا هم در آ.غ پينگ 300 واسه گوگل بده و 500 واسه Yahoo!!!
كلا فكر كنم بعد از لرستان بدبخت ترين استان از نظر اينترنت باشيم، سرويس 512 مخابرات لرستان بزور 30 كيلو دانلود ميده!
من كه 256 دارم دانلودم به 50 ميرسه و اونوقت شما هم با 128 مثل من 50 تا دانلود داريد!
البته من تقريبا وضعيتم ثابته و روز و شب با 50 دانلود ميكنم خيلي افت سرعت ندارم.
پينگ هم كه روزها خداست! ولي شبها حدود 1/5 برابر ميشه
من كلا واسه 3 ماه 25 تومن پول دادم فكر نكنم بيشتر از اين بايد از اينترنت آ.غ انتظار داشته باشم!
urumchi جان شب به خیر من یه 2 تا عکس از ping و دانلودم گرفتم چطوری بفرستمش ببینین؟ یکی از دوستان گفت باید یه جایی اپلود کنم لینکش رو بزارم
سلام دوست عزيز، شب شما هم بخير
اينجا آپلود كن
بعد عكس رو پست كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
1- وضعيت پينگت اصلا خوب نيست
2- سرعت دانلودت با اون سرور مزخرف وطن دانلود درست نشون داده نميشه، شما فايل زير رو دانلود كنن ببين متوسط سرعتت چقدره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urumchi; 18-08-2011 at 02:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)