سلام به همه دوستان خصوصا بچه های رشته ریاضی من بعضی از ظرفیتهای پذیرش دفترچه را حساب کردم :کابردی روزانه 747نفر - کاربردی شبانه 248نفر - کابردی پیام نور 330نفر - محض روزانه 1490 نفر -امیدوارم برای انتخاب رشته مفید باشه
سلام به همه دوستان خصوصا بچه های رشته ریاضی من بعضی از ظرفیتهای پذیرش دفترچه را حساب کردم :کابردی روزانه 747نفر - کاربردی شبانه 248نفر - کابردی پیام نور 330نفر - محض روزانه 1490 نفر -امیدوارم برای انتخاب رشته مفید باشه
سلام بنظرم حالا که مشکل مالی نداری اول از همه سعی کن آزمون آزاد قبول بشی بعدش پیگیر اطلاعیه بعضی از دانشگاهها باش که بدون کنکور دانشجوی ارشد میگیرن (البته در قبال دریافت شهریه) که نسبت به شهریه های شبانه و پیام نور بیشتره
موفق باشی
فراگیر پیام نور ثبت نام کن . حدود آبان دفترچش میاد
منم مثل شما ict خوندم . این رشته باید بزاریم در کوزه و آبش بخوریم. از هر رشته ای چندواحد به ما دادن گفتن بخونید و پاس کنید تا مدرک بدیم![]()
یعنی هیچ راهی نداره ؟؟؟
بین الملی - مجازی - آزاد - پیام نور و ..............
در ضمن وزارت علوم عنوان کرد از این پس مدارک بدون آزمون وردی دیگه تایید نمی کنه !
سلام دوستان آیا کسی رتبه بندی دانشگاههای ایران در کارشناسی ارشد گرایش های تحقیق در عملیات و آنالیز عددی را بصورت جداگانه سراغ داره؟
با تشکر
توجه . . . . توجه
كليه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون تحصيلات تكميلي سال 1392 توجه داشته باشند با توجه به اعلام دانشگاهها و موسسات براي حذف يا اصلاح رشته و يا ظرفيت جديد، اصلاحيه دوم اين سازمان درخصوص دفترچه راهنماي انتخاب رشته ازساعت 16:00 روز شنبه مورخ 28/2/92 بر روي سايت قرار خواهد گرفت. ضرورت دارد داوطلبان با مشاهده اين اصلاحيه در صورت تمايل نسبت به ويرايش انتخاب رشته خود در آن تاريخ اقدام نمايند.
منبع : سایت سازمان سنجش
واسه اطلاع در مورد رتبه بندی دانشگاهها و ظرفیت پذیرش ها
رو پورتال ماهان ثبت نام کن تو بخش پرسش و پاسخ جوابتو میگیری ( ان شاء ا. . . )![]()
Last edited by xpix; 17-05-2013 at 12:26.
این نوبت دوم یعنی همخون شبانه ؟ شهریه اش مثل دانشگاه آزاده یا کمتره خیلی ؟
منم دقیقا همین سوالو داشتم. از دوستان کسی اطلاع داره؟؟
سلام امسال میخوام ارشد شرکت کنم.منابع سراسری با آزاد رشته مشاوره فرق داره؟و اگه اطلاعات دیگه ای هم هست بهم بدین ممنون میشم![]()
Last edited by moslem1391; 18-05-2013 at 14:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)