دمت گرم رفیق..متاسفانه ساکن ساری هستم...این وضع حدود دو ماه که ادامه داره..یه جا بردم دیاگ زد...گفت مشکل نداره..حالا میشه یه توضیح کوچیک در مورد استپر بدی؟امکان داره خرابیش باعث عیب قسمت دیگه بشه؟....
اگر میشه حدود قیمت استپر هم بگین...ممنون![]()
دمت گرم رفیق..متاسفانه ساکن ساری هستم...این وضع حدود دو ماه که ادامه داره..یه جا بردم دیاگ زد...گفت مشکل نداره..حالا میشه یه توضیح کوچیک در مورد استپر بدی؟امکان داره خرابیش باعث عیب قسمت دیگه بشه؟....
اگر میشه حدود قیمت استپر هم بگین...ممنون![]()
سلام من یه پراید مدل 90 دارم وقتی با دنده 1 حرکت میکنم رو سرعت 20 کیلومتر موتور صدای زیادی میده که تو پرایدای دیگه من این صدا رو نشنیدم
یه مشکل دیگه هم دارم که وقتی شیشه ها رو کامل میکشم بالا شیشه صدا میده باید ببرم صافکار؟ یا چی ؟
با گاز هم مشکل دارم که زود خاموش میکنه
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
در مورد وظيفه استپر موتور كه روي دريچه گاز خودروهاي انژكتوري سوار ميشه بهتره مطالب اين بخش رو بخونيد.میشه یه توضیح کوچیک در مورد استپر بدی؟امکان داره خرابیش باعث عیب قسمت دیگه بشه؟....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از اون نفري كه كارش تنظيم موتور بود سوال كردم و گفت: استپر اگر خراب بشه حدود 2 تا 3 روز وقت هست كه اون رو عوض كنيم. بعد از اين مدت خرابي ايجاد شده در استپر باعث ميشه كه پيامهاي خطا به كامپيوتر خودرو بفرسته و كامپيوتر هم اونها رو ثبت كرده و به عنوان برنامه اصلي براي هر بار روشن شدن و گاز خوردن خودرو استفاده ميكنه.
بنابر اين بعد از اين مدت طولاني بايد حتما خطاهاي سيستم پاك شده و استپر جديد با اون ست بشه.
حدود 7ماهی هست که یک پراید دوگانه سوز دستی مدل 87 خریدم . (اولین تجربه )
ماشین خوب و سالمی هست همون اوایل بردم تنظیم گاز کردم چون هنگام شتاب کند و تند مشکل داشت
اول صبح با بنزین خوب روشن نمیشد و با گاز راحت روشن میکردم این اواخر هنگام روشن کردن صدای انفجار میداد ( به قول مکانیکها عطسه میزنه ) حتی وقتی پشت چراغ قرمز ایستادم میخام حرکت کنم صدا انفجار میده و حتی ماشین خاموش میشه
تا به حال وایر ماشین عوض کردم شمع رو عوض کردم (دو پلیت فرانسوی)
( البته مکانیک گفت شمع ها درست هست فقط شمع شماره دو اش قرمز شده بود ولی با این وجود بازم یک دست شمع جدید و به دستور CNG کار رفتم فیلتر هوا رو هم عوض کردم ؛ فیلر گیری هم کردم این اواخر که مکانیک گفت کویل خراب هست اونم خریدم, الان خوب شده رو بنزین مشکلی نداره ولی وقتی وقتی رو گاز روشن میکنم صدای انفجار ( یا همون عطسه رو میزنه )! البته با بنزین راحت روشن نمیشه مخصوصا هوا سرد باشه البته ساعت های دیگر روز راحت رو بنزین روشن میشه.خلاصه نمیدونم چه مشکلی داره . دوست ندارم وقت روشن کردن با گاز صدای عطسه بده و حوصله سررفتهدوست ندارم برم تعمیرگاه ؛ دلم میخاد یک ماشین صفر بخرم ولی فعلا استطاعت خرید پژو و ماشین مدل بالاتر رو ندارم
ماشینم فقط این مشکل رو داره
دو علت رو برای صدا میشهدر نظر داشت که یکی به اگزوز و جنس اون بر میگرده که در دور موتور بالا متوجه اون میشید که هزینه اضافی در بر داره و دیگری که اونو امتحان کنید به یک نمایندگی معتبر و وارد در زمینه خودرو برید و اگه کارکرد ماشینتون مطلوبه با یک فیلر گیری و تنظیم سیستم گاز دقت کنید سیستم گاز نه با یه دیاگ معمولی سیستم گاز زیمنس شما و خاموش شدن و سر و صدا کمتر و مصرف و شتاب و قدرت بهتری خواهید داشت
موفق باشید
سلام خداقوت
من یه پراید صبا مدل 89 دارم میخواستم ببینم اگر واشر سر اگزوز بذارم مشکلی یا اتفاق بدی برای ماشین پیش میاد ؟؟؟؟
ممنون از شما
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
سلام خدا قوت
گذاشتن واشر سر راه اگزوز ضرر برای ماشین دارد؟؟؟؟
واشر سر اگزوز چیه عزیز؟ میشه واضح تر بگی واشر سر اگزوز چیه؟
اگر ازین استیلهای اگزوز میگی که برا قشنگی میذارن ... فکر نکنم مشکلی ایجاد بشه ... جز اینکه جواد میشه![]()
روآی من گاز LPG داره. با بنزین خوب کار میکنه ولی روی گاز خاموش میشه. مشکل چیه؟
من تاحالا ماشین گازی نداشتم .... تجربه ای هم ندارم راجع بهش! ولی دوستان زیاد ازین سوالها تو انجمن پرسیــدن، جوابها هم مشابه بوده!
گویا مشکلی که میگین از رگلاتور گاز هستش! در هر حال باید پیش مکانیک برید![]()
سلام. من یک 206 دارم تیپ 2. هر وقت نور بالا میزنم. ماشین خاموش میشه. بعضی وقتا کل ماشین خاموش میشه. بعضی وقتا هم فقط ضبط ماشین خاموش میشه. اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)